26.4.2017

Silmänalusjuonteet piiloon! Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer - pohjustaja johon jää koukkuun.


Kun kirjoitin postauksen mulle tärkeistä ja rakkaista silmämeikinpohjustajista (tässä ), yksi tärkeä pohjustaja jäi mainitsematta. Se oli ihan tietoinen valinta koska oikeastaan kyse ei ole silmämeikinpohjustajasta. Kyseessä oleva primer tulee silmien alle eli se on siis silmänaluspeiteaineen oma pohjustaja.
Ja arvatkaa mitä! Kiitos meikkijumalille tästä pohjustajasta! Ostin tökötin vajaa kuukausi sitten ja olen täysin addiktoitunut. En osaa enkä halua olla ilman! Tämä on juuri sellainen pieni meikkikikka johon jäin ihan täysin koukkuun:Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer on oma pohjustaja silmänalusille.
Voi olla että joku meikkaamiseen suurpiirteisesti suhtautuva tyyppi kohottelee nyt kulmiaan "älä viitsi, oma pohjustaja nimenomaan silmänalusille?!!! rahastusta!!! voiko olla turhempaa tuotetta?!" mutta siinäpähän ihmettelee! Mä väitän että tämä primer on juuri sitä mitä moni nainen tarvitsee! Pisteet teille, Smashbox, että kehititte tämän tuotteen!


Pohjustaja tulee läpinäkyvässä 10 ml muovituubissa. Itse aine on vaaleaa, hieman vaaleanpunertavan helmiäishohtoista ja silikonisen voidemaista. Ei juuri tuoksu millekään.

Primer ei korvaa ihonhoitoa eikä sen ole tarkoituskaan. Se ei tunnu iholla rasvaiselta tai erityisen kostealta - oikeastaan en tunne sitä iholla ollenkaan. Levitän hyvin pienen määrän silmänalusiholle silmäympärysvoiteen imeydyttyä. Tämän teen ihan sormin. Primer tekee ihosta ikään kuin napakamman tuntuisen ja silottaa ihon pinnan pieniä ilmejuonteita samantien. Sen helmiäishohde mikä erottuu putkilossa ei oikeastaan näy iholla. Lähinnä iho näyttää ehkä hieman raikkaammalta ja kirkkaammalta.


Taputtelen primerin päälle peiteainetta tai meikkivoidetta yleensä hieman kostean BeautyBlenderin kärjen avulla ja avot! - peittari levittyy pohjustajan päälle kuin unelma. Silmänalusiho on silminnähden tasaisemman näköinen ja mikä parasta, meikki myös pysyy hyvin siistinä pitkiä aikoja!


Tässä meikkikuvat jotka otin kymmenen aikaan illalla sen jälkeen kun olen tehnyt tässä meikissä työpäivän. Minusta silmänaluset näyttää edelleen ihan edustavilta. Kuvia ei ole retusoitu.Olen käyttänyt silmänympärysvoidetta lukioikäisestä lähtien joka päivä aamuin illoin ja väittäisin että silmänaluset ovat edelleen suhteellisen hyvässä kunnossa. Toisaalta olen jo 40 ja pieniä juonteita alkaa pikkuhiljaa ilmestyä eikä mm. ilmejuonteilta voi kukaan välttyä. Ja kun otan blogia varten lähikuvia silmistäni, huomaan nämä ihomuutokset itse ihan selvästi.

Photo Finish Hydrating Under Eye Primer on siitä huippu että se oikeastikin tekee ihosta hieman paremman näköisen - kirkastaa, freesaa, silottaa - ja pysyy samalla näkymättömänä. Se ei varsinaisesti peitä tummuutta silmien alla mutta jotenkin hiukan boostaa peiteaineen kykyjä peittää - tuntuu että selviän pienemmällä määrällä peittaria. Ja kun peiteainekerros silmän alla pysyy hyvin ohkaisena, koko meikki näyttää kevyemmältä ja raikkaammalta. Eikä peiteainetta kerry viiruiksi pikkujuonteisiin koska:
a. pohjustaja on jo ikään kuin täyttänyt ne viirut ja
b. peiteaine kiinnittyy pohjustajaan eikä lähde valumaan ihon pinnalla ja kasaantumaan sinne minne ei pitäisi.
Nerokasta!  

Myös puuterointia tarvitsee vähemmän. Joskus en edes puuteroi ollenkaan (mikä on mulle ihan mahdottomuus ilman tätä pohjustajaa) tai sitten hyvin kevyesti käyn silmänaluset läpi pehemällä oravankarvasiveltimellä ja Laura Mercier Secret Brightening Powder For Under Eyes-irtopuuterilla. Tästä ihmepuuterista oma postaus tässä. Puuteriakin siis tarvitsee selvästi vähemmän eli taas kerran pohjustajan ansiosta meikki on hiukan kevyempi! Jännä miten yhden meikkikerroksen lisääminen lopulta tekee meikistä kevyemmän!

