22.2.2017

MUS Lip Gloss Velvet. Silk, Flax, Merino - uudet nestemäisen mattahuulipunan sävyt


Edellisessä postauksessa eli tässä kerroin että Make Up Storelle on tullut uusia nestemäisiä huulipunia - kolme kiiltopunasävyä ja kolme mattaa. Samassa postauksessa esittelin jo uudet kiiltopunat Lip Gloss Deluxe, nyt on vuorossa mattainen Lip Gloss Velvet.


Uudet mattahuulipunasävyt ovat tuossa swatckuvassa alempana.

Pakkaus on samanlainen kuin Lip Gloss Deluxe-punissa sillä erotuksella, että mattapunien kotelo on mustaa muovia ja korkki tuntuu käteen samettiselta. Ainakin nämä kaksi punalaatua on helppoa erottaa toisistaan meikkipussissa! Tosin eri sävyjen erottaminen toisistaan on hankalampaa koska sävyn nimen kertoo ainoastaan pieni lappu punan pohjassa.

Mulla on ennestään kaksi Lip Gloss Velvet-punaa. (Hassua, että nimi on "Lip Gloss Velvet" koska nämä ovat kaikkea muuta kuin kiiltoja!) Toistaiseksi ne on nestemäisiä mattapunia mukavimmasta päästä, niistä kaikista mitä olen testannut (heippa vaan, Anastasia!). Monet tämänlaatuiset kuivataa huulia älyttömästi. Nämä MUSin matat eivät ole minusta ihan niin kuivattavia, vaikken tosikuiville tai rohtuneille huulille niitä en suosittelisikaan. Mutta ihan omin pikkukätösin ostin ja maksoin kaksi Velvettiä ja kyllä niitä silloin tällöin käytänkin :)

Mutta tässäpä ne uutuussävyt! Jos olet lukenut edellisen postauksen uusista kiiltopunista, huomaat varmaan että mattapunien värien kirjo ei ole läheskään niin keväisellä ja pirteällä tasolla. Tumma violetti ainakin on outo valinta kevääksi, vai onko? Onko tänä päivänä enää jäljellä mitään värejä, jotka olisivat liian outoja huulipunasävyksi?

Mattapunat Lip Gloss Velvet saivat nimensä erilaisten materiaalien mukaan. Ennestään sarjassa on Angora (superpinkki, mulla on se!), Suede (ruskehtava) ja Cashmere (murrettu marjapuuronvärinen, mulla on tämäkin!). Viereisessä kuvassa siis nämä "vanhat" sävyt.

Uudet kolme ovat Silk, Flax ja Merino. Lähdetäänpäs tutustumaan uutuuksiin tarkemmin! Tein swatchit huulille ilman mitään pohjustusta tai rajauskyniä. Kuvat otin luonnonvaloa imitoivien kuvausvalojen avulla. Otin myös kasvokuvat joissa kaikissa on sama meikki, vain huulipunan väri vaihtelee.

Lip Gloss Velvet Silk

Mon amour! Tämä kohtalokas syvä matta violetti on tyrmäävän upea! Tai vain tyrmäävä :D Mieheni mielipide on että se on "vähän pelottava" :D Minulle mieleen tulee mustavalkoiset elokuvat ja vamppimaiset sankarittaret. Joka tapauksessa, hyvin mielenkiintoinen sävy.

 
Kokonassukuvat tässä huulipunassa ovat aito todiste siitä, että vamppimaisilta ilmeiltä ei voi välttyä kun huulet on puettu syvään, dekadenttin violettiin samettiin :D


Tässä meikissä drama queen-huulet varastaa kaiken huomion joten silmämeikin ei ehkä kannatakaan ryhtyä taisteluun. Antaa silmämeikin olla taka-alalla. Highlighter taas on korvaamaton! Tummat mattapintaiset huulet kaipaa viereen raikasta, kuultavaa ihoa.

 Lip Gloss Deluxe Flax

Tällaista nudesävyistä mattapunaa on kyselty ihan hirveästi! Trendikäs nude jossa on häivähdys persikkaa. Tältä Flax näyttää meikissä. Minusta ihan kiva arkivaihtoehto :)Lip Gloss Velvet Merino

Tämä on jännä! Vaalea, puuterinen, kuin hieman pölyinen, ruskea jossa on viileähkö harmahtava vivahde. Alunperin luulin että tämä olisi ihan vääränlainen mulla (Hello, Walking Dead!) mutta silti jotenkin tykkään :) Grungetyyliin sopii oikein hyvin!  
Tältä näyttää kokokasvokuvat.Olen melko varma että violetti Silk on mulle ihan välttämätön! Löysin sen avulla kauan piilossa pötkötelleen sisäisen vamppini enkä halua enää luopua hänestä!

Mitä mieltä sinä olet? Mikä näistä sävyistä miellyttää eniten/vähiten? Miksi?
 

6 kommenttia:

 1. Minusta kaikki sävyt on hyviä, mutta ehkä kallistun Flaxiin eniten:) Se on tyylikäs, turvallinen ja suht neutraali, niin ei tule liian räväkkää oloa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, Flax on näistä käytännöllisin ja sopii varmasti joka tilanteeseen. Lisäksi se on hyvä tiimipelaaja ja helppo yhdistellä erilaisiin silmämeikkeihin!

   Poista
 2. Voi vitsit kun ovat hyvännäköisiä!! Ehkä Flax olisi minunkin valintani, tosin Merinokin on kiva! Kuinka pitkään nämä ovat myynnissä? Kävin tänään pikaisesti Matkuksessa mutta oli kiire ja rönttävaatteet päällä niin en viitsinyt tulla kurkkaamaan oletko töissä :) voitais kyllä kokeilla näitä miltä näyttävät mulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni nämä tuli osaksi pysyvää valikoimaa, ei ainakaan sanottu mitään että olisivat LE. Testataan näitä joku kerta!

   Poista
 3. Mä en taida lämmitä näille nestemäisille mattapunille lainkaan. En oikein tiedä mikä niissä tökkii, mutta epäilen että kyseessä olevan sen faktan että kyseessä on nestemäinen tuote. Tää daami on mielummin huulipunatyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kaikilla laaduilla taitaa olla omat faninsa ja inhoajansa 🙂 Mulle näitten nestemäisten plussa on helppo levittyvyys. Ja se että puikko ei voi mennä poikki! Olen haka katkomaan huulipunapuikkoja 🙁

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!