1.12.2017

Marraskuun 2017 loppuneet kosmetiikkatuotteet


Marraskuussa loppui kerralla ihan kaikki! No ei sentään, mutta aika monta ihonhoitotuotetta ja peräti yksi meikkituote. Onhan se jo sentään edistystä edellisen kuukauden vaatimattomaan saldoon verrattuna :)

Ehkä tästä isommasta kuvasta näkyy paremmin:


Kuten kuvasta huomaa, The Ordinary johtaa tilastoa. Naputtelin pikaiset raportit näistä loppuneista tuotteista.


Make Up Store Light Hydrating.
Sain tämän tuotteen edelliseltä työnantajalta osana tuotekoulutuspakettia. Kyseessä on kevyehkö, nopeasti imeytyvä kosteusvoide.
Massiivinen 30 ml muovipakkaus on varustettu pumpulla.
Voiteessa ei ole aurinkosuojaa joten sen käyttö rajoittui mulla lähinnä ilta-aikaan. Ja koska mun vakituinen yövoide on yleensä joku retinolia sisältävä tuote (Light Hydrating ei sisällä retinolia), niin käytin tätä kosteusvoidetta silloin tällöin välipäivinä.


Voiteessa on tuoksu jonka periaatteessa voi luonnehtia ihan mukavaksi ja raikkaaksi, mutta itse ehkä tykkäisin enemmän tuoksuttomasta kosteusvoiteesta. Kevyehkö koostumus imeytyi hyvin ihoon eikä jättänyt rasvaista kalvoa. Sellainen miellyttävä ja "ihan kiva" peruskosteusvoide. Ei rullaudu meikin alla ja sopiikin hyvin meikinalusvoiteeksi jos iho ei ole rasvainen ja SPF puuttuminen ei ole ongelma. En ostaisi tätä itselleni koska on mun ihonhoitorutiinissa vähän turha. Mä haluan kunnon anti-age -kamaa! :D


The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution For Blemish-Prone Skin
 
 
Tämä pieni pipettipullo oli korvaamaton apu taistelussa ihan jäätävää finniä vastaan. Siis luulis ettei aikuiselle naiselle tulisi enää niin monsterifinnejä! Eikä niitä yleensä koskaan tule, tämä tapaus oli sellainen järkyttävä poikkeus. Keskellä naamaa. Olin varma että jää arpi! Mutta ohuen geelimäinen litku teki tehtävänsä ja auttoi hankkiutumaan eroon finnistä jotenkin tosi nopeasti. Finni hävisi jälkeä jättämättä.


Käytin tätä muutaman kerran päivässä puhtaalle iholle suoraan finnin päälle sekä taputtelin muuallekin T-alueelle, missä minulla on isoja tukkeumille altiina olevia huokosia. En ole saanut tästä mitään ikävää reaktiota, tosin ihoni ei ole kovin herkkä.The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5Miellyttävä ohut, hajusteeton ja nopeasti imeytyvä koostumus. Jättää ihon hieman tahmeaksi. Käytin tätä päivävoiteen alla tai ihan sellaisenaankin kun kesällä ihoni ei ole oikeastaan koskaan kuiva ja kevyt hyaluronihappogeeli riittää ainoaksi kosteuttajaksi. Ihan kiva mutta ehkä hiukan tylsä tuote. Sopii hyvin sellaiselle joka periaatteessa haluaisi vain jonkun helpon ja hyvän perus-tipan tuomaan lisää kosteutta.
The Ordinary "Buffet" Multi-Technology Peptide Serum


Tämä oli ihana! Jopa siinä määrin, että korkkasin heti perään toisen pullon ja tilauksessa on kolmas. Todella kosteuttavan tuntuinen geelimäinen seerumi. Toisinaan riittää ainoaksi kosteuttajaksi mutta useimmiten levitän sen päälle vielä voiteen. Ihoni on selvästi kuivunut syksyllä ilmojen viilentyessä.


Mainoksissa joskus näkee väitteitä tyyliin "rypyt madaltuvat 45%" ja "ihon kosteus nousee 67%". En osaa sanoa, minkä verran paremmaksi ihoni on muuttunut juuri tämän seerumin vaikutuksesta - käytänhän samanaikaisesti myös mm. retinolivoiteita ja muita ihonhoitotuotteita joten en voi varmasti tietää, mikä tuote on "syyllinen" lopputulokseen vai onko se yhteispeliä. Mutta ihoni on ikäisekseni hyvässä kunnossa ja tämä seerumi tuntuu oikein miellyttävältä. Se ikään kuin täyttää ihon sisältäpäin ja kaikki pinnalla silenee ja oikenee :) Eikä iholle jää tahmeaa tai rasvaista pintaa. Ei rullaannu meikin alla. Tosi kiva seerumi kaikin puolin!

