30.9.2017

Sinapin ja vihreän sävyissäMausteiset, lämpimät sävyt meikeissä ovat iso trendi. Tiedättehän, sellaiset kellertävät, vihertävät ja ruskehtavat vivahteet. Samoin sellaiset hieman "off" sävyt jotka saattaa tuoda mieleen parhaassa tapauksessa kumisaappaat ja sammaleen ja kuolevat lehdet maassa. Tai sitten vaan, ööh, tuoreen vauvankakan :D Mutta kaikkeahan pitää joskus testata, vai mitä?

Mä olen vähän arka käyttämään lämpimiä vihreän sävyjä ja maanläheisiä ruskeita. Mutta joskus iskee sellainen fiilis - miksipäs ei! Jostain syystä himo lämpimiin murrettuihin vihertäviin sävyihin tulee syksyisin - kaikki kauniit ruskan sävyt ympärillä saa aikaan hullaantumisen väreistä. Sitä jotenkin haluaa - noh, kuulua joukkoon ehkä? :)

Erittäin hyvän valikoiman sellaisia hyvällä tavalla outoja sävyjä tarjoaa H & M. En voinut vastustaa kiusausta ja nappasin edellisellä shoppailureissulla (pari naamiota, niistä juttua joku toinen kerta) pari kynsilakkaa ja pari luomiväriä niissä sävyissä jotka tällä hetkellä eniten miellyttää silmää. Lakoista Precious välkehtii kullan, kuparin ja vihreän eri sävyissä ja crememäinen Olive Twist toimii rauhallisempana kumppanina sille.

Luomivärit Ginko Green (lämmin vihreä) ja Sharp as Mustard (sinappinen sävy) ovat minusta aivan ihania! 


Sharp as Mustard oli normaalihintainen ja maksoi just alle 5€ mutta Ginko Green oli alessa ja sain sen kahdella eurolla. Näissä on kyllä hinta-/latusuhde todellakin uskomattoman hyvä.

Tein heti seuraavana päivänä meikin jossa käytin molempia uusia luomivärejä. Niitten lisäksi käytin meikissä rauhallisia neutraaleja sävyjä paletista Viseart 01 Neutral Matte - tummanruskeaa ulkokulmassa ja luonnonvalkoista kulmaluulla.


Lisäksi käytin tummanruskeaa silmänrajauskynää, sekin on H & M ja on nimeltään Terroir. Kynä on koostumukseltaan matta ja mielestäni se on hieman kuivempi kuin saman merkin muut kynät mitä olen kokeillut - ne oli kaikki helmiäisiä. Ainakin häivyttämisen kanssa pitää olla ripeä mikäli haluaa "sumuttaa" rajauksen utuiseksi - kynä asettuu tosi nopeasti iholle eikä sitten enää liikahdakaan. Pigmenttinen on kyllä ja erittäin pysyvä.

Alaluomen rajasin tummanvihreällä kynällä MUS Emerald.
Tältä näyttää sama meikki muhkeilla irtoripsillä varustettuna:


Meikissä Ginko Green liikkuvalla luomella ja alaluomella sekä Sharp as Mustard sen ympärillä luomivaossa ja alaluomella. Minusta nämä kaksi pelaa tosi hyvin yhteen! Eivät juuri karise, häivyttäminen oli vaivatonta. Ja näissä on pigmenttiä oikein hyvin.Käytin meikin alla NARSin silmämeikinpohjustajaa ja luomivärit pysyivät moitteettomasti siihen asti kun pesin meikit pois myöhään yöllä. Ei mitään valittamista. Tosi kivoja luomivärejä!

Nyt kiinnostaa tietää, mitä kivoja edullisia meikkiostoksia oot tehnyt viime aikoina? Tai ei-niin-edullisia mutta kivoja? Ja mitä mieltä näistä lämpimistä oliivinvihreistä ja khakinruskeista sävyistä?

 

 

4 kommenttia:

 1. Kyllä vaan irtoripset kruunaavat meikin kuin meikin! Odotinkin tätä postausta Instan kuvien perusteella :) en osaa sanoa sopivatko vastaavat sävyt minulle, varmaankin. Syksyisin iskee himo sinapinkeltaisiin ja jännän vihreisiin kynsilakkoihin, niitä onkin kertynyt kovasti. Color Clubilla on tosi paljon sellaisia sävyjä cremelakkoina.

  Tällä hetkellä minulla on luomiväri ja huulimeikkikriisi. Tuntuu että mikään ei oikein soinnu toisiinsa tai hiuksiin. En ymmärrä mikä nyt on mutta tuntuu että huulilla ei tule käytettyä kuin nudea. Mattavärit kiinnostaa ja monesti meikkaan matat silmät ja huulet. Meikkaaminen kyllä innostaa edelleen ja uusia juttuja tulee osteltua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun omat ripset ovat niin vaatimattomat että varsinkin noissa silmämeikkilähikuvissa näyttää siltä kuin ei ripsiä olisi ollenkaan! Onneksi on näitä irtoripsiä niin saa helposti näyttävyyttä meikkiin ;)

   Nuo sinappiset ja keltavihreät sävyt ovat kyllä jännä ryhmä. Niistä en osaa sanoa näkemättä, että miten käyttäytyvät ja millainen efekti tulee silmiin. Itse olin lähes varma ettei ne käy mulle (ainakin puhdas keltainen ei ole mun silmienväriin paras mahdollinen, tulee ihan harmaat silmät!) mutta tässä meikissä silmistä tuli yllättäen tosi jäänsiniset. Ja nimenomaan tuo lämmin vihreä sävy sai aikaan tämän vaikutelman, pelkällä sinappisävyllä ei toiminut enää samalla tavalla. Kummallista :)

   Ootko kokeillut koskaan jotain tosi tosi tummia huulipunia? Mulle tulee usein loppusyksystä into käyttää sellaisia todella dramaattisia tummia sävyjä :)

   Poista
  2. Viininpunainen on ainut punaisen sävy josta tykkään. Yleensä mulla on syksyllä tummien huulien kausi mutta jostain syystä se on tänä vuonna jäänyt välistä. Kiiltona saatan käyttää mutta liian tummat ja dramaattiset ei vaan ole mun juttu :)

   Poista
  3. Minusta tuntuu että syvät viininpunaiset sopii sinulle :) Mutta ainakin itse tarviin sellaiseen meikkiin oikeanlaisen fiiliksen. On paljon helpompaa mennä neutraalilla huulimeikillä ja niin yleensä teenkin!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!