21.6.2017

Dark peach - tumma silmämeikki paletilla Too Faced Sweet Peach


Tämä meikki tapahtui ihan vahingossa. Minulle joskus käy näin: "teen tänään sellaisen tosi kevyen ja nopean meikin"... ja tunnin päästä tilanne on jo täysin karannut käsistä ja tumma smoky eye katsoo takaisin peilistä. Oho!
Leikin taas suosikkipaletillani Sweet Peach ja tässä lopputulos. Tällä kertaa valitsin meikkiin paletin violetinsävyisiä luomivärejä ja häivytin pinkkiin taittuvilla persikkasävyillä.


Silmän sisäkulmassa taas mainio kirkastussävy Nectar. Sitä kerrostin myös liikkuvan luomen keskelle tummemman sävyn päälle.Tästä meikistä tuli lopulta tosi kiva mun mielestä, vaikkei ihan sitä mitä alunperin kaavailin.


Tässä vielä kokonaisuus:


Valitsin silmämeikin pariksi creme-huulipunan Make Up Storelta sävyssä Mood. Se on kiva roosa sävy, helppokäyttöinen arkeen ja miksei myös tumman silmämeikin pariksi.

Meikki oli samalla meikkivoidetesti. Testasin Lumenen mattameikkivoidetta ja Estée Lauderin kehuttua Double Wear-meikkivoidetta (toinen toisella puolella kasvoja, toinen toisella) yhdistettynä Skindinavian meikinpohjustus- ja kiinnityssuihkeisiin. Suihkeet levitin koko kasvoille. Meikin alla siis suihke Oil Control ja päällä Bridal. Tältä meikki näytti 7 tunnin kuluttua meikkaamisesta ilman korjailuja:


Täytyy sanoa että olin hyvin tyytyväinen Lumenen meikkivoiteen kestoon. Se ei hävinnyt neljä kertaa kalliimmalle Double Wearille yhtään peittävyydessä eikä pysyvyydessä (Skindinavian suihkeiden kera tastattuna). Takana oli kuitenkin useita tunteja aktiivista shoppailua, alemyyntien kiertämistä ja vaatteiden sovittelua. Hyvin pysyi!
 

4 kommenttia:

 1. Ihana meikki<3 Tyylikkäät hiukset:) Täytyy testata tuota Lumenen meikkivoidetta joskus. Harvemmin käytän Lumenen meikkivoidetta, mikäköhän siinäkin on? Pitää ottaa selvää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 🙂
   Tämä meikkivoide on enemmän rasvoittuvalle iholle kai tarkoitettu mutta ei oo kovin kuivan oloista silti. Toistaiseksi ainoa Lumenen meikkivoide josta olen tykännyt. Peittää erinomaisesti ja pysyy hyvin!

   Poista
 2. Tämä on kyllä upea meikki, persikkaa ja violettia! Ei näytä yhtään pöllömmältä :) mä käytän usein arkimeikkinä Inglotin persikkaa ja MUS Flamencoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😘
   Mä oon usein harmitellut etten tajunnut ostaa Flamencoa silloin kun se vielä oli valikoimassa. Se oli upea sävy! Mut ei niitä kaikkia kuitenkaan voi saada 🙂

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!