Jos katsotaan sen raaka-aineita tarkemmin, esim. seerumin sisältämä Acetyl Hexapeptide-8 ehkäisee pinnallisten ilmelihasten supistumista ja näin madaltaa ilmejounteita. Samankaltainen vaikutus on raaka-aineella pentapeptide-18. Palmitoyl Tripeptide-1 edistää ihon kollageenituotantoa. Samaa tekee Palmitoyl Tripeptide-38 joka imeytyy syvälle dermikseen ja stimuloi ihon hyaluronihapposynteesiä sekä edistää ihon uusiutumista. Palmitoyl Tetrapeptide-7 edistää ihovaurioiden korjautumista ja kudosten uusiutumista.


The Ordinary Advanced retinoid 2%


Tästä miellyttävästä retinoliemulsiosta olen jo kirjoittanut monta kertaa. Se on mun vakkarituote jota pitää aina olla kaapissa ainakin yksi avaamaton pullo. Ei ärsytä ihoani. Voisin vaikka kylpeä tässä aineessa!

Käytän iltaisin yövoiteen tapaan, levitän myös käsiin, kaulalle ja rinnuksille.


ABH Brow Wiz Blonde

 
Äää, nämä kaposet kulmakynät ovat ihania mutta tuntuu että ovat tyyliin ainoa meikkituote, mikä mulla säännöllisesti loppuu! Blonden loppuessa käytin sävyä Taupe mutta jotenkin se tuntui hieman liian tummalta just nyt. Ostin testiin myös NYXin vastaavanlaisen kapean kulmakynän sävyssä Taupe ja sekin on aika tumma ja jotenkin liian ruskea, ABHn kynä on minusta harmaampi ja mun sävyihin parempi.

Tässä ne ovat vierekkäin, vasemmalta oikealle ABH Brow Wiz Blonde, ABH BW Taupe, NYX Taupe:

 
Tässäpä mun loppuneet kamat maraskuulta! Onko joukossa tuttuja juttuja? Heräsikö mielenkiinto kokeilla jotakin näistä?

(Olipa muuten mukavaa saada heittää nämä tyhjentyneet pois! Säilytän yleensä tyhjät purkit kuun loppuun asti, samoin tuotepakkaukset siihen asti, että kirjoitan tuotteesta. Se on ihan valtava määrä roskaa!) 

6 kommenttia:

 1. The Ordinary on mun ykkössuosikki täsmätuotteissa. Olen löytänyt merkiltä tosihyvät tuotteet omalle ikääntyvälle iholleni, esim. juuri tuo Advanced Retinoid 2 % on aivan huippu. :) Toinen mihin olen koukussa on Argireline. Suosittelen lämpimästi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun muistutit! Tuo Argireline oli mulla mahdollisten tilattavien listalla :) The Ordinary on kyllä ihan huippumerkki!

   Poista
 2. Pitäs nyt ihan oikeesti saada aikaiseksi tilata Ordinaryltä! Samalla brändillä on muitakin mielenkiintosia merkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se on ihan pohjaton kaivo mielenkiintoisia juttuja! Ja koko ajan tulee lisää. Odotan The Ordinaryn aurinkosuojavoiteita, mielenkiintoista nähdä, millaisia koostumuksia he saavat aikaan.

   Poista
 3. Tuo Buffet vaikuttaa mielenkiintoiselta. Mun iho on ihan viime viikkoina muuttunut jotenkin aivan älyttömän paljon paremman näköiseksi kuin mitä se on ollut koko aikuisikänä ja luulen, että suurin "syyllinen" tähän on The Ordinaryn Glycolic Acid Toning Solution, jonka tilasin sun suosituksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukavaa :) Minulla Toning Solution kirkastaa ihoa ja minusta se myös parantaa tuotteiden imeytymistä. Pitää vain varoa ettei iho kuivu talvella mutta juuri siihen Buffet auttaa tosi hyvin, kosteuttaa tehokkaasti eikä tunnu raskaalta iholla.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!