15.1.2017

Talven alet ja kosmetiikkalöydöt


Tänä vuonna mulla ei ollut aikaa eikä voimia kiertää penkomassa vaatekauppojen aleja mutta tein kaksi nopeaa täsmäiskua paikallisen Sokoksen ja Emotionin kosmealevalikoimaa ihmettelemään.

Saalis on mielestäni varsin onnistunut:

 Emotionista löytyi puoleen hintaan Chanelin huulipuna, Rouge Coco sävyssä 442 Dimitri (madam Chanelin venäläissyntyisen aatelisen rakastajan mukaan nimetty sävy). Suurruhtinas Dmitri Pavlovich Romanov oli yksi Rasputinin salamurhan tekijöistä vuonna 1916 ja seurauksena joutui jättämään Venäjän (ihan kreivin aikan koska 1917 iski vallankumous!). Aika hullunkurista että 100 vuotta myöhemmin tämän miehen mukaan nimetty kirkkaanpunainen (kuin veri!) huulipuna tulee vastaan :) Minua kiehtoo Rasputinin tarina ja lisäksi Rouge Coco-punien koostumus kinnosti joten tietenkin ostin tämän.


Eylure Vegas Nay - nämä irtoripset ovat tällä hetkellä oikea hitti kaveripiirissä. Taitaa olla niin, että peräti neljä mun kaveria osti nämä samat ripset! Ja mitä olen heillä nähnyt, niin aika upeat ovat. Nappasin ostoskoriin kaksi pakettia :D Laumasielu! Olivat alle 7€/kpl alessa.


Sokokselta löytyi kiinnostavaa Korres-kamaa. En ole varma, ovatko nämä tuotteet poistumassa ja siksi alessa, vai onko kyseessä jokin tilapäinen alennus. Ne oli muistaakseni -30% nyt. Toivottavasti tämä Wild Rose Brightening & Line-smoothing Serum jää valikoimaan!!! Ostin tämän tehoseerumin alunperin mieheni kosteusköyhää, pintakuivaa, sameahkoa ja tukkeumiin taipuvaista herkkää sekaihoa ajatellen - seerumi lupaa kirkastaa, kosteuttaa eikä sisällä mm. silikonia tai mineraaliöljyjä. Sopii myös silmänympärysiholle - kätevä bonus, koska kultani ei itse muista käyttää erikseen silmänympärysvoidetta. Kokeilin seerumia itsekin ja se oli rakkautta! Ihanan tuntuista ainetta! Tätä haluan lisää :)


Kirkastavaa villiruusunaamiota en ole ehtinyt vielä testata.


Sokoksen alesta nappasin taas yhden Chanelin poskipunan. Joues Contraste Powder Blush 160 Innocence vaikuttaa kerrassaan mahtavalta sävyltä kalpeanaamalle.


Rakastan Chanelin poskipunia mutta en ole silti valmis maksamaan niistä täyttä Suomi-hintaa, yli 50€ poskipunasta on minusta hulluutta :( Mulla on näitä Chanelin pyöreitä poskipunakiekkoja ennestään kolme eri sävyä ja Innocence on erittäin tervetullut lisä kokoelmaan. Murrettu, beigellä taitettu vaalea roosa sävy on tosi nätti! Tämä oli -30%.

Mitä sinä löysit alesta?
 

7 kommenttia:

 1. Hyvät ostokset! Mä tein aleiskut vaan Kicksiin ja teille. Sokkarin ja Carlssonin kävin pyörimässä mutta en ostanut mitään kun en oikein tarvii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en löytänyt Kicksin alesta mitään mielenkiintoista. Ihan hyvä, säästyypähän nekin rahat :D

   Poista
 2. Mulla on nyt käytössä Korresin villiruusukasvonaamio. Hyvä tuote, mutta on turhan lilliputtikokoinen:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käsitin niin että se mininaamio on jokin kokeilukoko, en tosin katsonut, onko myynnissä isompaa kokoa :O Pitääpä äkkiä kokeilla niin ehdin ehkä vielä hamstrata lisää, jos se on hyvä!

   Poista
 3. Mä olen aikaisemmin ostanut Chanelin poskipunan alennusmyynnistä. Nyt odotan malttamattomana jos syksyn Chanel-kokoelma tulee alennusmyyntiin. Todennäköisesti menee kesäaleen, muttta ainahan toivoa voi... Syksyn kokoeilmassa oli siis punaista yhdistettynä erilaisiin ruskeisiin. Uskoisin, että se on liian erikoista paikallisille, mut minä olen kärppänä valmis! :D.

  Itse nappasin Kuopiosta mukaan Lancômen huulipunia ja Lumenen kosteuttavan naamion. Nyt pitäisi vielä oman paikkakunnan valikoimat käydä katsomassa. Viimeksi jemmasin useita seerumeita, nyt voisin katsoa kosteuttavia naamioita ja yö/päivävoiteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti Chanelin punainen syyskokoelma tulee ilmestymään aleen! Se oli minusta upea mutta monille sen vahvat sävyt oli vähän liikaa. Sinänsä hassua, suomalaiset pelkää punasävyisiä silmämeikkejä, vaikka juuri nämä sävyt korostaa niin hyvin sinisiä ja harmaita "haaleita" silmiä!

   Poista
  2. Punertavat sävyt ovat superupeita vihreille silmille. Kokoelman kasvona oleva Kristen Steward on upea esimerkki sillä pidän miltei poikkeuksetta hänelle tehdyistä meikeista esim. ensi-illoissa.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!