29.1.2018

Eroon silmäpusseista hetkessä eli silmänympärysvoide joka suorastaan järkytti!


Tämä postaus tulee nyt jonon ohi ja epätavalliseen aikaan. Halusin nimittäin kertoa tästä löydöstäni niin pian kuin mahdollista!

Juttu lähti siitä että olin eilen shoppailemassa, etsin mm. uutta silmänympärysvoidetta. Origins Plantscription Anti-Aging Power Eye Cream on edelleen ihana, mutta mulla on ollut sitä nyt useampi pullo peräkkäin ja ajattelin yrittää etsiä jotakin muuta vaihteeksi. (Jemmassa nyt tosin on 8 silmänympärysvoidepurkkia mutta kaikki vaikuttaa jotenkin liian ohuilta koostumuksiltaan talvea ajatellen.) Niinpä haahuilin pitkin Emotionin liikettä ja testailin erilaisia koostumuksia käteeni.

En tietenkään tullut ottaneeksi ennen ja jälkeen kuvia siinä tilanteessa mutta otin vastaavat ennen/jälkeen kuvat nyt. Eli kuiva käteni ennen:Ja tässä tilanne hetken päästä kun olin levittänyt kädelle yhden pumppupainalluksen verran tiettyä silmänympärysvoidetta:


Toivottavasti edes jotenkuten välittyy kuvan kautta, miten suuresta erosta ihon sileydessä on kysymys! Iho tuntui niin erilaiselta - sileältä ja nuorelta, että heti paikalla halusin testata tätä ihmeainetta silmänympäryksiin. Koska mulla oli kasvoilla meikkiä, koekaniiniksi tuli tietenkin mieheni. Tämä silmänympärysvoide on hygienisesti pakattu pumppupulloon ja testeri vaikutti lisäksi ihan uudelta joten turhia ujostelematta pumppasin esiin yhden painalluksen verran ja levitin ainetta taputtelevin liikkein loputtoman kärsivällisen kultani silmänympäryksiin. Ja kas! Hetken päästä vaikutus oli niin ilmeinen että se oli tietyllä tavalla järkytys - ainakin mulle!

Asia on niin että komea mieheni on luontaisesti taipuvainen silmäpusseihin. En ole koskaan nähnyt häntä ilman silmäpusseja (paitsi lapsuuden ja nuoruuden ajan valokuvissa), pussit ovat osa hänen kasvojen rakennetta ja lähinnä vain ovat tavallista isommat jos hän on erityisen väsynyt yms. Ne eivät ole sellaiset pinkeät, kireät pussit jotka johtuu hetkellisestä turvotuksesta vaan iho on silmän alla veltostunut ja muodostaa sellaisen "tyhjän" ihopussukan.
Tämmöisen:


Otin nämä kuvat tarkoituksella tätä postausta varten ja niissä malli, paikka, valaistus ja kaikki muut olosuhteet ovat samoja. Tilanne "ennen" on se vakiolook, ilman mitään kosmetiikkaa. Ja tässä "jälkeen" kuvassa sama mies ainoana erona se että n. 12 minuuttia aikaisemmin levitin hänen silmnympärysiholle tätä silmänympärysvoidetta:


Minä en ole koskaan aikaisemmin nähnyt häntä ilman silmäpusseja! Tietenkin voide ostettiin samantien!

Tässä vielä kuvat ennen/jälkeen:Kuvista huomaa myös yläluomen ikään kuin hieman kiinteytyneen, selkein ero on kuitenkin alaluomen ihon kunnossa - pussi on lähes kokonaan poissa. Lisäksi voide tuntuu hivenen kirkastavan ihon sävyä.


