11.11.2017

Eka meikki paletilla Make Up Store 12 Shades of Pink


Olen katsellut tätä kaunista palettia "sillä silmällä" siitä lähtien kun se ilmestyi. Mutta en raaskinut ostaa... Mun onnea, sain sen osana läksiäislahjaa kun Kuopion MUS lopetti nyt lokakuun viimeisenä päivänä. Paha mieli hälventyi edes hieman :) (Ja kiitos O kun mulle tän valitsit!)

Paletti on ilmestynyt aiemmin tänä vuonna. Se sisltää nimensä mukaisesti 12 luomiväriä jotka ovat tavalla tai toisella yhteydessä "pink"-teemaan. Itse asiassa alunperin kun kuulin että joku pinkki paletti on tulossa, oletin sen olevan oikeesti kunnon pinkki. Tämä setti on sävyiltään sellainen hillitympi aikuisen naisen valeanpunertava imho!


Paletti on joka tapauksessa hyvin kaunis! On se myös monipuolinen: 12 sävyn seassa on mattaisia, satiinisia, helmiäisiä ja superhohtavia metallisia sävyjä. On tummaa ja vaaleaa, hillittyä ja räväkkää.

Paletin voi jakaa neljään neliöön joissa on jokaisessa kolme sävyä. Neliöt lähtee irti ja voi vaihtaa tai ottaa mukaan reissuun. Kätevää, kun jokaisessa neliössä on vaalea, keskitumma ja tumma sävy - periaatteessa jokaisella erillisellä triolla jo voi tehdä monipuolisen meikin. Tai sitten voi toki pitää paletin kokonaisena ja yhdistellä samaan meikkiin sävyjä eri trioista.Kun nyt ekaa kertaa meikkasin mun uudella paletilla, yhdistelin sävyjä paletin eri osista. Kulmaluulla on hentoa vaaleanpunaista paletin vasemmasta alanurkasta. Sisäkulmassa ja liikkuvalla luomella paletin vaalein sävy, metallisena vahvasi hohtava lähes valkoinen luomiväri. Varjostuksena luumunsävy vasemman alakulman triosta ja ulkokulmaa syventää oikean yläkulman trion tummin sävy. Häivyttelin vasemman yläkulman keskisävyllä.


 
Silmämeikin pariksi valitsin viileät korostussävyt: UD Aura ja MUS Moon Shadow, superkiiltävä viileä pinkki highlighter.
Myös poskipuna on viileä sävyltään: luumun sävy paletista NARSissist.


Huulipuna on matta liquid lipstick MUS Angora. Se nyt ainakin on kunnon pinkki!
 

 
Tässä meikissä kävin katsomassa vihdoin ja viimein Blade RUnner 2049. Alkuperäinen Blade Runner on mun suosikkielokuvien listalla ja oli mielenkiintoista nähdä, miltä jatko-osa näyttää! Olihan se visuaalisesti upea! Sisällöltään taas mun mielestä hieman ontto. Kaunis elokuva silti ja äänimaailmakin lumoava.

Robin Wright oli niin tyrmäävän upea kylmä bitch! Miksei tälle naiselle tehdä omaa toimintaelokuvaa jonka tähti hän saisi olla?!! Olisinpa hänen ikäisenä yhtä cool! En tosin tiedä, minkä ikäinen hän on. Mutta cool!


Oletko nähnyt molemmat Blade Runnerit? Mitä mieltä niistä?

Entäs mitä mieltä 12 Shades of Pink -paletista?

 

6 kommenttia:

 1. En ole nähnyt Blade Runnereita :) Ihanan lahjan sait <3 jos mulla ei olisi tuota alakulman karpaloa, olisin hankkinut tämänkin paletin. Ihan tuntuu että mistä aloittaa kun meikkisi on niin upea!!
  Minua harmittaa kun silmät vuotavat niin herkästi ja en uskalla käyttää sisärajausta. Se näyttää niin hyvältä! Enkä osaa meikata alaluomea tummaksi noin siististi ;D ja highlighterit ja kaikki, ihana meikki <3 ihastelin jo Instassa.
  En voisi käyttää noin pinkkiä koska on niin keltaiset hampaat. Arastelen sitä. Vaan kyllähän se sointuisi hiuksiin :) ja kokeilin nyt viikolla tummaa huulimeikkiä kun siitä puhuttiin. Kyllä se ihan hyvältä näyttää mutta jotenkin siinäkin arastelen kontrastia hampaiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekin olin iloinen että hyvinpä onnistui tämä meikki :)

   Haaveilen valkoisemmista hampaista. Mulla on niin herkät hampaat etten uskalla mitään kotikäyttöisiä valkaisuja testata, eikä suuhygienistikaan saanut niistä sokerinvalkoisia :( Käytän silti kirkkaita huulipunasävyjä. Ei tule niin täydellistä kuin mainoksissa ja muotikuvissa mutta eihän tosielämä koskaan ole :D

   Tässä meikissä alaluomella on mustaa kynää hyvin reippaasti, häivytettynä ripsien juuriin. Sitten tummaa luomiväriä häivytettynä. Luomiväri ikään kuin lukitsee kynän paikoilleen ja kynä antaa luomiväreille lisää syvyyttä - kaikki pysyy tämän ansiosta paremmin.

   Poista
 2. Kaunis meikki <3 MUS:n paletti on todella upea ja se onkin himotuslistallani. Tykkään just tuollaisista sävyistä<3 Täytyy varmaan kirjoitta joulupukille;)
  Blade Runneria en ole nähnyt (en ensimmäistäkään), enkä tiedä menenkö edes katsomaan, vaikka poikanikin sitä kovasti kehuu, ja on suorastaan "käskenyt" mennä sen katsomaan. Täytyy kuitenkin ensin nähdä uusi Tuntematon sotilas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Paletti on tosi hyvä ja siitä on varmasti hyvin monenlaisiin lookkeihin. Yritän ens viikon aikana saada siitä nättejä meikkejä irti :)

   Mä muistan kun joskus vuosia sitten sanoin äidilleni että Matrix on siisti elokuva ja että hänenkin pitäisi se nähdä, ellei oo nähnyt. Tämä siis varmaan 10 vuotta elokuvan ilmestymisen jälkeen :) Äiti katsoi vähän alkua ja totesi sitten ettei ymmärrä tuosta hölynpölystä yhtään mitään :D Meillä on ihan eri maku leffojen suhteen :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Olen iloinen että tykkäsit ja liityit :) Tervetuloa!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!