15.9.2017

Oldie but goodie - vanha UD-paletti ja violetin meikin lumo


Sanotaan että toisen roska on toisen aarre. Bloggarimiitissä toiselta meikkibloggaajalta (ihana Mimosa, blogi Talk and Bake) ostamani paletti Urban Decay Deluxe Shadow Box on jäänyt edellisellä omistajalla vaille käyttöä mutta löysi mun luona rakastavan kodin :)Paletin sävyt ovat superpigmenttisiä ja kaikin puolin inspiroivia. Erityisesti rakastan ylärivin violetin sävyjä - vahvasti pinkkipohjainen Fishnet ja sinipohjainen Ransom. Myös ruusumetallinen Scratch on mahtava sävy!

Minusta violetti on tekemässä paluuta suosituksi meikkiväriksi. Pitkään on ollut lähinnä vain nud sävyjä ja sitten paljon tosi lämpimiä ruosteisia ja persikkaisia sävyjä mutta nyt alkaa näkyä myös muita värejä. Minusta se on ihanaa, pidän kovasti violetin sävyistä!
Tässä meikissä käytin paletin molempia violetin sävyjä: Fishnet liikkuvalla luomella ja Ransom alaluomella. Varjostukseen käytin harmaapohjaista siniviolettiä joka on vanhaa Make Up Storea, uudesta kokoelmasta vastaava sävy on Microshadow Mysterious.Terästin meikkiä kaksoisrajauksella: musta rajaus on vanha kunnon KVD Tattoo Liner Trooper, sen päällä oleva glitteri on Make Up Storen irtoglitter Hologram. Siitä saa mahtavan rajausvärin kun sen levittää Mixing Liquid-nesteen avulla kapealla tarkalla eyelinersiveltimellä.Innostuin myös liimaamaan ohimoille lisää kimalteita - MUS Strazz sävyissä Crystal ja Peach. (Peach ei ole mun mielestä yhtään persikkainen vaan enemmän roosa but whatever!)

Tältä näyttää kokonaisuus. Kokeilin huuliin violettiä Make Up Storen silmänrajauskynää Electric Storm yhdistettynä Hypnotist-huulikiiltoon.
Varjostuksina MUS Microshadow Burnt Sand josta kerroin postauksessa varjostusväreistä vaalealle iholle.
Poskipuna ja korostusväri NARS Narsissist Unfiltered II. Tarkemmin sanottuna paletin vaaleat kultabeigen ja persikkaiset sävyt. Minusta vaalea persikkainen sävy sopii hyvin tasapainottamaan vahvaa violettiä silmämeikkiä.

Maalasin myös korvani hopeiseksi :D Meikatut korvat on trendi joka on toistaiseksi pysytellyt enimmäkseen muotinäytösten lavoilla mutta minusta se on aika hauska meikkileikki! Itse olin ainakin ihan innoissani kun löysin uuden alueen mitä meikata :D

Myöhemmin kokeilin tätä meikkiä tumman huulipunan kanssa. Tummin, lähes musta, sävy mitä mulla tällä hetkellä on on Too Faced Melted Matte sävyssä Evil Twin josta olen kertonut tässä postauksessa. Ei kaikista mukavin huulipuna käyttää mutta onhan se näyttävä!

Mitä tykkäät meikistä? Onko parempi tumma huulipuna vai vaaleampi vaihtoehto? Miellyttääkö violetti? Entä mitä mieltä korvien meikkaamisesta?
 

4 kommenttia:

 1. No wau!! Mulla on ollut tämä paletti ja siinä oli kyllä kivoja värejä. Tykkäsin tuosta mustasta ja violeteista. Kaksoisrajaus on tosi makea! Ja meikatut korvat hauskat :) tuliko niistä ihailua töissä? Ihana kokonaisuus, pitääkin meikata violetilla pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan ei huomannut mun hopeakorvaa töissä 😀 Ehkä jos olisin ollut jossain bileissä/baarissa, missä muutenkin syynätään toisten ulkonäköä enemmän, olisi tullut palautetta. Pitää joskus kokeilla. Tosin mä niin harvoin missään käyn :)

   Paletti on ihana, hyvä ostos! Vaikkei siinä olekaan mattaisia sävyjä eli tarvii jonkun ulkopuolisen mattaisemman sävyn kokonaisuuteen. Mutta upeita tehostevärinä ovat :)

   Poista
 2. Ihania violettejä, kiva meikki! Itselle ehkä tällä kertaa kolahtaa enemmän vaaleampien huulien kera, kiva tuo violetti huulissakin.

  Korvien meikkaus, eipä ole tullut mieleen - mutta miksikäs ei! Joku kiva glitterikiehkura vaikka seuraavan kerran bilemeikkiin, kun korvat ovat kerran esillä mun lyhyen tukan kanssa. Aivan hyvin voisin laittaa :)Toimii mahdollisesti myös keskustelunavauksena. Miksei töihinkin jonkun pienenpienen jutun voisi lisätä ja katsoa, että huomaako kukaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Minusta meikatut korvat - siis joku kevyt veto väriä tai kimallusta yms - ei oo loppujen lopuksi sen kummempi juttu kuin vaikkapa näyttävät korvikset :) Tavallaan seuraava askel kun korut on jo testattu ja nähty... Ja toimii tosi hyvin kun on hiukset kiinni/lyhyt tukka. Totta, oikeanlaisessa ympäristössä varmaan ihan hyvä mahdollisuus käyttää keskustelunavauksena myös!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!