23.1.2017

Päiväsmoky ja siitä bilesmoky, tähtituotteena MUS Stardust Nightlife


Rakastan tummaa silmämeikkiä ja käytän syviä värejä ja mustaakin ihan surutta päivämeikissä, jos siltä tuntuu. Ja toki lisään päälle vielä enemmän mustaa, blingiä, kimallusta - kaikkea mahdollista! - jos siltä tuntuu :D Meikki on leikkimistä!

Tämä postaus on yhden suhteellisen hillityn päivämeikin - päiväsmokyn - evoluutio kohti kunnon bilemeikkiä. Muodonmuutokseen käytin yhtä mun tämän hetken lempparimeikeistä mutta siitä myöhemmin.

Ensin se hillitty päiväversio ja sen tekovaiheet. Kerroin jo tässä postauksessa mun suosikkitavasta rakentaa smoky eye mun raskaille luomille sopivaksi joten tällä kertaa yhdistin meikintekovaihekuvat pariksi kollaasiksi. Toivottavasti koosteesta voi seurata meikin etenemistä vaihe vaiheelta helposti. Tai sitten voi skipata nämä välivaiheet ja kelata suoraan lopputulokseen!


Eli rajasin alaluomen taupe-sävyllä ja tein samalla "apuviivan" viemällä alarajausta ulkokulman yli rajaamaan silmämeikinaluetta. Rajasin yläluomen mustalla kynällä. Merkkasin "aputäplän" avulla yläluomelta sen kohdan, mistä luomea alkaa näkyä silmän ollessa rennosti auki katse suoraan eteenpäin. Tein "aputäplän" korkeudelle varjostuksen ihonsävyäni tummemmalla taupe-sävyllä luomivakoon.


Eli nyt ollaan menossa tässä. Jatketaan!Levitin harmaanmustaa mattaluomiväriä ensin silmän ulkokulmaan töpöttelemällä, sitten häivyttämällä koko liikkuvalle luomelle. Häivytin mustan vaaleampaan varjostusväriin.
Lisäsin silmän sisäkulmaan ja kulmaluulle vaaleaa luomiväriä.Nyt alkaa yläluomi olla valmis. Pyyhin silmän alapuolelle varisseet luomivärimuruset pois ja jatkan alaluomen meikkaamisella.Levitän alaripsien tyveen vaaleahkoa harmaanruskeaa luomiväriä ja silmän ulkokulmaan hiukan samaa harmaanmustaa mitä on jo liikkuvalla luomella.

 
Eipä näytä kovin ihmeelliseltä, ehkä ripsiväri auttaa hiukan :)

Tällä meikillä heiluin työpäivän.

Illalla halusin nopeasti muuttaa meikkiäni juhlavammaksi ja näyttäväksi. Ja sitten muistin että ainiin, mullahan on tämmöinen!


Upea Stardust Nightlife. Sehän on luotu tummiin, kiiltäviin bilesmoky-meikkeihin! Tämä musta kimaltava jauhe on ihan mahtava :)Legendan mukaan filmidiiva Marlene Dietrich väritti kuvauksia varten luomensa ensin mustiksi (poltettujen tulitikkujen avulla) ja sitten levitti päälle vaseliinia kun halusi syntisen tummat ja kiiltävät silmämeikit. Marlene-polo! Silloin ei ollut kunnon tuotteista tietoakaan! Onneksi tänä päivänä, melkein 100 vuotta myöhemmin, homma onnistuu paljon helpommin (ja meikki kestää paaaljon kauemmin kuin sen 5min siistinä!).Taputtelin luomille Nightlife-kimallusta suoraan entisen meikin päälle ensin sormenpäällä ja sitten vielä kostealla siveltimellä ihan liikkuvan luomen keskelle. Harjasin ripsiin toisen kerroksen ripsiväriä.


Musta tuntuu että Marlene olisi kateudesta vihreä jos ois nähnyt tämän mun Stardust-jauhepurkin! :DStardust-kimallejauheita voi käyttää luomilla ja miksei huulillakin. Aiemmin olen postannut jo samaan perheeseen kuuluvasta  monikäyttökimalteesta Stardust Foxy.


Tässäpä mun päivämeikki-iltameikkihässäkkä! Olet ihan sankari jos jaksoit lukea ihan tänne loppuun asti :)

Psst! Stardust-kimallejauheet ovat Make Up Storen omissa liikkeissä 13€/kpl tammikuun 2017 loppuun asti. Normaalihinta 22€/kpl.
 

4 kommenttia:

 1. Totta kai jaksoin lukea:) Tällaiset selkeät selostukset kuvineen ovat todella mainioita ja aion hyödyntää tämänkin omakohtaisesti, kuten olen tehnyt aiemminkin:) Näistä oppii paljon, kiitos<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ihanasta palautteesta 😊 Välillä pelkään että postaukset paisuu liian pitkiksi ja käy tylsiksi, tosi kivaa jos niistä on apua ja hyötyä!

   Poista
 2. Aivan mahtava, musta luomiväri vaatii vähän taitoa ettei näytä överiltä. Tämä ei näytä vaan just hieno! Stardustit on ihania ja yksi purkki kestää kyllä ikuisuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! 😊
   Musta smoky on niin ikoninen juttu etten varmaan koskaan kyllästy siihen. Stardustin avulla siitä tuli ihan erilainen, tykkään tuosta kimaltavasta lookista tosi paljon!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!