13.2.2017

Valentine's Day bling overload!


Huomenna on vuoden hempein juhlapäivä, Ystävänpäivä. Se kyllä jakaa vahvasti ihmisten mielipiteitä: toiset pitää koko touhua jenkkihapatuksena ja kaupallisena rahastusjuhlana, toiset inhoaa ällösöpöä touhua sen hattaraisen vaaleanpunaisen imagon vuoksi, löytyy niitäkin jotka iloitsee siitä että voi söpöstellä rakkaan kaa ihan "luvan kanssa", vaihtaa lahjoja ja viettää päivän romanttisissa tunnelmissa. Tai voihan Ystävänpäivää juhlia ihan vaan ystävien seurassa ilman sen kummempaa romanttista vibaa! Mihin ystävänpäivänviettäjäkategoriaan itse kuulut?


Minä vietän Ystävänpäivän yksin ja oon myöhään töissä, mies lähtee työmatkalle varhain aamulla ja palaa kotiin illalla. Säästetään hempeilyt seuraavaan päivään! Silloin on tarkoitus mennä leffaan. Koska John Wik: Chapter 2!!! (Trailer!)  Ihanan romanttista minusta! Mieheni ei periaatteessa moisista tappotoimintaleffoista välitä mutta lähtee koska minä olen odottanut kakkososaa aina siitä lähtien kun kuulin että sellainen on tekeillä. Ykkönen oli niin hyvä! Keanu on kerrankin itselleen sopivassa roolissa :)


Ystävänpäivästäni ei ehkä ole tulossa kovin hempeää mutta innostuin sentään sunnuntaina meikkaamaan Valentine's Day-teemalla. Tuloksena on tämä vaaleanpunaisella ja runsaalla blingillä höystetty look. Ekaa kertaa tämän vuoden puolella kaivoin strassit esiin!


Eli meikissä on punaisella (käytin luomivaon merkkaamiseen punaista huultenrajauskynää ja lisäksi karpalonpunaista luomiväriä) varjostettu luomi ja hohtava, kiiltävä liikkuva luomi (MUS Moon Shadow Peach + Eyedust April). 


Rajauksen tein mustalla mattaluomivärillä, alaluomen sisärajassa metallinen H & M kynä Grand Cru.
Kulmaluulla on satiinista luomiväriä MUS Sober.
Ripset ovat taas MUS Gorgeous - olen ihan koukuttunut näihin mahtiripsiin, niillä tulee niin juhlava fiilis!


Ja sitten vielä tietenkin ne strassit! Meikkiä varten kaivoin esille kaikki mun vaaleanpunaisensävyiset strassit: MUS Strazz Peach, Fuchsia ja Aurore. Liimailin randomisti ulkokulmaan ja sisäkulmaan läpinäkyvällä irtoripsiliimalla.


Poskiluulla highlighterin roolissa taas Moon Shadow Peach eli sama luomiväri mitä luomillakin on
 

Silmämeikin pariksi tein nämä hassut sydänhuulet. Käytin mattaa vaaleanpunaista huulipunaa MUS Vintage Rose ja huulten keskelle piirsin sydämen glitterisellä, metallinhohtoisella irtoluomivärillä MUS Eyedust April. Näillä huulilla ei paljoa pussailla... mutta minähän olenkin yksin Ystävänpäivänä (tähän väliin silmät dramaattisesti kohti kattoa ja näyttäviä huokauksia :D ).

 

Hyvää Ystävänpäivää!

11 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää:) Upeat huulet ja kauniit strassit:)
  Meillä ei Ystävänpäivää ihmeemmin vietetä, mutta jotain pientä huomioimista on tiedossa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävänpäivää vaan sinnekin! 😊
   Kiitos!
   Ei meilläkään mitään överikuhlintaa ole tämän päivän vuoksi tulossa mutta jotain pientä kuitenkin 😊 Aina on mukavaa jos on ylimääräinen "syy" sanoa toiselle jotakin mukavaa ja tehdä/antaa jotakin mikä saa hänet iloiseksi!

   Poista
 2. Ihana silmämeikki ja ihanat huulet!! Tykkään kovasti!

  Ei ole meillä ollut tapana ystävänpäivää mitenkään juhlistaa, henk.koht. olen vähän sitä mieltä, että jenkkihapatusta. Vaikka onhan se toki tavallaan kivakin juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mohn, kiitos :)
   Ystävänpäivästä ei pidä ottaa ylimääräistä stressiä ja ahdistusta potea. Kukin juhlii/on juhlimatta ihan miten itse haluaa!

   Poista
 3. Itselläni ystävänpäivä on aikalailla päivä muiden joukossa; päivä menee töissä ja ilta sitten ihan peruskotihommissa.

  Hyvää Ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 4. Samat suunnitelmat täälläkin, töissä jo käyty ja nyt vaan kotihommailua. Sitten lenkille koiraystäväni Hipun kanssa <3 tosi kaunis meikki ja ihanat huulet, eikä ole mitenkään liian ällösöpö :)

  Hyvää ystävänpäivää Maitta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävänpäiväntoivotukset sinulle ja ihanalle Hipulle! Olkoon edessänne monta yhteistä vuotta ja jokainen päivä paras ystävänpäivä ❤️

   Poista
 5. Jestas miten suloinen meikki! ♥ Sä olet kyllä tavattoman taitava, suu auki ihaillen katselen meikkikuviasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitoskiitos! Mä ihan liikutuin 😘 Ihanaa päivää sinulle!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!