23.8.2017

Punaisen ja sinisen liitto


Ensin halusin smoky eye -meikin. Sitten lisäsin mustan siipimäisen rajauksen. Mutta vasta kirkas sininen alarajaus sai kaiken jotenkin loksahtamaan paikoilleen :)


Rakastan punaisen sävyjä silmämeikissä mutta totuus on että punaisessa silmämeikissä ilman kunnon rajauksia on aina riski päätyä hyvin sairaan näköiseksi. Niinpä siipi se on, taas! :)


Sininen alarajaus on taas jälleen kerran tehty henkkamaukan mainiolla sinisellä kynällä Into The Blue.Kulmakarvoistani näissä kuvissa en tykkää (vääränlainen kulmatuote ööh) enkä tukasta ja jäätävästä tyvikasvusta mutta onneksi nämä seikat ovat jo muuttuneet. Nämä ovat kuvia parin viikon takaa :)

Luomiväristä sen sijaan tykkään! Liikkuvalla luomella on hohtavaa punaista Viseartin paletista Bijoux Royal ja varjostuksena mattaisempaa samansävyistä punaista. Ulkokulmassa hieman mattamustaa antamassa syvyyttä.

Eiks oo hassua miten pienestä voi välillä olla mielenrauha kiinni! Tyvikasvusta :D Tai balanssin löytyminen silmämeikissä - joskus sininen alarajaus on se tärkeä kirsikka kakun päällä!

 

4 kommenttia:

 1. Henkkamaukan sininen on todella upea ja tässä(kin) meikissä perfect match punaisen kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tunkenut sitä sinistä kynää kaikkiin mahdollisiin meikkeihin ja se aina toimii 😀 Kuka olisi uskonut että kirkas sininen on niin monikäyttöinen!

   Poista
 2. Ihana :) en muista olenko tehnyt sini-punaista meikkiä mutta mielessä se on ollut. Kynsissä se toimii, on mielestäni yksi hauskimmista väriyhdistelmistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sikäli outoa että kaksi vahvaa perusväriä yhdessä - ja silti niin kiva yhdistelmä. Helposti vois luulla että ne ois riidoissa keskenään :) Mutta toimii!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!