9.11.2017

Taas pari meikkiä paletilla Too Faced Sweet Peach


Too Faced Sweet Peach on luomiväripaletti jota olen käyttänyt eniten kaikista tämän vuoden aikana ostetuista luomiväreistä. Se on minun mielestä erittäin onnistunut kokoelma sävyjä ja sillä saa loputtomiin erilaisia meikkejä arkeen ja juhlaviin tilanteisiin. Nyt syksyn aikana olen joskus meikannut päivästä toiseen pelkästään tämän paletin luomiväreillä eikä kyllästytä :) Aamukiireessä on niin kätevää kun samasta setistä löytyy mattaa ja kiiltävää ja kaikki sävyt sopii yhteen. Toki mulla on kiloittain meikkejä ja on mistä valita mutta silti Sweet Peach on ollut ihan selkeä suosikki, varsinkin syys- ja lokakuussa.

Itse paletin olen jo esitellyt tässä postauksessa enkä siihen nyt palaa. Nyt näytän pikaisesti pari meikkiä mitä olen tehnyt paletin sävyillä tänä syksynä.Tässä meikissä sävyt Charmed, I'm Sure, Puree, Summer Yum, Georgia, White Peach ja Nectar. Rajausväri KVD Mad M Brown. Ruskea glitter ja strassit Make Up Storelta.Toinen meikki on arkisempi, ilman ihmeempää kimmellystä. Käytin itse asiassa ihan samoja sävyjä tässäkin! Taitavat olla mun lempareita tässä paletissa :) Tältä näytti kokonaisuus:
Harmikseni en muista, mitä mulla on huulilla tässä jälkimmäisessä meikissä. Näyttää minusta kivalta, mikähän se mahtaa olla? Joku nude-ruskehtava kynä + kirkas kuulto ehkä... Highlighter on Too Faced Blinded By The Light, sen sentään muistan!


Onko sinulla sellaista turvapalettia jolla on ilo meikata päivästä päivään?

6 kommenttia:

 1. Ihania meikkejä taas kerran, tykkäsin tuosta glitteristä alaluomella ja strasseista iholla :) nämä sun kehut saa vähän miettimään tätä palettia ;) mutta sitten tulisi taas kerää koko sarja-himo ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, oli tarkoitus vastata sun kommenttiin mutta vahingossa naputtelin sen erillisenä kommenttina 🤦🏼‍♀️😀

   Poista
 2. Sä et ehkä tarvitse tätä kun sulla on lämminpainotteisia settejä ennestään Smashboxilta, NYXilta ja UDlta ja Jeffreelta :) Niissä on varmaankin samankaltaisia sävyjä, uskoisin! Mä taas rakastuin kunnolla ruosteisiin ja lämpöisiin sävyihin vasta tämän paletin myötä :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä onkin kauniita, syksyisiä meikkilookeja <3 Tuo paletti vaikuttaa kyllä todella houkuttelevalta, oon jo pitkään punninnut sen hankintaa mutta kun kivoja paletteja olisi vaikka kuinka, niin en ole sitten raaskinut :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä paletti, varsinkin jos ei samantyylisiä sävyjä oo jo ennestään useita settejä kotona. Mutta aika monella on jo, kiitos viime aikojen lämpimien sävyjen buumin. Mä aion kytätä Black Friday -tarjouksia kaiken sellaisen kosmetiikan suhteen, mitä haluaisin mutta periaatteessa en tarvitse/en raaski ostaa täyshintaisena :)

   Poista
  2. Joo, black friday olisikin tosi kätevä tuossa mielessä! Ainoa vaan, että oon nyt päättänyt että vuoden kosmeostokset on tehty ja bp:nä keskityn joululahjahankintoihin :D Onneksi joulun jälkeen on kivoja aleja myös :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!