27.9.2017

Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate


Nyt löytyi sellainen silmänympärysvoide että siitä tuli välittömästi mun suosikki!

Etsiskelin loppukesästä uutta silmänympärysvoidetta. Yhtäkkiä vaan alkoi tuntua että silmänalusiho kuivuu enemmän ja silmänalusiin alkoi ilmestyä näkyviin pieniä juonteita. Marssin Kicksiin vähän sillä asenteella että "nyt jotain tehokasta tököttiä ja äkkiä!" :D Tämän sitten ostin.

 
Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate lupaa tehokasta silmänympärysihon hoitoa ohimosta ohimoon, niin kuin pakkauksen mainosteksti väittää.
Sen pitäisi kohottaa silmäluomia. Tosin Clarins kirjoitti "kohottaa" joten en tiedä, onko kyseessä hienostunut pieni pila herkkäuskoisten asakkaiden kustannuksilla... Itse sanoisin ettei kannata odottaa liikoja, mikään voide ei saa raskaita luomia nousemaan takaisin siihen missä ne oli 30 vuotta sitten :D
Lupauksiin kuuluu myös perinteiset: häivyttää juonteita ja myös syviä ryppyjä (oho!), saa tummat silmäaluset kirkastumaan ja vähentää turvotusta. Lisäksi kirkastaa silmiä (silmiä? vai silmänympärysihoa? miten?) ja korostaa ripsiä (tämäpä mielenkiintoista!). Kevyt, miellyttävä koostumus, toimii hyvin meikin alla. Sopii herkkäsilmäisille ja piilareita käyttäville. What's not to like?

Kokeilin ja ihastuin. Ihon liftautumista ei tapahtunut, en ihmettele yhtään. Mutta muilta osin tämä on todella hyvä, tehokas ja kosteuttava silmänympärysvoide. Käytän aamuin illoin ja olen huomannut eron entiseen jo ensimmäisten päivien aikana. Tämä nopea tilanteen korjaantuminen viittää siihen että silmänympärysihoni suurin ongelma oli nimenomaan kosteuden vähyys (syvällä olevat ihomuutokset tarvitsevat paljon enemmän aikaa jotta tuloksia tulisi näkyviin). Super Restorative Total Eye Concentrate auttoi siihen todella hyvin ja nopeasti.

 
Voide tuntuu täyteläiseltä mutta ei ole tippaakaan rasvainen. Imeytyy ihoon hetkessä ja meikki todellakin levittyy päälle ongelmitta. En yleensä kärsi silmäpusseista tai tummista silmänalusista joten en osaa sanoa, auttaako voide näihin ongelmiin, kuten luvataan.

Mukana oleva mainoslehtinen sanoo että voiteen koostumus on helmiäishohtoinen (pearlescent) ja siten kirkastaa silmänympärysihoa. Jos joku säikkyy käyttää halmiäisvoidetta silmänalusille, voin sanoa että helmiäishohde on tässä tapauksessa niin äärimmäisen hentoa, etten edes huomannut sitä!


Valitettavasti en huomannut myöskään vahvempia ripsiä :( Concentrate sisältää D-Panthenolia (B5-vitamiini) minkä pitäisi hoitaa ripsiä. Mutta ehkä siihen menee enemmän aikaa. Ehkä ne mahtiviuhkat kasvaa pikkuhiljaa!

Jos totta puhutaan, minua ei haittaa. Ostaessani tämän tuotteen hain ensisijaisesti hyvin kosteuttavaa silmänympärysvoidetta. Sellaista mikä ei ärsytä, sopii meikin alle myös ja taikoo ne typerät juonteet takaisin sinne mistä ovat tulleetkin. Ja sellaisen sain! Olen tyytyväinen.


Ainut asia mistä mä haluaisin purnata on pakkaus. Kyllä, se on hieno, kaunis ja kiiltävä mutta se on myös aivan liian kookas sisältöön nähden. Tulee vääriä mielikuvia. Kun tämän ottaa käteen, vaikuttaa siltä että tämä on kuin iso 30 ml tai jopa 50 ml purkki eikä se perinteinen 15 ml. Ja tässä on kuitenkin vain se 15 ml! Iso purkki myös vie liikaa tilaa.

Purkin pumppu on tavallaan hyvä juttu - rakastan pumppupulloja hygieniasyistä - mutta annostelee aivan liikaa voidetta, jos erehtyy painamaan loppuun asti. Yritän olla varovainen ja painan vain puoleenväliin, riittää ihan mainiosti koko silmänympärysiholle (ala- ja yläluomet) sekä huulten ympärille.

Tässä vielä voiteen raaka-aineluettelo:

 
Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate n. 70€.
 

6 kommenttia:

 1. Oooh tääpä kuulostaa mielenkiintoselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli ainakin mulle sellainen tosi miellyttävä löytö :)

   Poista
 2. Vaikuttaa kyllä hyvältä mutta suusta pääsi ohoh hinnan kohdalla ;D mutta on varmasti sen arvoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain alennusta kun mulla oli Kicksiin joku kuponki käyttämättä ;) Mutta joo, hinta on tuplasti enemmän mitä mun edellinen suosikki Avenelta... mut se ei enää toimi niin hyvin. Vanheneminen on kallista!

   Poista
 3. Oijoi, olen aavistuksen tuskaillut sy-iholle ilmestyneistä "mikrorypyistä" jotka tulevat peiteaineen kanssa esiin..ehkä voisin seuraavaksi investoida tähän!? Hinta on aikamoinen, joten taidanpa odottaa alekuponkia tms. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuponkia odotellessa kantsii pyytää näyte ja kokeilla ;)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!