10.8.2017

Miksi Smashbox Photo Finish Lid Primer Smoke. Tumman pohjustajan etu


Smashbox Photo Finish Lid Primer Smoke on jo näyttäytynyt blogissani mm. tässä postauksessa jossa vertailin mun silmämeikinpohjustajia.


Se on sävytetty pohjustaja jonka väri on iholla tumma harmaanruskea. Tämän pohjustajan suurin etu on siinä että sen päällä heikkolaatuisetkin luomivärit näyttää huomattavasti paremmalta kuin ilman pohjustajaa tai värittömän pohjustajan päällä.

Katsokaas tätä swatchia:


Ylimmät neljä sävyä ovat NYX-paletista Gloomy Days. Alin punertava sävy on Veseart-paletista Bijoux Royal.


Kuten kuvasta huomaa, Smashboxin Smoke-primer korostaa tummahkojen luomivärien sävyä syväksi ja täyteläiseksi. Hohtavan sävyn kimallus korostuu. Myös jännä vaalea harmaa-vaaleanpunertava duochrome-sävy joka näyttää paljaalla iholla - noh, ei juuri miltään - saa sen päällä lisää puhtia ja selvästi vaaleanpunertavamman sävyn.


Tietenkin sävyerot pohjustajalla ja ilman ovat selvimmin huomattavissa niissä sävyissä jotka ovat lupaavan tummia paletissa mutta vähän sellaisia turhan ujoja sitten iholle swatchattuina.

 
Viseart-luomiväri on aika pigmenttinen ilman pohjustajaakin mutta sekin näyttää syvemmältä ja tummemmalta tummasävyisen pohjustajan päällä.

Eli siis, jos meikkipussissa on paljon luomivärejä jotka eivät ihan anna sitä 100% iholla, kannattaa investoida tummaan pohjustajaan! Se toimii muuten ihan samalla tavalla kuin tavallinen pohjustaja mutta lisäksi sillä saa vaikkapa smoky-meikkeihin huomattavasti enemmän syvyyttä. Mun rasvoittuvilla luomilla meikki pysyy Smoke-pohjustajan päällä n. 8h freesin näköisenä.

Smashbox Lid Primer Smoke on myynnissä Kicksissä ja maksaa 21€.

6 kommenttia:

 1. Enpä ois heti arvannut käyttää mustaa pohjustajaa, mutta hyvin näyttää toimivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tästä, saa vähän kökötkin luomivärit uuden mahdollisuuden :) Onneksi primer ei ole ihan musta, helpompi häivyttää luomelle.

   Poista
 2. Mun on ehkä pakko kokeilla tätä! Muutenkin täytyisi hankkia uusi pohjustaja, kun nykyinen alkaa uhkaavasti loppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keston suhteen mun lemppari on edelleen Too Faced mutta tää tumma primer on loistava kun pitää tehdä nopeasti näyttävä smoky eye! Ei tarvii kerrostaa luomivärejä ja heikkolaatuisempikin sävy näyttää kivalta ;)

   Poista
 3. Mä pelkään tässä just sitä ettei saisi häivytettyä. Mutta taitaa olla turha pelko koska ainakin sen valkean saa hyvin taputeltua tasaiseksi luomelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tän vähän ruskehtava sävy helpottaa väivyttämistä (vrt. jos olisi ihan musta tai viileänharmaa!). Aloitan taputtelemalla siihen kohtaan mistä haluan tummimman ja vien primerin vasta sitten pikkuhiljaa niihin paikkoihin mitkä pitäis olla jo vaaleampia. Tää ei jähmety iholle ihan heti niin on aikaa työstää. Synteettistä sivellintä oon käyttänyt tän kanssa niin hyvin pelaa!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!