22.5.2017

Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Highlighter Aura. Swatchit, mielipide ja pari meikkiä.Minä niin tykkään korostustuotteista! Tykkään erityisesti voidemaisista jotka asettuu iholle melkeinpä puuterimaisiksi tai sitten ihan puuterimaisista. Minusta korostuksilla iho herää henkiin ihan eri tavalla ja käytän korostustuotteita ihan joka kerta kun meikkaan.

Oikean sävyn löytäminen on välillä ongelmallista. Jotta korostusväri korostaisi eli toisi esiin piirteitä, sen pitää olla vaaleampi kuin ihonsävy. Se ei ole aina niin helppoa kun oma ihonsävy on taulukon vaaleammassa laidassa. Suhtaudun silti varovasti ihan valkoisiin highlight-meikkeihin, minusta ne on usein liian feikin näköisiä iholla. Mutta olen kalpea joten mitään kovin "kultaista" sävyä en voi käyttää - näyttää vain keltaiselta läiskältä iholla. Esim. kuuluisa Mary-Lou Manizer on makuuni itselleni liian tumma.


Olen jo pitkään etsiskellyt sopivaa roosansävyistä highlighteria, ei kultaista. Nämä roosat ovat kauppojen valikoimissa selkeästi vähemmistössä. Sitten mulle vinkattiin että kannattaa testata Urban Decay Powder Highlighter Aura, se kun on nimenomaan roosa sävyltään. Tilasin sen Selfridges-nettikaupasta (mun kaupungissa UD ei ole myynnissä) ja parin päivän päästä pieni neliskanttinen rasia oli käsissäni.Pakkaus on minusta todella kaunis ja onnistunut!


Kevyt, tiiviisti sulkeutuva, kaunis, kompakti.


Sävy on i-ha-na! Aivan täydellinen! Hyvin vaalea mutta nimenomaan hennon vaaleanpunainen. Kuvasin sen auringonvalossa ja varjossa.


Tältä Aura näyttää iholla: Tykkään siitä että se on selvästi vaaleampi kuin ihoni mutta ei tuo siihen sitä korostuspuutereille tyypillistä kullanhohdetta.

Sävy on sellainen että tuo mulle mieleen herkät vaaleat ruusunnuput. Tykkään siitä miltä se näyttää iholla, kasvoilla. Aura on sellainen tasalaatuinen korostuspuuteri. Siinä ei ole kimallehiukkasia tai glitteriä. Sen jättämä jälki on kuin helmen pinta. Se sopii hyvin erilaisten poskipunien kanssa mutta joskus riittää ihan sellaisenaan. Sävy ei ole sellainen selvästi pinkki läiskä mutta se on raikastava ja hieman viileä. Auran hennon vaaleanpunertava vivahde ikään kuin riittää tuomaan iholle sen raikkaan nuotin, mitä poskipunastakin haen. 


Esimerkiksi tässä tummahkossa meikissä jonka halusin pitää värien suhteen aika neutraalina, en käyttänyt ollenkaan poskipunaa. Poskiluun alla on varjostusta ja itse poskiluulla Aura.


Minusta korostusväri näkyy hyvin myös kuvissa.

Sudin Aura-highlighteria poskipäille tietenkin, mutta myös huulten ympärille, hiukan leukaan ja nenänpäähän ja nenänselkään.

Tässä on Aura lähikuvissa:Aura sopii hyvin myös kevyen meikin pariksi. Tässä vapaapäivän meikissä se on poskipäillä. Tykkään myös tästä kevyestä versiosta :)


Urban Decay lupaa korostuspuuterilleen 8 tunnin keston. Jos totta puhutaan, en ole ottanut aikaa kello kädessä, kaunko tämä pysyy. Minusta korostuspuuteri ei ole sellainen meikkituote joka mystisesti "katoaa" jonnekin, ainakin jos ei nojaile poskiin yms. Minusta Aura pysyy kasvoilla hyvin, en ole huomannut että se häviäisi kasvoilta jonnekin päivän mittaan.


Käytätkö korostustuotteita? Voidemaisia vai puuterimaisia? Mitä sävyjä? Enemmän kultaan vivahtavia vaiko viileämpiä sävyjä?

UD Afterglow Powder Highlighter Aura n. 23€ 
  

4 kommenttia:

 1. Upea silmämeikki ja kynsilakan sävy mahtava:)
  Käytän jauhemaisia hihglightereita melkein joka päivä, mutta hyvin maltillisia hieman vaaleanpunaiseen vivahtavia (kullan kimallus ei sovi mulle yhtään!) . Revlonilta olen löytänyt mieluisan, mutta käytän monia muitakin mitä eri paleteissa on vakiokalustona (monenlaista...) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kynsilakka on OPI Can't find my czechbook. Tykkään siitä tosi paljon!

   Revlonin ihomeikeistä ja highlightereista olen kuullut paljon hyvää mutta en ole testannut itse koskaan. Ehkäpä puute pitää joskus korjata :)

   Poista
 2. Kerrassaan upea silmämeikki! Näytät hyvältä enemmässä sekä vähemmässä meikissä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tykkään tosi paljon tummista silmämeikeistä nyt. Sen jälkeen kun löysin Smashboxin silmänaluspohjustajan (ja sain mahdollisuuden sileämpään silmänalusihoon!) niin innostuin taas meikkaamaan alaluomet vahvemmin.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!