2.2.2017

Merenneito-superbling! Iltameikki jossa ei kimalteita ole säästelty


Olen esitellyt strasseilla ja glittereillä koristeltuja kimallemeikkejä aiemmin ainakin tässä ja tässä postauksessa. Nyt vielä yksi kimallepläjäys! Nämä kaikki on tehty viime vuoden puolella. Tänä vuonna olen ottanut glitterin ja irtoripsien suhteen iisimmän ja kevyemmän linjan ainakin toistaiseksi. Nämähän ovat sellaisia fiiliskysymyksiä aina :)

Meikki näyttää kimalteiden takia monimutkaiselta mutta ei oikeastaan sitä ole. Pohjana on ihan se perinteinen smoky-meikki jonka tekovaiheet kokosin tähän kollaasiksi:


Eli ihan perussettiä, mattaa ruskeaa varjostukseen luomivaosta ylöspäin, vaaleaa kulmaluulle ja sisäkulmaan ja mattaa mustaa liikkuvalle luomelle ja ulkokulmaan.


Sitten koristelin meikkiä lisäämällä liikkuvalle luomelle vihreää irtoglitteriä MUS Rocket. Käytin sidosaineena Make Up Storen Mixing Liquid-nestettä: dippasin litteän keinokuitusiveltimen nesteeseen, sitten irtoglitteriin ja taputtelin luomelle. Näin glitter pysyy iholla siihen asti että haluan pestä meikit pois.

Lisäsin silmän sisäkulmaan kullanvihreää irtoluomiväriä MUS Eyedust Smaragde, rajasin alaluomen kultakynällä H & M Goldie Luxe ja yläluomen mustalla tussilla. Liimasin myös irtoripset.

Johan alkaa näyttää juhlavammalta!


Mutta miksi pysähtyä nyt, kun juhlat on vasta alkamassa?! :)


Liimasin silmän sisäkulmaan pari strassia, ulkokulmaan vähän enemmän. Ihan vain muutaman! Kiinnitin kirkkaaksi kuivuvalla irtoripsiliimalla. Käytin MUSin uusia strasseja Goldie (ne kullanväriset) ja Aurore (kimaltavat haalean sateenkaaren sävyissä, hirmuisen sieviä ovat!). Olisin halunnut myös vihertäviä strasseja mutta mulla ei ollut.
Lisäsin alaluomelle hiukan Smaragde-luomiväripölyä kultarajauksen avuksi.


Päädyin muokkaamaan meikin sävymaailmaa lisäämällä vihreän glitterin päälle vaaleansinistä, näin se sopii paremmin strassien sävyyn.

Levitin myös silmän sisäkulmaan kulmakarvan alle vaaleansinistä kimaltavaa luomiväriä. Se on jo lopetettu sävy MUS Tiffany. Ihana luomiväri, tulee valitettavasti käytettyä aika harvoin.
Tähän olisi hyvä lopettaa. Kokeilin vielä lisätä alaluomen sisäluomelle sinisen rajauksen. Näin jälkikäteen ajatellen se oli ehkä jo liikaa. Mitä mieltä sinä olet?Tästä meikistä mulle tulee mieleen merenneidot ja Baccara! " Yes Sir, I can boogie..." :D Diskovalot ja peilipallo vaan puuttuu!


Viikonloppu lähestyy, aiotko kaivaa glitterit esiin?

16 kommenttia:

 1. Upea meikki <3_<3 Eikä mun mielestä sininen alaluomen sisäluomella ole liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, sä oot nopee! 😀
   Kiitos!! 🌸

   Poista
 2. Ihana meikki ja munkin mielestä sininen rajaus on ihan upea.
  Jos ei tällä piristy, niin ei sitten millään<3 Booogie woogie all night long... ;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SariBP 😊 Meikki saa olla överi jos siitä tulee hyvä mieli!

   Poista
 3. Wautsi wau, kerrassaan säkenöivän upea bling blig-meikki <3 tykkään Tiffanystä ja nuista strasseista, todella ihana kokonaisuus, voi vaan huokailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tiffany on niin sievä mutta jotenkin vaaleansinistä tulee käytettyä aika harvoin... Ja mä haluan ne kaikki uudet strassit, ne on ihan sikamakeet!

   Poista
 4. Mun mielestä toi sininen alarajaus on just piste i:in päälle, cool meikki! Ja todellakin disco..! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!
   Totta, ilman sinistä sisärajausta meikki on vähän keskeneräinen. Tämä on just niitä tilanteita kun "less is more but more is better"! 😀

   Poista
 5. Voi pojat miten upea meikki! Kyllä sä olet vaan hurjan taitava värien käyttäjä, meinaa silmät tippua päästä ♥♥ Ja sininen alarajaus ei tosiaan ole liikaa, miten sä tollasenkin keksit! Wau ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos tosi paljon niin ihanasta palautteesta 😊🌸 Minä rakastan värejä! Joka meikki ei todellakaan ole mikään väripläjäys mutta aina välillä on pakko vain antaa mennä fiiliksen mukaan ja yhdistellä kaikenlaista. Yleensä ne lempparimeikit syntyy juuri niin!

   Poista
 6. Onpa huikeita silmämeikkejä sulla täällä! Juuri löysin Salkan blogin kautta tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tervetuloa 😊 Kiitos tosi paljon!!

   Poista
 7. Aivan ihana meikki! Sininen sisärajaus on oikein hyvä! Nää on niin ihania nää sun astetta päheemmät silmämeikit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti 😊
   Arvaa kenellä on uusia strasseja! Oikein sormet syyhyää kokeilla tehdä niillä jotain ihan älytöntä 😂

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!