27.2.2017

Tumma vihertävä smoky ja Viseart Bijoux Royal


Flunssa on kurja kaveri. En ole pariin päivään juuri jaksanut muuta kun maata sohvalla, juoda teetä ja selata Netflixin valikoimaa. Jäin koukkuun mm. Outlander-sarjaan :D Sitä katsellessa mietin tosin, miten ankealta tuntuu maailmaa ilman suihkugeeliä, dödöä, sähköistä hammasharjaa (Jamien nykyaikaisen virheettömät valkoiset hampaat varmasti olivat siihen aikaan suorastaan ihme!), aurinkosuojaa, silmänympärysvoidetta, tamponeja... Ja tietenkin tarkkailen näyttelijöiden meikkejä.

Hyvää sarjaa katsoessa helposti unohtuu että kaikki se lika, veri, mustelmat ja mustat kynnenaluset eivät ole aitoja vaan huolellisen, pilkuntarkan työn tuloksia. Etta kuvauksissa joukko ihmisiä on vastuussa siitä, että näyttelijän kiharat asettuu juuri oikealla tavalla ja että sankarin arvet ovat joka jaksossa täsmälleen samassa paikassa. Kiehtovaa, eikö?

Kipeenä en itse jaksanut meikata ollenkaan mutta näytän nyt meikin jonka tein pari viikkoa sitten.
Siinä oli tärkeässä roolissa tämä Viseart-paletti, Bijoux Royal.Tein ensin perus-smokymeikin Viseartin toisella paletillani, mattaisella Neutral Matte. Käytin sen mattaa mustaa, harmaata ja taupea. Sitten levitin päälle luomivärejä paletista Bijoux Royal: sinivihreää sävyä liikkuvalle luomelle ja rehellistä vihreää alaluomelle. Lisäsin vielä irtoripset ja rajauksen yläluomelle.Tykkäsin tosi paljon siitä, miten hohtavan Bijoux-paletin sävyt korostuivat tummaa taustaa vasten. Muutenkin se on tosi ihana paletti. Yksinään turhan helmiäinen mulle mutta toimii loistavasti yhdistettynä mattaisempiin sävyihin. Mun kaksi Viseart-settiä, matta ja helmiäinen, täydentävät toisiaan loistavasti.

Silmämeikistä tuli aika tumma. Tein pohjasta mahdollisimman ohuen ja kokeilin huuliin nudea kiiltoa tasapainottamaan kaikkea sitä mustaa ja dramaattista vihreää.


Nyt kiinnostaa tietää, mitä suosikkisarjoja teillä on?

8 kommenttia:

 1. Upea tumma ja intensiivinen meikki:) Sininen on yksi mun lemppariväreistä ja voisin yrittää itselleni värkätä vastaavanlaisen, ainakin yrittää;)
  Itse tykkään eniten brittiläisistä poliisisarjoista kuten Scott & Bailey, Vera Stanhope tutkii, Midsomerin murhat jne. Ne vetoaa minuun, eivätkä yleensä ole liian raakoja, vaikka vakavista asioista onkin kyse:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SariBP 🙂
   Minäkin tykkään brittisarjoista. Brittihuumori toimii ja lisäksi niissä ihmiset näyttää enemmän tavallisilta ihmisiltä, ei sellaisilta luonnottoman superkauniilta ja -täydellisiltä kuin usein amerikkalaisissa sarjoissa. Helpompi samaistua 🙂

   Poista
 2. Outlander on minunkin suosikki. Toiseksi viimeinen kirja meneillään tällä hetkellä lomalukemisena. Sarja ja sen musiikitkin sykäytti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä löysin nyt kans kirjat ja parhaillaan ahmin niitä! Viihdyttävää kamaa ja tykkään siitä että tapahtumat esitetään naisen näkökulmasta.

   Poista
 3. Ihana lookki, liian harvoin tulee mun käytettyä noita sävyjä, vaikka niistä tykkään.

  Outlander on jäänyt multa katsomatta, vaikka lienee tullut telkustakin joltain kanavalta. Jos ei satu hoksaamaan sarjan alusta, niin mun ei tule usein katsottua niitä mistään muualta. Paitsi joskus Ruudusta tai Areenalta. Tosin pahus, Areena mokoma näyttää enää viisi viimeistä jaksoa Game of Thronesin 6. kaudesta ja en jaksanut tarpeeksi ajoissa katsoa viittä ekaa jaksoa, kun oli muutakin työn alla. Mä en ymmärrä tuollaista politiikkaa, vaikka en tiedä mitä finanssipoliittisia aspekteja siihen liittyy, silti! Koko kaudet näkyviin, kiitos, saman ajan.

  Miehen kanssa on katsottu viime aikoina Subilta Incorporated, joka tulee sunnuntain myöhäisillassa. Tallennetaan siis ja katsotaan kun keritään. Se sijoittuu lähitulevaisuuteen, jonkinlaista scifidystopiaa eli aika synkkä kyllä. Ei nyt ykkössuosikki ole, all time favoritteihin lukeutui mm. Good wife. Meillä katsotaan yleensä vaan veroina maksettuja kanavia ja mitä niitten netissä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 🙂
   Mä katsoin Game of Thronesia alkuun mutta sitten jotenkin lopahti, en osaa sanoa miksi. Ehkä liikaa juonittelua 🙂
   Incorporated vois olla sellainen mistä tykkään, pitääpä vilkaista!

   Poista
 4. On kyllä upea meikki <3 mä tykkään Salkkareista ( :D ), Walking Deadista, Sykkeestä, ruotsalaisista dekkareista...Silta on tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 🙂😘
   Ruotsalaiset ovat monesti liian realistisia mun makuun. Pitää olla jotakin yliluonnollista mukana, pakoa todellisuudesta. Walking Dead oli hyvä! Pitääpä katsoa se uudestaan, Viaplayta kun selasin niin siellä on kai kaikki kaudet.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!