Silmämeikinpohjustaja on ollut mulle ihan korvaamaton meikkituote jo vuosia mutta jotenkin tuntuu että tämä "turhake" silmänalusihon oma pohjustaja on nyt vähintäänkin yhtä tärkeä! Ainakin suosittelen lämpimästi kokeilemaan jos oman silmänalusrutut alkaa huolettaa tai jos on pieniä ongelmia peiteaineen pysyvyyden kanssa tai jos peittari kertyy juonteisiin. Tai jos vain haluaa mahdollisimman täydellisen näköisen meikin :) Oikeesti, minusta tämä on paras uusi meikkituote mitä olen kokeillut tämän vuoden aikana!

Ja jos luulette tätä maksetuksi mainokseksi niin väärässä ootte, olen ihan itse tämän ostanut ja maksanut. Ja ostan kyllä toistekin :)

Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer on myynnissä Suomessa yksinoikeudella Kicksissä, hinta n. 25€/kpl.
  

12 kommenttia:

 1. Minusta silmänalusprimeri ei ole mikään turhake. Itse käytän nykyisin e.l.f:n primeria, enkä tulisi enää toimeen ilman sitä. Peiteaineen saa kivasti asettumaan primerin kanssa ja pysyy hyvin aloillaan. Täytyykin kokeilla tuota Smashboxin primeria. Kuulostaa loistotuotteelta:)
  Upea meikki, tuo sininen varsinkin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla turhake ihmiselle joka ei juuri meikkaa ja jota silmänaluset ei vaivaa 😀 Mut itse koen suurta mielihyvää siitä että primerin avulla meikki näyttää siistimmältä pidempään ja samalla iho näyttää sileämmältä 🙂

   Poista
 2. Upea meikki ja varsin mielenkiintoisen oloinen tuote! Mulla on hienoja juonteita silmän alla mutta varsinaista peittelyä ne eivät vielä tarvitse. Sipaisen tuota Clarinsin Instant Smoothia siihen ja Smashboxin primeriä sitten koko kasvoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Clarins Instant Smooth sellaisena kynänä mutta se ei muistaakseni saanut mulle aikaan samanlaista wow-efektiä kuin tää Smashbox.
   Itse käytän kans pohjustajia kasvoille mutta mun nassupohkustajat ovat rasvoittuvalle iholle ja osastoa "kiilto kuriin, huokoset piiloon" enkä niitä silmien alle voisi käyttää.

   Kiitos! Tykkäsin itse hulluna tästä meikistä 😊💙

   Poista
 3. Täytyy sanoa, että jos olet nelikymppinen, silmänympärysihosi on kyllä aivan loistavassa kunnossa! :) Toivon, että oma sy-ihoni on yhtä sileä nelikymppisenä. Hyvää huolta kyllä yritän siitä pitää ja melkein olen välillä vähän liiankin fanaattinen sy-ihon hoidon suhteen :D En ole silmänalusprimereita kokeillut, mutta tämä on kyllä herättänyt kiinnostuksen mussakin. Saas nähdä, päädynkö testailemaan jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! 🙂 Säännöllisellä hoidolla ja hyvillä tuotteilla saa tuloksia aikaan, olen siitä ihan varma! Itse olen ihonhoidon suhteen suht. minimalisti, en jaksa mitään monivaiheisia aasialaisia rituaaleja aamuin illoin mutta puhdistan ihon aina hyvin, käytän aina silmänympärysvoidetta ja suojaan aina auringolta päivällä voiteilla, aurinkolaseilla ja pysyttelemällä varjossa. Toistaiseksi se on riittänyt! 🙂

   Poista
 4. Menee kokeiluun, jahka pääsen Kickissä käymään :) Saattais olla sellainen mikä auttais muakin. Olen kuullut aiemmin elfin pohjustajasta, mutta en ole päässyt tsekkaamaan 'livenä'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata! Tämä ei tietenkään ole mikään taika-aine että poistaisi kaikki rutut kokonaan samantien mutta itse ainakin näen eron ihan selvästi ja tykkään :) Palkauskin on hyvä, toimii!

   Poista
 5. Tämä kuulostaa juuri sellaiselta tuotteelta, jota kaipaan tällä hetkellä. Ensimmäistä kertaa ikinä silmänaluset näyttävät kuivilta ja juonteet korostuvat tylsästi.
  Vaikka itsekin olen käyttänyt sy-voidetta heti kaksikymppisestä lähtien, niin ikä alkaa pikku hiljaa näkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vuodenaika on aika rankka ihon kuntoa ajatellen. Talven jäljiltä iho on kuivempi ja "väsyneempi" ja sitten vielä lämpötilat sahaa kylmästä plussan puolelle ja takaisin. Se on stressi iholle(kin). Mä huomasin että ihon pintakuivuus silmien alla toi pienet juonteet selvemmin esille lopputalvesta. Sitten törmäsin jossakin blogissa tähän tuotteeseen ja kiinnostuin :) Ja kyllä tämä toimii! Ihan yllätyin. Nyt olen käyttänyt joka kerta kun meikkaan.

   Poista
 6. Kuulostaa hyvältä, täytyy pitää mielessä, haluaisin ehdottomasti kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata :) Ainakin munut tämä ihmeaine yllätti! Olen kokeillut paria vastaavaa tuotetta aiemmin ja Smashbox on kyllä oikeesti toimiva. (Make Up Storella oli aiemmin tuontyylinen toimiva tuote mutta se on lopetettu.)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!