16.9.2017

Sadepäivän kimaltava ilo


Tämän mekin tein päivänä kun oli mieli maassa ja ulkona harmaa sateinen sää.

Kuin ihmeen kautta kultaglitterin ja kimaltavien strassien kanssa leikkiminen piristi :)

 

Itse silmämeikki on ihan peruskauraa. Vaaleaa helmiäistä silmän sisäkulmassa ja kulmaluulla, mattaa tummanruskeaa MUS Microshadow Kakaw ulkokulmassa ja vaaleanruskeaa Microshadow Burnt Sand luomivaossa. Musta rajaus KVD Tattoo Liner Trooper.


Alaluomelle levitin kullansävyistä glitteriä Blue Moon "kyynelpisaroiksi" ja liimailin random-järjestyksessä erikokoisia sateenkaaren väreissä kimaltavia strasseja, MUS Strazz Aurora, poskipäille ja silmien alle kirkkaalla ripsiliimalla.


Huulipuna on Chanel Rouge Coco sävyssä 442 Dimitri.
 

Ellei glitteriä ja strasseja oteta huomioon, meikistä tuli lopulta hyvin perinteinen - siipirajaus ja punaiset huulet. Kristallit oli hauska juttu meikissä siinäkin mielessä, että niistä heijastui näkökenttään sellaisia pieniä sateenkaria. Ei voi olla pahalla tuulella jos näkee pieniä sateenkaaria :)
 

9 kommenttia:

 1. Nuo kristallit ovat tosi kaunis lisä nuderuskeaan meikkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Heti menee meikki tavallisesta vähän spessumman puolelle 🙂 Ja ne on tosi helppo & nopea tapa piristää meikkiä juhlavammaksi tarvittaessa.

   Poista
 2. Huulipunan sävy on upea ja säväyttää neutraalin meikin kaverina:)
  Hiukset on kans upeat. Tekisi mieli saada vaihtelua omaan kuontaloon, mutten ole vielä keksinyt mitä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 🙂
   Haluaisitko muuttaa hiusten väriä vai leikkausta vaiko molempia? Mä leikkasin vähän aikaa sitten otsatukan kun teki mieli vaihtelua mutta en keksinyt muutakaan, millaista vaihtelua haluaisin. Mut otsiksen saan helposti naamioitua piiloon, se ei edes näy näissä kuvissa. Vaihtelua sekin 🙂

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkäsin itsekin lopputuloksesta 🙂

   Poista
 4. Kaunis, klassinen meikki modernilla twistillä! Huulipunan sävy on täydellinen. Chanel osaa punaiset, mulla on Rouge Alluresta sävy Pirate mikä on kans hyvin klassinen sävy 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totta, Chanel tekee kauniita ja vivahteikkaita punaisia sävyjä. Mun useat punasävyiset suosikkihuulipunat ovat juurikin Chanelin. Tämä Dimitri ei ole poikkeus, lisäksi siinä on miellyttävä koostumus.

   Poista
 5. Kaunis, klassinen meikki modernilla twistillä! Huulipunan sävy on täydellinen. Chanel osaa punaiset, mulla on Rouge Alluresta sävy Pirate mikä on kans hyvin klassinen sävy 😊

  VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!