8.11.2017

M.A.C Pro Longwear Paint Pot Blackground ja mun helppotekoinen näyttävä iltameikki


Tummissa, dramaattisissa silmämeikeissä on jotakin vastustamattoman ihanaa! Itse ainakin tykkään piirtää silloin tällöin luomille jotakin mustanpuhuvaa ja olla niin vamppia, niin vamppia :D


Nyt löysin vielä tuotteen joka tekee smoky-silmämeikin rakentamisestä luomille noin kolme kertaa helpompaa! M.A.C Pro Longwear Paint Pot sävyssä Blackground!


Tämä mainio voidemainen monikäyttöväri taikoo silmämeikistä nopeasti ja siististi dramaattisen ja näyttävän. Kun yleensä tumman silmämeikin suurin ongelma on että siitä ei saa tarpeeksi tummaa ellei kerrosta luomivärejä reippaasti - ja siinä saattaa häivytellessä ja jälkiä siistiessä (pahuksen tummat luomivärit kun usein pöllyää ja karisee näkyvästi!) mennä pitkäkin tovi... Helpompaa on pohjustaa luomivärejä jollakin tummalla voidemaisella (= ei pölise!) aineella ensin!

Pro Longwear Paint Pot Blackground on se helpompi tie.Sävy Blackground ei ole mattamusta vaan pikemminkin märän asfaltin värinen - asfaltin jonka pinnasta heijastuu välkkyvät katuvalot. Näen seassa monivärisiä pikkuhippusia jotka tekevät sävystä upean iltavalaistuksessa. Ei kuitenkaan kimmellä liikaa ja sopii myös aikuisille luomille.
Olen käyttänyt Blackground-sävyä samaan tapaan mitä Smashboxin tummaa silmämeikinpohjustajaa Photo Finish Lid Primer Smoke - smoky-silmämeikin pohjustajana antamaan lisää tummutta ja intensiivisyyttä sävyille. (Smashboxin sinänsä mainiosta tummasta pohjustajasta oma postaus tässä.) Blackground sopii mun luomelle Smashboxin vastaavaa tuotetta paremmin kolmesta syystä:

1. Blackground on tummempi ja mustempi kuin Smashbox. Tykkään siitä!

2. Mun on helppo käyttää Paint Potin levitykseen mitä tahansa sivellintä oman valintani mukaan. Smashboxin applikaattori ei aina ole niin kätevä, on kulmia joissa se ei istu mun käteen niin hyvin sekä välillä se annostelee hiukan liikaa ja olenkin ottanut siitä väriä erilliseen siveltimeen jolla levitin pohjustajaa luomelle. Tällä hetkellä suosikkini Blackgroundin häivyttämiseen on keinokuituinen MUS 709. Pienempikokoinen samanlainen MUS 705 on hyvä myös!

3. Se pitää mun luomilla luomivärejä vielä paremmin paikoillaan kuin Smashboxin primerit. Eli en tarvitse lisäksi muuta silmämeikinpohjustajaa! En uskaltanut toivoa moista kun mulla on rasvoittuvat ja raskaat luomet mutta täytyy sanoa että Pro Longwear Paint Pot ylitti odotukset :)

Tän tuotteen kanssa näyttävän meikin teko on äärimmäisen helppoa:Levitän Blackgroundia koko liikkuvalle luomelle ja häivytän luomivaon yläpuolelle. Juuri häivyttäminen on se haastavin työ tässä. Siihen tarvitsee hyvän häivytyssiveltimen joka on tarkoitettu nimenomaan voidemaiselle koostumukselle eli mieluummin keinokuitua, ei aitoa karvaa.
Jos haluan tosi tumman smokyn ja mustat sisärajaukset, yleensä aloitan niistä rajaamalla luomet sisärajoista ja ripsien tyvistä mustalla kynällä. Sitten vuorossa Blackground. Sitten taputtelen liikkuvan luomen keskelle jotakin kiiltävää ja häivytän mustan reunat neutraalilla luomivärillä. Hiukan highlighteria silmän sisäkulmaan ja kulmaluulle ja ripset - ta-daa! Dramaattinen silmämeikki on valmis!Tässä on ylläolevalla kaavalla tehty silmämeikki johon olen käyttänyt Blackgroundin lisäksi luomivärejä paletista Viseart Petit Pro (tästä pienestä tehopakkauksesta oma postaus pim!). Musta kynä on Linda Hallbergin.
Myös alaluomella musta kynärajaus, reipas viiva Blackgroundilla ripsien tyvessä ja häivytys Petit Pro -paletin mattaruskealla.
 

Tykkään siitä että mustan pohjustajan päällä kimaltavat luomivärit kimaltaa entistä vahvemmin ja tummat sävyt ovat syviä ja samettisia vaikka ihoa vain kevyesti sipaisee siveltimellä. Luomivärejä ei tarvitse kerrostaa täyteläisen lopputuloksen saamiseksi vaan ihan ohut huntu on riittävä.
Tässä meikissä on sitten lähtenyt highlighter-moponi täysin käsistä! Käytin mun lemppareihin lukeutuvaa persikkaan ja ruusukultaan vivahtavaa sävyä MUS Moon Shadow Peach. On se kyllä nätti! Niitä korostussävyjä jotka näkyy Kuuhun asti :D


Näillä meikkasin. Meikkivoiteena taas Lancome Teint Miracle 005, tällä kertaa ilman öljyä. Ja mulla on uusi huulikiilto! Kicksissä oli Buxomin huulimeikit tarjouksessa ja toki sorruin :D Mä oon niin helppo! Mutta oon tosi iloinen ostoksestani, mun sävy Celeste on nimittäin huippu! Superkiiltävä nudesävy joka lisäksi kihelmöi huulilla ja ikään kuin hiukan pullistaa niitä. Oletko kokeillut Buxomin kiiltoja? Jos tarjous on vielä voimissa, taidan hankkia niitä lisää...

6 kommenttia:

 1. Ihana, ihana meikki! Olet niin taitava :)
  Voisitko tehdä postausta vuoden lempiostoksista, vaikka parhaimmista paleteista? Ihanaa marraskuuta sinulle ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! 😊 Mä suunnittelen sellaista isompaa postausta teemalla "vuoden parhaat" joulukuun loppupuolelle. Toistaiseksi käytetyimpiä meikkejä tänä vuonna ostetuista ovat ehdottomasti Too Faced luomiväripaletti Sweet Peach ja NARSissist poskipunapaletti. Molemmat osoittautui huippuostoksiksi 🙂

   Poista
 2. Oi vitsi mitenkä ihana meikki! :) Itekki tykkään välillä tehä tummia meikkejä, mut millonkaa ei sit tule otettua kuvia. Ei vaan muista, tai sit on vaan niin epäonnistunu. :D Oletko ajatellut milloinkaan tehä tutoriaalia mis esittelet samalla käyttämiäsi siveltimiä? Eli missä meikin teko vaiheessa käytät mitäkin sivellintä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos!
   Hyvä idea, yritän toteuttaa lähiaikoina :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!