29.12.2017

Bilemeikki step by step. Hyvää lähestyvää Uutta Vuotta!


Tässä meikissä on kaikkea vähän liikaa - on kirkkaita värejä, kimallusta ja mahtiripset. Juuri siksi se sopii hyvin Uuden Vuoden juhliin, kun raketit paukkuu ja kaikki on iloisesti sekaisin!

Itse meikki on aika helppo, kuten pian huomaatte. Askel askeleelta purettuna osiin se on varsin simppeli tehdä!

Aloitin hahmottelemalla luomen varjostuksia silmänrajauskynällä. Se, mistä pitää varjostaa, riippuu toki jokaisen oman silmäluomen mallista. Esittelin mun tekniikkaa jo tässä postauksessa ja siinä on minusta selkeät hyvät kuvatkin ;)

Kynäjäljen pehmentelen ja häivyttelen keinokuituisella luomivärisiveltimellä, lopputulos on jotakuinkin tämännäköinen:


Sitten vaaleaa luomiväriä kulmaluulle ja sisäkulmaan:


Tummalla luomivärillä syvennetään ulkokulmaa:


Ja pehmennellään violetin kynän jälkeä samanvärisellä puuterimaisella luomivärillä. Koska sen rajoilla on jo vaalea luomiväri, sävyt häivyttyvät toisiinsa suhteellisen vaivattomasti.


Piirsin liikuvan luomen esiin vaalealla peiteaineella (samaan hommaan sopii mainiosti myös esim. Smashboxin valkoinen luomenpohjustusaine!):


Ja taputtelin liikkuvalle luomelle kultaista luomiväriä. Vaalealla pohjalla se hohtaa erityisen vahvasti!


Nyt alkaa yksityiskohtien piipertäminen. Kultaglitter liikkuvan luomen yläreunaan (myöhemmin lisäsin sitä vielä silmän sisäkulmaan): Ja vahvat siipimäiset rajaukset mustalla rajausvärillä:Sekä tietysti kulmat, ripsiväri ja irtoripset, käytin Make Up Storen ripsiä Gorgeous:


Lopuksi lisäsin meikkiin vielä muutaman strassin ja hiukan glitteriä. Valmis!

Sanon tämäntyylisiä meikkejä hyväntahtoisesti "vanhanaikaisiksi" koska tätä tyyliä - selkeä luomivako, siipirajaukset, isot ripset ja paljon blingiä - on näkynyt jo niin pitkään. Mutta tämä meikkityyli on kieltämättä näyttävä, saa silmät piirtymään esiin isompina mitä oikeasti ovat ja mikä tärkeintä, siipimäiset rajaukset ja isot ripset saavat silmät erottumaan selvästi hämärässäkin baarivalaistuksessa. Lisäksi vielä bling-bling antaa juhlavuutta. Joten kaikenlaiseen biletykseen tämä on tosiaan ihan mainio meikki!

Tässä vielä ryhmäkuva käyttämistäni meikkituotteista. Kuvasta unohtui toki se kultainen glitter (MUS) ja peiteainekynä (Estee Lauder). Vaaleanpunertava highlighter UD Aura esiintyi tässä meikissä vaalean luomivärin ominaisuudessa kulmaluulla ja silmän sisäkulmassa sekä poskipäillä. Strassit ovat mitälie askartelustrasseja, ostin ne Prismasta ennen Halloweenia mutta jäivät lopulta käyttämättä. Jos ne liimaa kirkkaaksi kuivuvalla ripsiliimalla, pysyvät tosi hyvin ;)


Kaikille mukavaa viikonloppua ja hauskaa lähestyvää vuoden vaihtumista!

6 kommenttia:

 1. Sun step-by-step -kuvat on kerrassaan mainioita ja niiden avulla mäkin olen oppinut paljon:) Harmittaa vaan, kun siipirajausta ei enää näin kurttuisille luomille saa laitettua nätisti, mutta muuten olen tyytyväinen:)
  Kivaa uutta vuotta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos kuvat selventää tilannetta :)
   Tavallaan tahtoisin osata tehdä meikkivideoita mutta toisaalta kammoksun ajatusta itsestä liikkuvassa kuvassa ja äänen kera 😂😆😱 Ei oo ehkä mun juttu!
   Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Upea meikki! Multakin löytyy tuo UD:n paletti ja se on ainoa noin värikäs mitä mulla on, säästän sitä ihan graffitin ja peacen takia joita rakastan levitellä kesällä koko luomelle. :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Minusta tämä on jotenkin niin söpö paletti, pikkuiset napit ja hulluna väriä :) Nuo mainitsemasi sävyt ovat tosiaan sellaisia, ettei ihan heti tule missään muussa setissä vastaan! 😉😙

   Poista
 3. Upea meikki uuden vuoden juhliin <3

  VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!