7.11.2017

UD Vice Special Effects Lip Topcoat White Lie & SeetherInstagramissa viime aikoina riehuva muoti kaikenlaiseen Lip Art -revittelyyn johtaa luonnollisesti siihen että huulille tulee koko ajan uusia ja erikoisia tuotteita. Kesällä löysin itseni selaamasta Urban Decayn valikoimaa ja siellä törmäsin tähän tuotteeseen: UD Vice Special Effects Long-Lasting Water-Resistant Lip Topcoat. Eli kyseessä on eräänlainen päällyste huulipunalle joka antaa huulimeikille uutta potkua, on vedenkestävä ja pitkäkestoinen. Pakkohan mun oli kokeilla!
Sävyjä on yli 10 erilaista ja ne vaihtelee perinteisemmistä punasävyistä erikoisiin sinisen ja violetin vivahteisiin. Ensimmäisenä tilasin testiin sävyn White Lie joka näyttää pakkauksessa valkoiselta mutta paljastaa todellisen luonteensa valonsäteiden osuessa siihen sopivassa kulmassa.
Pakkaus näissä on minun mielestä erittäin onnistunut ja houkutteleva. Värisäiliö on kirkas joten päällysteen sävy näkyy selkeästi läpi. Korkki on kaunis ja siihen on upotettu tarkka levitin.


White Lie on pakkauksessa lähes valkoinen, jäisellä, sinihohtoisella vivahteella. Paljaalla iholla siniset kipinät näkyy selvemmin valon osuessa niihin.
Ihan näyttävimmillään tämä sävy on minusta tumman pohjan päällä joten testasin sitä lähes mustan mattapunan päälle levitettynä. Kyseessä on Too Faced nestemäinen mattapuna sävyssä Evil Twin.
 


Siinä ne ovat päällekkäin, toinen lähes musta ja toinen jäisen turkoosina hohtava, kuin demoni ja enkeli :D Tältä näyttää Evil Twin yksinään ja sama combo huulivärejä huulilla:Värien leikki huulilla on kieltämättä näyttävä ja suorastaan hypnoottinen - teki mieli levittää lisää ja lisää topcoatia! Valitettavasti se kostautuu - kuivuessaan Vice Special Effects muuttuu mun huulilla hyvin kuivaksi ja kiristäväksi (myös ihan sellaisenaan huulilla) ja tilannetta ei tietenkään yhtään auta se että alla on hyvin kuivattava mattapuna... Mutta kuvissa näyttää sentään hauskalta!Toinen tilaamani sävy on nimeltään Seether. Tämä on ehkä sellainen perinteisempi, "helpompi" huulipunaväri - lämmin kuparinen sävy jonka miellän erityisen syksyiseksi.

Seether on sellainen "normaali" sävy, sopii käytettäväksi ihan sellaisenaan, ilman pohjustustakin. Kukaan ei tuijota kummeksuen :D  Tosin multa on usein kysytty, mikä huulipuna tämä on kun oli pelkkä Seether huulilla! Eli kyllä se taitaa kiinnittää ihmisten huomion. Päälle kannattaa laittaa vaikkapa kirkasta huulikiiltoa jos ei halua huulten kuivuvan. (Se tosin lyhentää kestoa.)


Tietenkin kuparin hehku ja kultakipinöiden upeus näyttää kauniilta myös tumman pohjan päälle levitettynä!


Tässäkin alla taitaa olla Evil Twin!Topcoat asettuu huulille kuivaksi kalvoksi joka ei tartu esim. juomalisin reunaan eikä leviä huulten rajojen ulkopuolelle. Jos levittää liian paksun kerroksen, se saattaa lohkeilla kun huulet liikkuu ja venyy joten ohut kerros on paras pitkäkestoisuutta ja käyttömukavuutta ajatellen. En voi näitä millään kehua huulia hoitaviksi tai kosteuttaviksi huulimeikieksi mutta mitään sellaista valmistaja ei lupaakaan! Nämä ovat sellaisia leluja, huulimeikkien asusteita, näyttäviä kuin pari upeita piikkikorkokenkiä - ja myös vähän hassuja ja epäkäytännöllisiä jos miettii ensisijaisesti mukavuutta ja terveellisyyttä. Mutta minä rakastan korkokenkiä! Ja kaikenlaisia kauniita turhuuksia myös :)Parhaiten Vice Special Effects levittyy mattaiseksi kuivuneen pinnan päälle. Jos alla oleva väri jää kosteaksi, sotkee se huulipunapäällysteen siveltimen ja väri myös saattaa liikkua huulilla vähän. Näillä tosiaankin saa upeita pintoja huulille ja sävyä White Lie olen käyttänyt hyvällä menestyksellä myös iholle kun tarvitsin jäisenä hohtavan highlighterin mun Jään Henki Halloween-lookia varten. Iholla se pysyi kuin unelma!

Mitä mieltä näistä huulituotteista? Hot or not? Käytätkö huulipunan päällä vielä jotain erillistä päällystettä ihan arkena tai vaikkapa juhlameikissä?

UD Vice Special Effects Lip Topcoatit tilasin Selfridgesin nettikaupasta, siellä ne oli muistaakseni n. 19€/kpl.

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hottiksia muilla, sellaisilla ihmisillä jotka osaa niitä kantaa :) mä olen taas niin taantunut värittömiin ja nudeihin että ei tule mitään ;D pitäisköhän huomenna repäistä ja laittaa jotain väriä ja katsoa miltä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Repäise! Mistä sen tietää, saatat tykätä? :) Ja fotot studioon, tai siis blogiin! :) Minusta sulle sopisi joku mehukas räväkkä pinkki huuliin.

   Poista
 3. Wau, näyttää tosi mielettömältä tumman punan kanssa. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä päällysteillä kyllä saa ihan uutta ilmettä mihin tahansa vanhaan huulipunaan ;)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!