3.12.2016

Eye Dust Smaragde ja meikki perustylsästä ylituunattuun


Tämä meikki on taas sarjasta "alaoitetaan kevyesti ja katsotaan, mihin tässä joutuu" :D

Eli ensin tein sellaisen tylsähkön perusmeikin jossa oli mattaa tummahkoa punaruskeaa silmän ulkokulmassa ja luomivaossa ja viileää fuksiaa liikuvalla luomella.


Käytin Make Up Storen luomivärejä Microshadow Fashion (matta mahonginruskea), Life (fuksia), Vanilla (matta vaniljanvaalea, häivytyksiin) ja Barbara (satiininen vaniljanvaalea, kulmaluu ja sisäkulma.Ihan kiva meikki tuli, mutta senhetkiseen fiilikseeni vähän tylsä. Ja koska aikaa oli, halusin tuunata tätä peruslookkia pikkujouluhenkiseksi.


Lisäsin tietenkin glitteriä! Liikuvalla luomella kimaltaa irtoglitter MUS Neon Pink.


Neon Pink taitaa olla mun suosikkiglitter tällä hetkellä. Mutta OMG, miten vaikea luonne tällä kimallejauheella on!

Ei halua millään tulla kuvatuksi sellaisena kuin mitä oikeasti on!

Se on oikeasti hot pink vain purkissa. Iholla se on hot orange, hot gold ja jopa hot green, tietyistä kulmista katsottuna.

Mutta silti kaipasin enemmän väriä!Lisäsin alaluomelle fuksiansävyistä Life-luomiväriä. Ja sisäkulman väritin kultavihreällä!

Olen tähän luomiväriin aivan rakastunut!
Kyseessä on Make Up Storen uusin Eye Dust eli kimaltava irtopigmenttiluomiväri. Tällä tulee ihanan kiiltävä ja upea pinta! Sävyn nimi on Smaragde. Se kuuluu joulukuun näyttävään meikkilookkiin Queens.

Tässä swatchissa se on levitetty kuivalle iholle ilman primeriä sormella. Aitokarvasiveltimellä jäljestä tulisi kevyempi (ja irtojauhe pölisee!) ja taas kostealla siveltimellä pinnasta tulee peittävämpi ja kiillosta vahvan metallinen.


Tämmöinen moniväripläjäys tästä sitten tuli :)

Kokeilin myös tehdä kulmakarvat vähän eri tavalla kuin yleensä - käytin tuttua kulmakynää, Anastasian Brow Wiz Auburn on lähes korvaamaton, mutta lisäksi vielä harjasin kulmat pystympään Lumenen kulmavahalla. Kulmista tuli hiukan pörröisemmät ja pulskemmat.

Joko teillä on juhlittu pikkujouluja? Mulla ois yhdet juhlat ens viikolla. Glitteripurkeille tulee siis vielä hyvin käyttöä :)4 kommenttia:

 1. Pikkujoulut oli ajat sitten, eipä tässä enää muutakuin joulua odotellaan :) aivan ihana ja hentoinen väripläjäys, ei ollenkaan liikaa eikä ainakaan liian vähän. Tykkään! Just mun värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli työporukan pikkujoulut eilen, maanantaina. Maanantai siksi että seuraava päivä on itsenäisyyspäivä ja kaikilla Matkuksen tyypeillä yhteinen vapaa :)
   Mä ehkä hiukan inspiroiduin sun vihreäsävyisestä miitti-meikistä, se oli upea! ;)

   Poista
 2. Yhdet pikkujoulut on tulleet vietettyä. En tällä kertaa avannut glitteripurkkia vaan luomilla oli kultaista ja viiniä ja luumuisilla Rebel-huulilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kuulostaa oikein kauniilta väriyhdistelmältä!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!