9.2.2017

Tuoksu-uutuuksia! MUS Fragrance Collection


Make Up Storelle on saapunut ihan uusia tuoksuja!

Nämä uutuudet tulivat ihan vasta, Kuopioon tällä viikolla. Tuoksuja on kolme mutta jatkossa tuoksusarja laajenee sisältämään 12 parfyymia.


Kolme ensimmäistä tulokasta ovat Sable Noir, De Luxe ja Soie Blanche.

Sable Noir on kuvauksen mukaan mausteinen, makeahko tuoksu.
Sen alkutuoksussa nenää houkuttelevat anis, kaneli ja kaardemumma. Sydäntuoksussa on nahkainen nuotti ja jokseenkin yllättävästi (ainakin mun mielestä, en ole kovin perehtynyt hajuvesien rakenteisiin) omena ja rosmariini. Omena yllätti sikäli että en itse sitä huomannut tässä tuoksussa erillisenä nuottina mutta ehkäpä se antaa hieman raikkautta muutoin niin tuhdille paketille. Tuoksun pohja koostuu vaniljan, tupakan ja hunajan nuoteista.

Tämä on kolmikosta se tuoksu johon itse eniten alussa ihastuin! Se kuulostaa raskaalta - nahkaa, hunajaa, tupakkaa, vaniljaa - mutta ei oikeastaan ole mikään liian hevi migreenituoksu, mun nenään siis. Iholla se muuttuu lämpöiseksi ja herkulliseksi, minusta se tuoksui yllättäen suklaiselle ja jotenkin melkein syötävän hyvälle. Sellainen herkullinen, seksikäs iltatuoksu mielestäni.

Soie Blanche taas on ihan erilainen! Perinteinen kukkaistuoksu myskipohjalla: naisellinen, kiva ja helposti lähestyttävä. Tuoksun alkusointu on kirpeää bergamottia ja aldehydien raikkautta. Tuoksun avautuessa iholla lisää peliin astuu kielo. Pohjatuoksussa on myskejä ja meripihkaa.

Minusta tämän tuoksun selkeä valkoinen pakkaus sopii sille erittäin hyvin. Se on valkoinen - puhdäs ja miellyttävän raikas mutta ei kuitenkaan liian tärkätty. Sopii hyvin ihan päivittäiseen arkikäyttöön. Soie Blanche'n myskit eivät ole raskaita ja "seksikkäitä" vaan sellaisia lämpöisiä, kuin ihanan pehmoinen pörröinen valkoinen torkupeitto. Tuoksukuvauksen perusteella luulin tätä tylsäksi mutta oikeastaan tykkäänkin tosi paljon! Kiva ja "helppo" tuoksu silloin kun ei huvita kehitellä jotain monimutkaista vaan pitää pukea ja mennä elämään ihan sitä tavallista arkielämää.

De Luxe on minusta kolmikon ilopilleri. Fruity floral. Hedelmäinen, mutkaton, nuori. Alkutuoksussa hedelmäsekoitus: mandariini, persikkanektaari ja passionhedelmä. Sydäntuoksussa mukaan tulee kukkaa: kielo, vaalenpunainen lootus ja orvokki. Pohjatuoksussa on vaniljauutetta, hattaraa ja myskejä. 

Tästä mulle tuli mieleen Escadan kesätuoksut! Samalla tavalla leppoisa, helppo ja tyttömäinen.


Näissä kaikissa on sama siro kapea lasipakkaus ja musta korkki. Pahvipakkaukset ovat kaikissa erivärisiä. Pullon koko on käsilaukkuystävällinen 15ml ja pitoisuutena EdP. Tuoksujen luvataan pysyvän iholla 6 tuntia tai ylikin, tämä on kuitenkin aika yksilöllinen juttu. Tuoksuihin tutustellessani suihkutin ranteisiin Sable Noir'ia ja haistoin sen vielä työpäivän jälkeen n. 8 tunnin kuluttua. Nuuh! Heti alkoi tehdä taas mieli suklaata :D

Tuoksujen hinta on n. 26€/kpl ja ovat myynnissä ainakin merkin omissa liikkeissä.

8 kommenttia:

 1. Soie Blanche kuulostaa ihan mun jutulta, rakastan sellaista puuterimaisen pehmeäksi jalostunutta myskiä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa nuuhkaista jos osuvat tiellesi 😊 Hassua koska pitkään luulin inhoavani kielon tuoksua mutta tässä se ei häiritse.

   Poista
 2. Näitä pitää ehdottomasti käydä nuuhkimassa jos vastaan tulevat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat jo myymälässä ja lisää tulee käsittääkseni pikkuhiljaa kevään mittaan 😉

   Poista
 3. Sable Noir kuulostaa mun tuoksulta :) pitääpä käydä joskus nuuhkuttelemassa. Kivoja uutuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellainen herkkutuoksu 😊 Minusta sopii hyvin iltaan ja pimeään vuodenaikaan.

   Poista
 4. Sable Noir kuulostaa aivan hurmaavalta. <3 Pitää toivoa että tuoksut tulevat myös muihin MUS pisteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että tulevat isoimpiin Sokoksiin myös 😉 Varmaan Helsinki, Turku, Tampere. Uskoisin niin.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!