11.12.2016

Pikkujoulumeikki - glitterinen siipirajaus


Tällä viikolla on paljon mukavia juhlahetkiä. Viikko alkoi työporukan pikkujouluilla maanantaina (koska tiistaina oli kaikki kaupat kiinni eli se oli siis ainoa päivä kun kaikilla matkuslaisilla oli vapaapäivä!), jatkui itsenäisyyspäivän merkeissä ja päättyi viikonloppuna ystävän synttäreiden juhlintaan.

Ihastuin niin paljon tähän glitterillä kuorrutettuun silmänrajaukseen että biletin viikon kaikki juhlat tällä kaavalla tehdyllä meikillä :)
Meikki on helpo tehdä, ei vaadi ihmeellisiä häivytystaitoja mutta on näyttävä ja juhlava ja sopii minusta erinomaisesti tähän juhlakauteen!

Tein siis ensin ihan perus-silmämeikin: vaaleaa silmän sisäkulmaan, kulmaluulle ja liikkuvan luomen keskelle, kevyt varjostus luomivakoon ja hieman tummennusta ulkokulmaan.
Käytin neutraaleja sävyjä.

Meikin tärkein osa on selkeä, paksuhko siipimäinen rajaus jonka tein mustalla tussilla.

Lopuksi kävin rajauksen läpi litteällä keinokuitusiveltimellä jonka dippasin ensin Mixing Liquid-litkuun ja siten irtoglitteriin Multi. Taputtelin glitterin rajausviivan päälle ja sipaisin loput vielä silmän alle.Näyttävyyttä lisäämään liimasin vielä irtoripset. Valmis!
Täsäpä oli mun vinkki blingiin mutta ei liian överiin bilemeikkiin :)

Nyt meen laittamaan joulutortut uuniin! Kaupasta löytyi kirsikanmakuinen paistonkestävä torttumarmeladi, jee! (En pidä perinteisestä luumusta.) Ja myös kirsikkamehua sisältävä Hans Välimäen Tumma Vuosikertaglögi 2016 on yllättävän hyvää! Minusta kirsikkaisuus ei maistu siinä kovin vahvasti mutta glögi on silti erittäin maukasta.


Millaisista jouluherkuista sinä pidät?


 

4 kommenttia:

 1. Eniten pidän kinkusta ja konvehdeista :D myös äidin perunalaatikko kuuluu joulupöytään. Kirsikkamarmeladi on hyvää, ostin sitä, luumua sekä omena-kanelia. Torttuja on tullut syötyä hävyttömän paljon ;)

  Ihana glitterrajausmeikki, irtoripset kruunaavat kaiken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kinkku ja konvehdit ovat minunkin ykkösherkkuja jouluna! Ja klementiinit :)

   Irtoripset tekevät meikkiin niin suuren eron! Usein on omasta mielestäni kiva meikki mutta kuvissa ei näytä kovin kummoiselta, koska ei ole tarpeeksi ripsiä. En kuitenkaan halua ripsipidennyksiä, jotenkin ajatus siitä että ne on siinä koko ajan omissa karvoissa kiinni tuntuu epämiellyttävältä.

   Poista
 2. Mä syön jouluna vain lanttulaatikkoa, ehkä himpun verran myös porkkanalaatikkoa. En syö oikeastaan muita jouluruokia. Suklaata tietysti, mutta sehän ei ole varsinaisesti mikään jouluherkku.
  Ihana blingbling ja upeat ripset kruunaa kaiken:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SariBP 😊
   Laatikot ovat juuri niitä ruokia mitä itse "en osaa" syödä. Ehkä mulla on jokin trauma jäänyt kouluruokien ajoilta 😂 Mutta makuja on monia, hyvä että jokaiselle löytyy omanlaisia herkkuja!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!