19.4.2017

Nopea smoky-meikki ja aivan sairaan hieno MUS Stardust sävyssä Roller


Nyt näytän meikin joka oli tosi nopea ja helppo tehdä. (Noh, "tosi nopea" ei tarkoita että minuutissa valmis, sori vaan, mutta silti - meikki näyttää siltä että siihen on uhrattu paljon enemmän aikaa mitä se oikeasti on vaatinut!)

Aloitin pohjustamalla luomet mun uudella silmämeikinpohjustajalla Smashbox Photo Finish Lid Primer Smoke. (Tästä tummasta pohjustajasta olen kirjoittanut jo mun edellisessä postauksessa tässä jossa vertailin kuuden eri silmämeikinpohjustajan ominaisuuksia.) Smoke on luotu vahvistamaan tummien luomivärien syvyyttä ja näin helpottaa smoky-meikkien tekoa. Ja lisäksi se toki kiinnittää meikin, kuten silmämeikinpohjustajan kuuluu.

Tältä näyttää Smoke luomella. Rajasin ensin yläluomen kevyesti mustalla kynällä ja levitin sitten tumman harmaanruskean pohjustajan liikkuvalle luomelle häivyttäen ylös- ja ulospäin.


Levitin päälle mattaa mustaa luomiväriä MUS Microshadow Charcoal jättäen liikkuvan luomen keskustan hieman vaaleammaksi.

Häivytin mustan reunat ruskealla mattaluomivärillä MUS Microshadow Smog ja rajasin alaluomen vihreällä luomivärillä MUS Microshadow Beetle.


Meikki muuttu kädenkäänteessä (haha, kirjaimellisesti!) kun painelin liikkuvan luomen keskelle hiukan vihreää kimalletta MUS Stardust Roller. Pim! Ja silmämeikki jo välkkyy kauniisti!Stardust-irtokimalteet ovat mun heikkous. Niillä saa meikkiin hohdetta, kolmiulotteisuutta ja juhlavuutta ja niitä voi käyttää toki silmämeikissä mutta myös huulilla ja poskilla, mikäli sävy vain sopii. Tosi kauniita ovat mm. kerrostettuna tummemman sävyn päälle. Jauhe on hienojakoisempaa kuin irtoglitter mutta kimaltaa melkein yhtä paljon. Ja mikä parasta, kiinnitykseen ei välttämättä tarvita mitään ihmeempiä konsteja - sormella taputtelemalla jo onnistuu! Toki Mixing Liquid tai kostea sivellin tuo värin ja kilmalluksen vieläkin paremmin esiin, jos haluaa sellaista nestemäisen metallin kaltaista efektiä.Roller on kullalla siloteltu herkkä vihreä sävy, sellainen merenneidon pyrstön värinen! Aivan upea mun mielestä!

Viimeistelin kulmat, harjasin ripsiin mustaa mascaraa ja liimasin irtoripset. Tällainen tuli valmiista meikisä:Meikistä ois voinut tehdä vielä kiiltävämmän levittämällä Stardustin kostealla siveltimellä mutta olin tosi tyytyväinen kiiltoon muutenkin. Ihanasti kimalsi kun ulkona aurinko jo paistoi! Pysyikin hyvin, otin meikkikuvat vasta työpäivän jälkeen, käytännössä keskellä yötä :)
Btw, olen tosi tyytyväinen meikkipohjaan, mitä olen viime päivinä testaillut! Ihan yllätyin kun katselin meikkikuvia - niissä on päivän rasitteet kestänyt meikkipohja ja iho silti näyttää ihan hyvältä. En ole photoshopannut kuvia eikä niissä ole mitään filtteriä.

Tästä meikkipohjasta kirjoittelen kuitenkin erikseen joku toinen kerta :)


8 kommenttia:

 1. On kyllä ihana ja tuo viimeinen kuva...wau! Kuin olisi just meikannut eikä uskoisi että meikki on ollut koko päivän kasvoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy sanoa että itsekin ihmettelin kun pläräsin kuvia! Yleensähän peilistä näkee mitä näkee mutta kuva paljastaa totuuden :) Ottaen huomioon että ihoni on aika rasvoittuva, niin aivan ihmeen hyvin oli meikki pysynyt.

   Kyseessä ei ole perinteinen nestemäinen meikkivoide, millä tämä meikki on tehty 😉

   Poista
 2. Ihana! Simppeli mutta silti näyttää enemmältä, tosi kaunis! Ja minäkin ihmettelen tuota vikaa kuvaa, näyttää kyllä todella hyvältä koko päivän kestämeeksi meikiksi! Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mohn 🙂
   Olen nyt pari päivää testaillut tätä uutta meikkipohjayhdistelmää ja tuntuu toimivan. Pitääpä terästäytyä ja naputella siitä oma postaus.

   Poista
 3. En kestä miten upea tuo Roller on!! Ihan tajuttoman kaunis ja koko silmämeikki on upea <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 🙂
   Roller on aivan ihana! Ja mikä parasta, sen sävy muuttuu riippuen siitä, mitä sen alla on. Yhdellä purkilla saa miljoona erilaista lookkia. Kokeilin sitä jopa huuliin kirkkaan huulikiillon kanssa, oli aika päheä 😀(Instassa on foto).

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!