6.11.2017

Meikki unohdetulla tuotteella: NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade


Mulle käy joskus niin että unohdan jonkun ihan kelpo meikkituotteen kun uusi samankaltainen ilmestyy kuvioihin. Ja sitten sattumalta löydän sen vanhan meikkikaapeistani uudestaan - "oho, mulla on tällainenkin!".

Nyt löysin pari vuotta sitten hankkimani NYXin kulmakarvapomadan Tame & Frame Tinted Brow Pomade. Otin sen käyttöön koska - ihme ja kumma! - se on edelleen hyvä eikä ole kuivahtanut purkkiinsa niin kuin olisi voinut olettaa.
Mun pomada on sävyssä Blonde. Todennäköisesti se jäi käyttämättä kun tukanväri muuttui, en enää muista. Mutta just nyt sävy sopii minulle tosi hyvin!


Tykkään tästä pomadasta tosi paljon! Sävy on erittäin hyvä, pomada pysyy hyvin kulmissa ja ja riittää mulle ainoaksi kulmakarvameikiksi jos ei huvita hifistellä enempää. Laiskoina meikkipäivinä tämä on huomattavasti nopeampi käyttää kuin supertarkka lempparini, kapea kynä ABH Brow Wiz. Levitykseen mun lempparisivellin on Zoeva 322/Brow Line.


Tältä näytän ilman mitään kulmakarvameikkiä:


Ja tältä Blonde näyttää kulmissa:


Tein meikin jossa oli pari muutakin suotta unholaan jäänyttä tuotetta.
Luomivärejä Diorin vanhasta paletista 566 Versailles joka on lojunut pitkään laatikossa käyttämättömänä. Ja voi että, siinähän on niin kiva kultasävy!
Kulmissa on NYX Tame & Frame Blonde.Tässä koko meikki:Otin oikein ryhmäkuvan päivän meikkituotteista mutta tietenkin unohdin meikkivoiteen :D Eli Lancome Teint Miracle 005 sekoitettuna The Ordinaryn Ruusumarjaöljyyn  - tykkään tosi paljon tästä sekoituksesta, tulee sellainen hyvällä tavalla hieman kiiltävä ja terveennäköinen pinta.

Too Facedin poskipuna ja highlighter taikovat lisää kiiltoa poskpäille. Käytin myös Diorin keskimmäistä kultaista luomivärinappia myös poskipäillä antamaan lisää hohdetta.

Puuterin halusin pitää kevyenä. Yritän keksiä käyttöä mun kesällä hankkimalle MAC Mineralize Skinfinish kivipuuterille sävyssä Light. Käytin sitä nyt T-alueella, en oikein osaa päättää, tykkäänkö. Jotenkin tuntuu että meikin viimeistelyyn se on liian paksua ja muuta tehtävää en oikein sille keksi. En käytä kivipuuteria oikeastaan koskaan enkä yleensä puuteroi meikkiä päivän mittaan lisää.

Peiteaine NARS Soft Matte Light 1 Chantilly, sekin viime kesän ostoksia jota unohdin käyttää ja nyt ikään kuin maistelen. On kyllä tosi peittävän ja hyvin kerrostettavan oloinen!

 
 

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis meikki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä on minustakin yksi parhaista meikkityyleistä ja sopii ihan kaikille.

   Poista
 2. Komppaan Jonnaa, yksinkertaisen kaunis meikki, sellainen klassinen look joka ei petä koskaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊🌺 Tämä on mun luottomeikki. Toimii kaikissa tilanteissa!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!