24.4.2017

Uusi Viva la Diva Metallic Shine Liptint sävyssä Peach. Ruusukultaa huulilla.


Ruusukulta on mun suosikkisävyjä! Rakastan sitä koruissa, hiusväreissä sekä meikkeissä. Jännä miten se tuli ryminällä muotiin parin viime vuoden aikana! Kun etsittiin Herra Savon kanssa sormuksia, mistään ei oikein tahtonut löytyä kauniita malleja ruusukultaisina, myyjät sanoi heti että "on vain valkokultaa"... Toivottavasti tilanne on muuttunut!

Viimeisin retki paikalliseen Kicksiin oli varsin onnistunut: ihana Noora esitteli mulle muun muassa Viva la Divan uusimman meikkikokoelman ja siihen kuuluu kaiken muun lisäksi juuri sellainen huulipuna mitä olen jo pitkään halunnut:


Pitkäkestoinen, niin sanottu "liquid lipstick", metallinen huulipuna-tint aivan ihanassa kultahehkuisessa vaaleanpunaisen sävyssä! Iiiihana! (Kokoelmaan kuuluu myös ruskehtava metallinen sävy sekä tummempi murrettu punainen metallinen sävy mutta innostuin vain tästä ruusukultaisesta.) Juuri tuollainen metallic-koostumus on minusta tuntunut viime aikoina tosi houkuttelevalta kaiken mattamuodin jälkeen.


Huulipunan virallinen nimi on Metallic Shine Liptint. Sävy on nro 18 Peach.

Pakkaus on minusta tosi sievä. Nätti pahvipakkaus teksteineen ja läpinäkyvä huulikiiltopakkausta muistuttava huulipunavärisäiliö sekä kultainen korkki applikaattorin kera. Levitin on sopivan kokoinen ja tarkka, tällä onnistuu huulipunan levitys ilman rajauskynääkin!
Viva La Diva on muuten vegaaninen. 


Pakkauksen teksteissä mainitaan useampaan otteeseen huulipunan pitkäkestoisuus ja suositellaan poistamiseen meikinpoistoainetta. Itse poistan tämän vedenkestävän silmämeikin poistoon tarkoitetulla kaksifaasisella nesteellä ja hyvin lähtee.Huulipuna on siis kaunis, heleä vaaleanpunainen jossa vahva metallinen kultainen hohde. Tämän kultaisuuden ansiosta sävy näyttää persikkaiselta.
Huomasin että jos huulipunaa levittää ohuen kerroksen, se näyttää enemmän vaaleanpunaiselta. Paksumpi kerros (= enemmän kultaa huulilla) saa sen näyttämään vahvemmin persikkaiselta.

Otin huuliswatchit luonnonvalossa, levitin huulipunan pakkauksen omalla levittimellä puhtaille huulille ilman rajauskynää ja pohjustusta:

En voi sille mitään, tää sävy on niin häpeämättömän optimistinen että mua alkaa hymyilyttää kun katson näitä swatcheja :)
Tältä Peach näyttää osana meikkiä:Vaaleanpunainen saa ihon näyttämään hyvältä :) Se on toki myös niitä värejä joihin kaikki muotikriitikot ja pukeutumisneuvojat kehottaa suhtautumaan tietyllä varauksella - onhan se mm. Miss Piggyn lempiväri. Ja se on varmaan niitä värejä mitä ei ole suositeltavaa käyttää jos ikää on yli 12-vee... Tai OMG yli 40-vee... Mutta screw that shit! Ostaa täräytin myös pirteän pinkin hupparin! Voin sitten löhötä kotona se päällä pretty in pink ja olla onnellinen possu :D

Puhutaanpas huulipunan muista ominaisuuksista.
Ensin varoituksen sana: hajusteita ei ole säästelty! Haju on vahva ja parfyyminen. Sen on kuulemma tarkoitus olla persikkainen (kuulemma kaikki kolme huulipunaa tuoksuu erilaiselta, en ole haistellut muita sävyjä) mutta tämä on sellainen persikka, jonka voisin kuvitella jonkun teinituoksufirman tekevän jos tilauksessa olisi ollut "persikalle tuoksuva hajuvesi". Eli ei hajusteherkille!

Jännä kyllä, mua ei tuoksu häiritse. Mutta saa himoitsemaan irtokarkkeja :D

Toinen juttu on pysyvyys. Tämä on liquid lipstick siinä mielessä että värikerros jämähtää huulille ja pysyy - pysyy täydellisesti varsinkin jos ei liikuttele huulia eli ei hymyile, naura, puhu eikä syö. Kuivuessaan huulipunakerros alkaa hiljalleen murentua huulilla huulten liikkeen vuoksi kun iho venyy ja huulet mutruilee, varsinkin jos punaa on reippaampi kerros. Murenee hiljalleen lähinnä limakalvon rajassa. Onneksi tästä huolimatta huulipuna onnistuu näyttämään hyvinkin siistiltä huulilla - varmaankin siksi että sen sävy on kuitenkin aika lähellä huulten väritystä. Mitä ohuempi kerros väriä huulilla, sitä nätimmin se pysyy ja sitä vähemmän murentuu.

Itse olen tykästynyt levittämään tämän punan päälle kerroksen kirkasta huulikiiltoa:


Se antaa kuivakalle kestopunalle liukkautta ja joustavuutta sekä korostaa metallisen punan sävyä ja kiiltoa entisestään. Annan huulipunkerroksen ensin kuivua täydellisesti ettei kiiltokerros sotke alla olevaa värikerrosta.


Viva la Diva Metallic Shine Liptint nro 18 Peach myytävänä Kicksissä, hinta 10,50€/kpl.


2 kommenttia:

 1. Voi että on hyvännäköinen sävy! Sun huuliswatchit on aina ihan täydellisiä! En ole nyt käynyt Kicksissä mutta voisi taas joku päivä...ei ehkä näitä koska metalliset huulet ei ole minua mutta jotain muuta kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Musta huuliswatchien tekeminen oli ennen jotenkin tosi vaikeaa. Mut nyt olen löytänyt hyvät kuvakulmat (missä mun huulet ei näytä epämuodostuneilta 😂) niin niitten ottaminen onkin sujunut paljon helpommin. Ainakaan ei pidä yrittää mitään outoa huuli-ilmettä, näyttää vain hassulta kuvassa. Ja hyvä valo pitää olla että värit toistuu oikeina.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!