12.9.2017

Edullinen ja upea - H & M Colour Essence Eye Pencil Copper Bullion


On aina ihanaa löytää jotain tosi kivaa pikkurahalla! Kävin vähän aikaa sitten ratsaamassa henkkamaukan meikkivalikoiman ja löysin muun muassa tämän makean rajauskynän.

Colour Essence Eye Pencil sävyssä Copper Bullion on aivan täydellinen sävy syksyyn! Iskee hyvin syksyn metallic-trendiin. Ja on tosi kaunis kuparin sävy muutenkin.
Kuvat eivät tee tälle kauniille sävylle oikeutta. Kuparisen upeuden keskellä on säihkyviä hippusia mikä tekee kynästä kauniin säihkyvän.


Tykkään käyttää tätä sävyä erityisesti alarajauksissa. Minusta se tekee siniharmaista silmistäni selvästi sinisemmät.
Tässä meikissä luomivärit paletista Viseart Petit Pro. Tästä paletista oma postaus tässä.
 

Tässä toinen versio meikistä kuparisella alarajauksella:


Tässä meikissä liikkuvalla luomella MUS Moonshadow Copper, ulkokulmassa tummanruskea Microshadow Kakaw ja hieman violettiä Microshadow Magic.

Yläluomen rajausväri on Kat Von D Tattoo Liner mutta ruskea sävy Mad Max Brown.

Olen ihan varma että tulee käytettyä tätä kynää paljon ja usein! Siksikin on kivaa että se maksaa alle vitosen :) Erinomainen laatu alle viidellä eurolla. Ja vielä sanotaan ettei halvalla saa hyvää!

Olen käyttänyt ennenkin henkkamaukan rajauskyniä ja usein kehunut niitä blogissakin. Hyviä ovat eikä tämä kynä ole poikkeus! Copper Bullion on pehmeä, pigmenttinen ja levittyy iholle kuin unelma. Se myös pysyy loistavasti. Sävy sopii hyvin niin sinisille, vihreille kuin ruskeillekin silmille. Toistaiseksi olen käyttänyt sitä lämminsävyisten ruskeapohjaisten meikkien kanssa mutta sävy sopii varmasti hienosti myös vastaväreihin perustuviin meikkeihin - tämä vois olla hieno kumppani esim. sinisille ja violeteille luomiväreille. Ja miten kauniilta välähdys kuparia voi näyttää hehkuvan punaisen silmämeikin tehosteena!

Kehotan kaikkia testaamaan kuparia ;) Hetki on koittanut!
 
 

4 kommenttia:

 1. Oon täysin samaa mieltä HM:n meikkikynistä. Aivan superhyviä edulliseen hintaan. Tuota kuparia mulla ei ole, joten käyn sen tsekkaamassa. Näyttää upealta sun silmissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaverikin osti heti samanlaisen kynän kun esittelin Copper Bullionia hänelle :) Ihana sävy!

   Poista
 2. H&M kyniä en ole kokeillut kun on monta niitä Yvesin kynsiä. Ne on kanssa tosi hyviä! Välillä on sellainen värillisten rajausten kausi, käytän joko ylä- tai alarajauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkkamaukan kynissä on tosi samanlainen koostumus kuin Yveksen kynissä (tykkään niistäkin! Mutta en osaa ostaa kokeilematta :( ) ja paljon mielenkiintoisia sävyjä. Kannattaa tsekata ne ;) Mä käytän värikkäitä silmänrajauskyniä alarajauksiin ja huuliin myös.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!