2.11.2016

Vihreän blingin eskaloituminen hillitystä överin rajoille


Tämän meikin suhteen tilanne alkoi rauhallisesti. Mutta mulla oli vapaapäivä - ei kiirettä, ei velvollisuuksia - joten lisäilin meikkiin yksityiskohtia kunnes se oli vähän muuta kuin hillitty.
Ihan vähän :)
Mutta alku oli siis hyvin kesy. Tummaa vihreää luomivaossa ja ulkokulmassa ja vaaleaa hohtavaa vihreää liikkuvan luomen keskellä.

Lisäksi sävyjä BareMinerals Nude-paletista: vaalea 8. Chance sisäkulmassa ja kulmaluulla, 11. Exquisite ja 10. Tranquil häivytyksessä, 13. Sonnet ulkokulmassa ja 6. Guest Star alaluomen rajauksena. Neutraalit sävyt helpottaa vihreän sulattamista kasvoihin paremmin istuvaksi.


Silmän sisäkulmassa alaluomella H & M Eye Pencil Grand Cru.Sitten lisäsin yläluomen rajauksen, se on taas Kat Von D Tattoo Liner, sekä ripsivärin, Too Faced Better Than Sex vedenkestävänä.


Meikin ois voinut ihan hyvin todeta valmiksi tässä vaiheessa mutta halusin leikkiä :)

Lisäsin vihreää irtoglitteriä liikkuvalle luomelle, sisäkulmaan ja alaluomelle:


Glitter on ehdottomasti mun lempitemppu jos pitää muokata päivämeikkiä juhlavampaan lookkiin! Säihke ja kimallus sopii niin hyvin iltavalaistukseen!

Jostain syystä halusin vielä jotakin - enemmän väriä! Levitin alaluomelle kirkkaansinistä kynää sisärajaukseksi. H & M Into The Blue.


Jälkikäteen ajateltuna ois voinut jättää meikin ilman sinistä alaviivaa. Mutta toisaalta, vapaapäivä on parasta aikaa kokeilla erilaisia juttuja!

Ja tulipahan todettua, taas kerran, että henkkamaukan kynät pysyy nätisti myös sisärajauksissa!Välillä lähtee mopo käsistä meikkamisen suhteen :D

4 kommenttia:

 1. Olen ottanut mallia sinun meikkikuvistasi, ja opetellut niistä oikeaoppista tekniikkaa. Olen nähtävästi melko hyvin onnistunutkin, kun kanssaihmiset ovat jopa kehuneet silmämeikejäni:) Tosi hyviä nämä step-by-step -kuvat.
  Värien yhdisteleminen on nykyään hauskaa hommaa, ja pitäähän niitä luomivärejä ja muitakin meikkejä käyttääkin ahkerasti, kun niitä on tullut läjäpäin hommattua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa tosi mukavaa kuulla! Jee!😊
   Mun pitäis tehdä enemmän näitä tutorial-tyylisiä postauksia. Yritän mitta usein huomaan että höh, unohdin ottaa kuvia välivaiheista 😂 Miten niin hajamielinen muka... Uppoudun meikkaamiseen niin jotenkin unohdan 😊

   Poista
 2. Oooh miten ihana <3 olisin jättänyt tekemättä sinisen rajauksen mutta ymmärrän kyllä kun vielä tuota ja entäs tuota-vaihe iskee ;) aivan mahtava meikki ja aiheutti vihreän meikin himon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😘
   Joo, sininen kajal on jotenkin liian "muovinen" tähän kokonaisuuteen mutta tulipahan testattua 😊

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!