6.9.2017

Viseart Petit Pro. Pikkuinen paletti josta on moneksi!


Ranskalainen pro-meikkimerkki Viseart ei edelleenkään ole vielä kovin tuttu tavallisille meikkaajille. Luulen että tilanne tulee muuttumaan! Nyt Viseartin tuotteita on ottanut myyntiin myös Sephora ja mm. nettikaupat Beautylish ja Parisberlin. Viseart tekee todella laadukkaita luomivärejä ja nyt yhä useampi asiakas saa mahdollisuuden testata niitä! Toivottavasti laatu säilyy suosiosta huolimatta.

Viseart on ns. artisaanimerkki. Tuotteet tehdään Pariisissa käytännössä käsityönä merkin omalla tehtaalla. Viseart on cruelty free. Meikit eivät sisällä parabeenijä, sulfaatteja, ftalaatteja, mineraaliöljyjä, silikoneja, gluteenia... Mutta ne sisältää hienojakoisia pigmenttejä ja ovat silkkisiä ja kauniisti blendautuvia.

Mulla on ennestään kaksi isoa 12 sävyn Viseart-palettia. Toinen täysin matta #1 Neutral Matte ja toinen täynnä hohtavia sävyjä oleva #9 Bijoux Royal. Molempiin olen hyvin tyytyväinen! Uusin Viseart-palettini on pikkuinen tehopakkaus Petit Pro.Petit Pro on luotu otettavaksi mukaan. Se on pieni, ohut, kevyt, mahtuu pieneenkin meikkipussiin ja taipuu monenlaisiin lookkeihin. Pakkaus on paksua pahvia - tummanruskea suojakuori ja tummanruskea paletin kotelo. Simppeli ja silti niin chic!

Paletin kannessa on pieni peili. Luomivärejä on 8: neljä mattaa ja neljä hohtavaa/metallista. Napit ovat pieniä, pienempiä kuin Viseartin peruspaleteissa. paletissa on yhteensä 6 grammaa luomiväriä. Tiesin toki tilausta tehdessä että paletti on pienikokoinen mutta silti sen koko hymyilyttää joka kerta kun käytän palettia:


Sehän on vain hiukan isompi kuin huulipunakotelo! :)


Tässä paletin luomivärit.  Sävyt ovat neutraaleja ja lämpimiä.


Matta luonnonvalkoinen (on superpigmenttinen!).
Matta keltapohjainen beige/vaaleanruskea, sellainen pahvilaatikonruskea sävy.
Matta punertava ruskea.
Matta harmaapohjainen tummanruskea.
Kimaltava vaalea beige.
Vahvat metalliset kulta & kupari.
Kimaltava punapohjainen violetti. 

Paletti on suunniteltu sopimaan monenlaiseen meikkiin ja monille ihosävyille. Kuten usein tuollaisissa "one size fits all" -tyylisissä tapauksissa, sama tuote ei ole ihan paras ihan kaikille. Jos totta puhutaan, minun mielestä paletin sävyt sopii parhaiten jollekin jolla on sellainen välimerellinen tai eteläeurooppalainen väritys. Tummemalla iholla nämä sävyt ovat neutraaleja, sulautuvat ihoon. Mun kalpealla iholla ne ovat aika tummia ja täyteläisiä. (Ja vähän viileämpi sävymaailma olisi enemmän mun juttu.) Niissä ei ole mitään vikaa, ovat loistavia luomivärejä! Mutta mun tapauksessa tämä setti ei ole sellainen vaivaton lähes nude paletti mitä alunperin ajattelin. Ruskettuneelle iholle tämä on todennäköisesti ihan täydellinen setti.

Tämän postauksen meikit on tehty kokonaan Petit Pro sävyillä. Toki lisäsin välillä meikkiin mustan rajausvärin (KVD Tattoo Liner Trooper).

 

Palettini on ollut kovassa käytössä! Tykkään erityisesti siitä että tällä voi tehdä koko silmämeikin.
Ensinnäkin sen luonnonvaalea sävy on loistava. Se sopii mulle täydellisesti kulmaluulle ja kirkastamaan silmän sisäkulmaa. Sen avulla voin blendata ja pehmentää paletin tummempia sävyjä. Tämän sävyn ansiosta paletti on mulle tosi toimiva kokonaisuus.
Metalliset sävyt ovat ihan huippuja! 


Hohtava punapohjainen violetti on mielestäni jännä valinta monikäyttöpalettiin mukaan. Tykkään sävystä. Se tekee muutoin ruskeavoittoisesta paletista vielä monipuolisemman.

Petit Pro soveltuu loistavasti smoky-meikkiin! Täyteläiset mattasävytkin ovat laadukkaita ja helppoja häivyttää.

Ja kuten kuvista näkyy, paletilla onnistuu myös nudehko look :)

 Mun Petit Pro saapui Beautylish-nettikaupasta. Maksoi siellä 30 USD. On minusta ehdottomasti sen arvoinen! Keksispä Viseart tehdä lisää näitä minisettejä, värikkäämpiä vain!

 

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä 30 dollaria ei ole loppujenn lopuksi mikään korkea hinta laadukkaasta paletista.
  Upeat meikit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Vertailun vuoksi: Diorin viisikot maksaa lähes 70€ nykyään ja niissä on 5 sävyä. Toki luomiväriä on määrällisesti enemmän mutta laatu on vaihdellut loistavasta surkeaan (en ole kokeillut näitä uusimpia versioita mitkä vasta tuli kauppoihin). Maksan itse mieluummin Viseartista kun se on taatusti hyvää kamaa :)

   Poista
 2. Ohoh, onpa se pikkuruinen! Mutta ihan täyttä tavaraa eikä hinta ole hirmu paha. Tykkään erityisesti tuosta meikistä jossa on punertavaa luomella ja kuparia alaluomelle, tekee silmistä ihan maagisen väriset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pieni on mutta pippurinen 😀 Tästä jos olisi vielä sellainen viileähkö punertavasävyinen versio niin ostaisin heti!

   Poista
 3. BeautyBaystä löytyy vähän vaihdellen hieman pienempiä 6 sävyn Viseart Theory paletteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on tosi näppäriä! Olen niitä katsellut mutta ei oo tullut tilattua mitään vielä :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!