Julkaisin instassani maittaly tämän kuvan jossa ylärivissä tilanne ennen ja alarivissä jälkeen voiteen levityksen. Minusta ero on valtava! Samantien alkoi tulla kuvan alle ja yksärillä kyselyjä, mikä ihmeaine on kyseessä :D

Tässä se on: Eli kyseessä on ranskalainen luontaistuotemerkki Centifolía ja sen silmänympärysvoide Centifolía Sublime Jeunesse Soin Global D'Exeption Contour Des Yeux, enkuks Exceptional Global Treatment Eye Contour. Että luonnonkosmetiikkaakin vielä?! Se oli järkytys nro 2, jotenkin aina ajattelin että nämä tuotteet nyt eivät voi millään olla kovin tehokkaita... Mutta Centifolía leuhkii ECOCERT-merkillä ja tämän voiteen ainesosista 99% on luonnon raaka-aineita ja 20,7% luomua. Mulle merkki on entuudestaan täysin tuntematon, en ole koskaan kuullutkaan koko sarjasta.
 

Silmänympärysvoiteessa on tavanomaiset 15 ml tuotetta. Kevyt muovipullo pumpun kera.
Koostumus on aika täyteläistä ja paksua muttei kuitenkaan rasvaista. Iho jää tosiaankin hyvin sileäksi.
Voiteessa on aluksi kevyt, hieman yrttinen tuoksu mutta se häipyy nopeasti. En ole kokenut sitä häiritsevänä.
Voide tekee iholle ikään kuin hieman kiristävän tunteen. Mieheni kommentoi että sen tuntee alkuun muta siihen tottuu eikä se ole epämiellyttävän tuntuista kuitenkaan. Mutta kannattaa kuitenkin varautua. Vaikutus pysyi useita tunteja, hiipuen vähitellen.


Säilymisaika on varsin lyhyt mutta taitaa olla ominaista "vihreälle" kosmetiikalle - 9kk.


Tässä on raaka-aineluettelo. Itse bongasin ainakin tärkkelyksen, mikä saattaa olla ainakin osittain "vastuussa" voiteen ihoa kiristävästä vaikutuksesta?


Centifolía lupaa taistella tällä voiteella kahdeksaa vanhenemisen merkkiä vastaan kerralla. Luvataan lisää kosteutta, tummien simänalusten vaalenemista, silmäpussien vähenemistä, sileämpää ihoa, ryppyjen täyttöä yms kivaa.

Suomenkielinen lappunen on niukkasanaisempi:


Toistaiseksi en osaa sanoa mitään tämän aineen pitkäaikaisista vaikutuksista. En tiedä, boostaako se todella kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja auttaako ehkäisemään tulevaa rypistymistä. Sen sijaan tuon silmänympärysihoa kirkastavan ja ennen kaikkea silpäpusseja vähentävän efektin voin todeta omin silmin! Tähän mennessä mikään muu aine ei ole toiminut meillä samalla tavalla!

Ostin Emotionista, olettaisin että Sokokselta saa myös. Centifolía Sublime Jeunesse Exceptional Global Treatment Eye Contour 31,90€/15ml

Kiinnostuitko? Aiotko kokeilla?

20 kommenttia:

 1. Siis mitä mä just näin! Ohoh! :o Huikea tuote, ja vielä luonnonkosmetiikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! En halua missään nimessä loukata luonnonkosmetiikkafaneja mutta tähän asti mielikuvani vihreästä kosmetiikasta oli lähinnä että parhaillaan ovat sellaisia mukavia peruskosteuttavia tuotteita, ei mitään todellisia tehoja. Oli iso yllätys että luonnonkosmetiikkavoiteella tuli niin näkyvä ero. Mikään aikaisemmin kokeilemamme tuote ei ole tehnyt vastaavaa, ei kallis eikä edullinen.

