16.8.2017

Miksi Smashbox Photo Finish Lid Primer White. Nynnyjen pastellisävyjen pelastaja!


Edellisessä postauksessa yritin kuvien kera havainnollistaa, miten paljon luomivärin sävyyn ja peittävyyteen voi vaikuttaa tumma silmämeikinpohjustaja Smashbox Smoke.

Nyt vuorossa on saman merkin valkoinen pohjustaja Photo Finish Lid Primer White.


Ekalla käyttökerralla White säikäytti minut :D Se levittyy iholle vähän epätasaisesti ja luomi jää sen jäljiltä mun makuun hieman kirjavaksi - häivyttämisestä huolimatta helposti jää kohtia missä iho kuultaa selvemmin läpi. Huomasin kuitenkin, ettei se vaikuta lopputulokseen. Nyt käytänkin tätä valkoiseksi sävytettyä pohjustajaa aina kun haluan käyttää pastellisävyisiä luomivärejä tai tehdä kirkkaan, värikkään meikin.


Katsokaa, mitä tämä valkoinen pohjustaja tekee pastellisävyisille luomiväreille! Käytin tähän esittelyyn IsaDoran vanhaa luomiväripalettia Eye Color Bar 62 Surf & Sun. Tältä paletin pastelliset luomivärit näyttää iholla sellaisenaan ja valkoisen pohjustajan päällä.


Minusta kuvat puhuu puolestaan. Hennot pastellisävyt saa valkoisen pohjustajan päällä voimaa loistaa kirkkaammin ja vahvemmin. Myös tummempi violetti sävy näyttää vahvemmalta valkoisella pohjalla.

White vahvistaa luomivärien sävyjä samaan tapaan kuin tumma primer Smoke mutta ei tummenna tai synkistä sävyjä samalla. Värit pysyvät kirkkaina ja iloisina. Tämä on minusta ihana primer värikkäisiin meikkeihin!

6 kommenttia:

 1. Kiitos, otan tästä vaarin. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, tämä antaa vanhoille luomiväreille ihan uusia mahdollisuuksia ;)

   Poista
 2. Kiitos taas erittäin havainnollisista postauksista! Tummempi versio ainakin pääsi muistilistalleni odottelemaan Kicksin alekupongin saapumista. :) Pastelliväreillä meikkaan niin harvoin, että valkoiselle ei ehkä tarvetta tähän hätään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tummempi on hyvä apu smoky-meikkeihin! Periaatteessa sen avulla saa yhdelläkin luomivärillä kauniin smoky-gradientin kun primerin häivyttää reunoilta ja lisää ohuen kerroksen luomiväriä päälle. Mä oon tykännyt näistä Smashboxin pohjustajista tosi paljon :)

   Poista
 3. Olen tykännyt tästä sekä NYXin Milk Jumbo kynästä, antavat kivasti ilmettä juurikin tälle paletille tai muille vastaaville :) just joku haalea keltainen tarvitsee valkean pohjustuksen, beige saattaa olla liian vahva toisinaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaiset ovat niin oikukkaita! Mutta tosiaan tulevat valkoisella pohjustuksella paljon paremmin esiin :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!