22.6.2017

MUS Velvet Lip Gloss Angora ja pikavilkaisuna Viseart Le Petit Pro Palette


Jos minun pitäisi valita yksi huulipunaväri ylitse muiden, se olisi varmasti pinkki! Sillä osastolla riittäkin kauniita sävyjä, hempeistä ja keveistä pastellipinkeistä vahvoihin, ärtsyihin neon-sävyihin. Tämän tarinan sankari kuuluu ilman muuta jälkimmäisiin. Se on yksi kirkkaimmista pinkin sävyistä mitä meikkikaapeistani löytyy. Aivan ihana!

Se on Make Up Store Velvet Lip Gloss Angora. Mulla on ollut tämä jo yli vuoden ja käytän tätä sävyä aika usein - ehkäpä nyt on korkea aika esitellä se kunnolla. (Tämän sarjan muut sävyt esittelin tässä postauksessa)


"Lip Gloss" on tässä tapauksessa harhaanjohtava nimi, suosittelen enemmänkin kiinnittämään huomiota sanaan "Velvet". Tämä on nimittäin niitä mattaisiksi kuivuvia nestemäisiä huulipunia joitten pakkaus muistuttaa toki perinteistä huulikiiltoa mutta koostumus on kaikkea muuta. Musta muovinen neliskulmainen pakkaus ja samettinen musta korkki.


Tarkka applikaattori levittää moussemaisen kuohkean värimassan vaivattomasti huulille. Hieman karkkimaiselle tuoksuva huulipuna peittää huulten oman värin vaivattomasti yhdellä kerroksella ja antaa huulille kirkasta väriä. Tämä sävy ei ole mikään ujo kukkanen eikä pyytele anteeksi ärhäkkyyttään!Tykkään sävystä hyvin paljon, vaikkakin se on tällainen superkirkas neon-pinkki. Vähän muovinen, kuin Barbien meikkipussista. Usein yhdistän sen metallinhohtoisiin silmämeikkeihin. Jotenkin minusta neon ja metallic näyttää hyvältä yhdessä! Varmaankin juuri sen takia että ovat niin täysin erilaisia! :)


Myös tässä meikissä yhdistin superpinkin huulipunan metallisiin sävyihin luomilla. Testasin nimittäin ekaa kertaa mun uusinta luomiväripalettia - Viseart Le Petit Pro palette saapui luokseni viimein! Voin jo nyt sanoa että se on kaikkea sitä mitä odotinkin! Mahtava tehopakkaus :D


Meikissä käytin paletin kaikkia sävyjä paitsi alarivin oikean kulman hohtavaa purppuraa.
Tässä on vähän räjähtänyt myöhäisillan lähikuva silmämeikistä. (Oikeastaan kaikki meikkikuvat ehdin ottaa vasta kymmenen jälkeen illalla työpäivän jälkeen.)Palataanpa vielä itse huulipunaan. Koostumus on pysyvä ja mattainen mutta ei kuollettavan kuivattava. On mun lemppareita tässä mattagenressä. Pystyn vaivattomasti käyttämään tätä huulipunalaatua koko työpäivän ajan eikä se lähde kuoriutumaan huulilta pois. Levitys on helppoa eikä puna kaipaa rajauskynää avukseen.


Onko muita pinkkiin hurahtaneita? Millaiseen meikkiin yhdistät pinkit huulet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!