27.6.2017

BareMinerals Marvelous Moxie Lip Gloss Hypnotist


Tämäpä oli hauska alelöytö!
BareMinerals jää mulla merkkinä aina jotenkin sivuun kun etsin hauskaa ja jännää kosmetiikkaa - jotenkin miellän merkin sellaiseksi perustuotteiden valmistajaksi, en erikoisten tai innovatiivisten meikkien brändiksi.

Nyt Kicksin meikkialea penkoessani törmäsin tähän mielenkiintoiseen huulikiiltoon. Pyörittelin testeriä käsissäni ja olin aivan lumoutunut! Pakkohan se oli ostaa!

Saanko esitellä: BareMinerals Marvelous Moxie sävyssä Hypnotist.
 
Kuvat puhuvat puolestaan: huulikiilto on kuin kirkkaaseen muoviputkiloon vangittu sateenkaari! Todella, todella kaunis. Voisin pienen ikuisuuden tuijottaa sävyjen muuttumista ja sekoittumista muovisen suojakuoren alla - jokainen pieni liike muuttaa sävymaailmaa sinivihreästä kohti tulista kultaoranssia.
 

Harmi vaan että tämä sateenkaarimainen upeus ei siirry paljaalle iholle - iholla kiilto on tosi läpikuultavaa ja sen kevyt sävy vaihtelee valon ja kuvakulman mukana harmahtavasta hennosta lilasta roosakultaiseen, persikkaiseen sävyyn. Nätti on toki, mutta paljailla huulilla näyttää todella paljon tavalliselta läpikuultavalta kiillolta.


Huulikiillon sävy herää henkiin kun sitä kerrostaa tumman värin päälle. Silloin sen sateenkaarimaiset vivahteet nousee esiin.
Tässä Yves Rocher Eye Pencil sävyssä 08 Bleu Volubilis ja sen päällä Hypnotist:
 

Tietenkin näyttävimmillään Hypnotist on mustan pohjan päällä!
 


Silloinkin kiiltoa on hyvä olla reilusti ja upea sateenkaari näyttäytyy selkeimmin kun huulia puristaa yhteen ja sitten raottaa, siinä huulten yhtymiskohdassa.
 

Hypnotist on toki oikukas tapaus. Jos sitä levittää ohuelti, ihmettä ei tapahdu, sateenkaari pysyy piilossa. Jos laittaa liian tuhdisti, voi käydä niin että alla oleva pohjaväri alkaa liueta tai että koko huulimeikki alkaa pikkuhiljaa valua huulten reunojen yli. Alle siis kannattaa laittaa jotakin todella pysyvää, mielellään mattaa. Kaiken vaivan olen kuitenkin valmis antamaan anteeksi koska tämä vain on niin sievä!

Itse asiassa taidan käydä katsomassa, onko Kicksissä näitä vielä jäljellä. Ehkä pitäis hankkia varakappale! Olivat siellä -50%, hinnaksi jäi 16€/kpl ;)
 

4 kommenttia:

 1. Sä olet kyllä innovatiivinen:) Nuo huulet, iso VOW:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Mä kyllästyn nopeasti ja siksi pitää sina kokeilla jotain uutta :) Nyt innostuin tummista huulista ja "erikoistehosteista" 😀

   Poista
 2. Tämä on kyllä erikoinen ja varmasti olisi itsekin hypistellyt käsissä :) Kicksin alessa en käynyt kun ei varsinaista tarvetta millekään ole ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en pysty skippaamaan Kicksin alea kun se tapahtuu ihan siinä vieressä 😂 Eikä mulla oo kummoista itsehillintää mitä meikkeihin tulee... oi voi!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!