27.3.2017

Tarpeeksi vaalean meikkivoiteen metsästys: Lancome Teint Idole Ultra Wear 005, Teint Miracle 005, Dior Forever 012. Swatcheja, vertailuja.


Välillä mua turhauttaa! Halusin uuden meikkivoiteen, oikeastaan kaksi. Sain päähäni että tarvitsen uuden pitkäkestoisen ja mattaisen tuloksen antavan meikkivoiteen ja sitten vielä toisen, kuultavan ja valoaheijastavan tuloksen antavan. Ei ollut helppo tehtävä.


Kävin läpi koko Sokoksen ja Kicksin valikoiman mutta tarpeeksi vaaleita sävyjä ei vain ole kovin paljon tarjolla! Clarins juuri lanseerasi uuden mattameikkivoiteen mutta vaalein sävy on aivan liian tumma. Niin myös Clarinsin vaalein sävy muissa meikkivoidelaaduissa, mulla on mm. Clarins Haute Tenue + 103 Ivory eli vaalein, mitä kaupoissa on, ja se saisi mielellään olla vähän vaaleampi.


Tässä Clarinin uusi mattameikkivoide, vaalein sävy. Kuivuessaan se vielä tummui iholla sen verran, ettei sitä voi edes harkita potentiaalisena vaihtoehtona :(

Estee Lauderin kehuttu Double Wear on sekin aivan liian tumma, ainakin täällä myynnissä oleva vaalein sävy 1N1. Smashboxin vaaleimmat sävyt ovat nekin liian tummia ja lisäksi niissä on omituinen persikkainen vivahde. Lumenella ja Make Up Storella on erittäin vaaleita sävyjä mutta ei sellaista koostumusta, mitä haen. Dior Diorskin Forever 012 on vaalein sävy mitä Diorilta löysin ja tykkään tästä meikkivoiteesta tosi paljon (tässä postaukseni siitä) mutta halusin vaihtelua... 


Lopulta löysin vaaleimmat sävyt Lancomelta. Uudistettu Teint Idole Ultra Wear 005 Beige Ivoire. Lupaa 24 tunnin pysyvyyttä ilman korjailua, öljytön eikä tän pitäisi tukkia huokosia. SPF 15.


Jos tätä vertaa Diorin Forever-meikkivoiteeseen, minusta ne ovat hyvin samankaltaisia koostumukseltaan. Sävyn puolesta Forever 012 on hieman kellertävämpi, Teint Idole Ultra Wear 005 viileämpi beige. Se on harmi, pidän enemmän kellertävän sävyisistä meikkivoiteista.

Ylempänä Lancome Teint Idole Ultra Wear 005, alempana Dior Forever 012

Ostin sen kuitenkin. Se oli silti sopivimman tuntuinen vaihtoehto niistä mitä kaupoissa oli koostumukseltaan. Ja myös vaalein. Muutaman käyttökerran perusteella Teint idole Ultra Wear vaikuttaa ehkä sopivammalta lämpimämpään vuodenaikaan, tällä hetkellä ihoni on sen verran pintakuiva että se tuntuu hieman kuivattavalta ja kiristävältä iholla. Ehkä säästän sen kesään? Se on myös peittävä, ehkä liiankin peittävä mun makuun.


Ostin myös suositun Teint Miracle-meikkivoiteen. Teint Miracle 005 Bare Skin Foundation Natural Light Creator - nimi ainakin lupaa paljon :) Tämän pitäisi olla kirkastava, valoaheijastava ja antaa paljasta ihoa muistuttavan tuloksen (mutta toki paremman kuin aidosti täysin naku naama!). Siitäkin mulla on vaalein sävy 005.


Koostumusero vaikuttaa huomattavasti sävyyn. Minusta oli hämmästyttävää huomata, miten erilaisia nämä kaksi ovat iholla!


Teint Idole Ultra Wear on peittävä, mattainen ja iholla huomattavasti samaa numeroa olevaa valoaheijastavaa meikkivoidetta tummempi. Vastalevitettynä Teint Idole Ultra Wear on ensin vaaleahko mutta kuivuessaan tummuu ja muuttuu huomattavasti. Tämä on mattameikkivoiteille ominainen "vika".Yläkuvassa ylempänä ei-ihan täysin kuivunut Teint Idole Ultra Wear 005, alempana Teint Miracle 005. Alakuvassa samat swatchit vähän myöhemmin, kun Teint Idole on täysin kuivunut. Tummuu aika paljon, kuten kuvasta huomaa!Valoaheijastavana Teint Miracle on iholla huomattavasti vaaleamman näköinen. Se on myös huomattavasti kevyempi ja läpikuultavampi koosmumukseltaan. Yllättävän peittävä silti! Luulin että se olisi sellaista kevyttä ja tuskin peittäsi mitään mutta tällähän saa tarvittaessa erittäin peittävää jälkeä. Tosin mä yritän päinvastoin tehdä siitä mahdllisimman ohuen! Tällä tulee makuuni liian peittävä, jos en ole varovainen. Onneksi kostea Beautyblender on hyvä apuväline. Teint Miraclen valoaheijastavasta pinnasta tykkään tosi paljon ja se tuntuu sopivan pintakuivalle iholleni hyvin. Olen nyt testaillut tätä. Kirjoitan perusteellisemman arvion sitten kun olen valmis!


Lähinnä ihmettelen, miksi on niin vähän tarjolla hyviä vaaleita sävyjä? Oikeesti! Tuntuu että niitä pitää oikein etsimällä etsiä ja mä en edes ole niin vaaleaihoinen, olen nähnyt paljonkin itseäni vaalempia naisia. Mistä he ostavat meikkinsä? Omituista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!