1.12.2016

Vahva sininen silmämeikki ja ensivaikutelma paletista Viseart Bijoux Royal


Viime päivinä "nopea päivämeikki nudesävyillä" ei oo kuulunut mun päiväohjelmaan. Olen täysin voimin tutustellut mun uuteen Viseart-luomiväripalettiin Bijoux Royal ja sen 12 täydellistä shimmerista ja pigmenttistä luomiväriä sai pääparkani ihan pyörälle! Todennäköisesti lähiaikoina on tulossa paljon värikkäitä meikkejä ;)


Itse asiassa minusta molemmat omistamani Viseart-paletit - matta ja neutraalisävyinen 01 Neutral Matte ja uusi 09 Bijoux Royal - pelaavan loistavasti yhdessa. Ovat jopa yhdessä parempia kuin erikseen. Matta antaa syvyyttä (ja häivyttää mun raskaan luomen!) ja shimmeriset nyt antaa sitä ihanaa kirkastusta ja välkettä. Bijoux Royal saa oman esittelypostauksen myöhemmin mutta sanon jo nyt että molemat paletit ovat aivan ihania!


Tässäkin meikissä käytin molempia pigmenttipommeja: harmaata, taupea, ihonsävyistä beigeä ja ruosteenoranssia paletista 01 Neutral Matte sekä shimmerista beigeä, hopeaa ja vahvaa sinistä paletista 09 Bijoux Royal.


Yläluomella musta rajaustussi Kat Von D Tattoo Liner ja alaluomella sisärajauksena sähkönsininen rajauskynä H & M Into The Blue.
Joulukuu on saapunut! Ihanaa uutta kuukautta ja joulunodotusta kaikille lukijoille! :)


4 kommenttia:

 1. Sanon kyllä värikkäille meikeille :) itse en osaa tuota varjostustekniikkaa tai sanotaanko sitä varjostamiseksi, tuota ruskean luomivärin paikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joihinkin editoria-tyyppisiin meikkeihin (= ei ehkä normaaliin arkielämään) sopii tuollainen varjostus nenän vieressä oikein hyvin :) Vähän antaa nenulle suoraa ja hieman julmaakin ilmettä :D

   Poista
 2. Aivan ihana meikki, tosi kaunis! Harmi vaan kun näyttää noissa kuvissa niin hienolta mutta ei varmastikaan käytännössä toimisi mulla ainakaan ollenkaan. Mutta että upealta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Mä luulen että jos sen ruosteenoranssin varjostuksen nenän juuressa siirtää hieman alemmas luomivaon kohdalle silmän sisäkulmassa, meikistä tulee heti "helpompi" ihan arkikäyttöä ajatellen.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!