16.1.2017

Uudestaan, uudestaan! Taas juhlameikki glitterillä ja strasseilla.


Tämän meikin tein viime vuoden puolella (siinä on vielä kulmakarvat ja näkyy myös punaista tukkaa) kun mun glitteri- ja strassikuume hehkui parhaimmillaan. Tai pahimmillaan :D Yrittäkää kestää!
Otin mukaan myös kuvia meikintekovaiheista ja niistä näkee selvästi, miten suuri merkitys tässä meikissä on rajauksella, irtoripsillä ja niillä kimalteilla!


Muistaakseni meikissä käyttämäni luomivärit ovat BareMinerals Nudes-paletista. Joka tapauksessa neutraalia perussettiä: luonnonvalkoista kulmaluulla, vaaleampaa ruskeaa varjostuksena ja tummempaa ruskeaa ulkokulmassa. Luomivärit eivät ole tämän meikin tärkein juttu.Kulmakarvat piirsin myös BareMinerals Nudes-paletin mattaisella vaaleanruskealla luomivärillä Lost For Words.Musta rajaus tussirajausvärillä Kat Von D Tattoo Liner Trooper tekee katseesta heti skarpimman!
Lopuksi:

1. Levitin liikkuvalle luomelle kullanväristä glitteriä (Make Up Storen nyt jo lopetettu irtoglittersävy UFO + Mixing Liquid kimalteen kiinnittämiseen).

2. Rajasin alaluomen kultaisella kynällä, H & M sävyssä Goldie Luxe.

3. Liimasin sisäkulmaan ja ulkokulmaan erikokoisia keltakultaisia strasseja MUS Strazz Goldie kirkkaalla irtoripsiliimalla.

4. Kiinnitin irtoripset. En tosin muista, minkä merkkiset ja minkä malliset ripset nämä oli.
Done!Itse tykkäsin tästä meikistä tosi paljon! Ihan yllätyin, en ole aiemmin tykännyt käyttää niin vahvaa keltakullan sävyä silmämeikissä mutta kieltämättä kultabling teki meikistä näyttävän. Myös hieman Bollywood-tyylisen mutta ehkä se on joskus ihan ok :D


Yllättäen ihastuin myös näihin värikkäisiin Strazz-palluroihin. Näitten kimaltavien "jalokivien" kanssa tunnen itseni ihan pikkutytöksi! ja ehdottomasti prinsessaksi! :D

Uudenmalliset Strazz-strassit ovat siitä hauskoja, että samassa purkissa on neljää eri strassikokoa. Tssä meikissä käytin kaikkia kokoja - silmän sisäkulmassa suurin kimallemollukka ja ulkokulmassa kolme pienempää.

Mulla on vielä yksi superkimaltava strassi&glitterimeikki viime vuoden puolelta esittelemättä. Tänä vuonna olen toistaiseksi pysynyt silmämeikkien suhteen maltillisella linjalla mutta kuka tietää, mihin tästä vielä ajautuu :)


 

2 kommenttia:

  1. Tämä on niin upea, ei voi kuin tuijottaa! Oikeaa meikkitaidetta <3

    VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!