   Poista
 2. Ohoh! Odotin vaan koko ajan hintaa, arvelin että on himokallis mutta ei edes ole?? Luonnonkosmetiikan fanina olisin arvellut tuotteen olevan selektiivistä kosmetiikkaa, jotenkin näin tehokkaan sellaiseksi tosiaan mieltäisi. Jännä siis! Minua kiinnostaisi kuulla miten tämä käyttäytyy raskailla luomilla ja onko tämä mukava päivittäisessä käytössä. Nyt kyllä harkitsen vakavissani tämän ostoa! Silmäpusseja mulla ei ole mutta sellaista jännää pussimaista muotoa on poskilla ja koko ajan tässä ikääntyy jne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei tämä tosiaankaan ole mikään järkyttävän kallis tuote edes! Ja luonnonkosmea :)

   Mä olen käyttänyt vasta yhden päivän. Sen perusteella voin sanoa että tosiaankin tuntuu jotenkin jännälle. Ei missään nimessä paha tunne mutta vähän kuin ois tukisukkahousut - mutta silmäluomilla :D En tiedä miten tämän selittäisin! Että iho ei voi valahtaa vapaasti vaan jokin pitää sen jämptisti paikoillaan, kuitenkaan kiristämättä epämukavalla tavalla. Mullahan ei juuri pusseja ole ja en alaluomilla huomaa mitään ihmeempää mutta yläluomella, missä on löysää ihoa ja se kuuluisa raskas luomi, siinä huomaan ihan selvästi! Silmät on myös enemmän "auki" eli yläluomen liftausta ihan selvästi havaittavissa! Yritän ottaa tästä kuvat ennen/jälkeen ja postaan blogiin ASAP!

   Poista
 3. Aion kokeilla. Silmäpussit on iso ongelma! Heti kauppaan! Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Toki näissä tulokset ovat aina yksilöllisiä eikä voi ennakkoon ennustaa mutta eipähän oo hurjan kallis aine kuitenkaan. Tätä pitäis olla Stockmannilla muuten myös ;) Toivottavasti tästä ois sulle apua!

   Poista
 4. Vau, mikä tulos:) Enpä olisi uskonut, että luonnonkosmetiikkamerkiltä löytyy tuollainen ihmevoide. Mulla on ollut käytössä Centifolian ihan perus-anti age -silmänympärysvoide, mutta ei sillä mitään noin huikeita vaikutuksia ollut. Täytyy tsekata Sublime Jeunesse Exceptional Global Treatment Eye Contour.... onpas nimellä lätkäisty:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ois itsekään ikinä uskonut jos en olisi ihan omin silmin nähnyt! Ja vielä joku mulle ihan tuntematon luonnonkosmetiikkamerkki!
   Ja kyllä, rakkaalla lapsella on pitkä nimi 😂

   Poista
 5. Tätä aion todellakin kokeilla! Kivaa, että luonnonkosmessakin alkaa olla tehokkaita tuotteita, jotka tekevät muutakin kuin kosteuttavat 😀 Mulla on nyt kokeilussa Novexpertin C-vitamiinivoide ja sekin vaikuttaa tehokkaalta! Sekin on luonnonkosmetiikkaa. Centifolialla on myös ihan super misellivesi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä on ihmisiä jotka väittää ettei mikään kosmetiikka oikeasti auta yhtään 😀 Kyllä on tuotteita jotka oikeasti toimii! Jee!

   Mun pitää perehtyä paremmin Centifolian valikoimaan, alkoi kummasti kiinnostaa, mitä kaikkea kivaa heillä on tän ihmepurkin lisäksi :)

   Poista
 6. No jopas! Vastikään ihmettelin vastaavan ei-vihreän tuotteen vaikutuksia Sannin blogissa, mutta enpä olisi minäkään tällaisia tuloksia Ecosertillä arvannut siunatuksi. O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä melkoinen yllättäjä. Mikä parasta, huomasin sen toimivan myös mun raskailla silmäluomilla! Mulle ei niinkään tule pusseja, vaan yläluomi on se ongelmallisempi tapaus, lurpsottaa ja peittää liikkuvan luomen lähes kokonaan. Täytyy sanoa etten muista milloin oli silmät viimeksi niin "auki" kuin tänään tän uuden silmänympärysvoiteen käytön jälkeen 😂 Ja pystyi hyvin meikkaamaan päälle, ei mitään ongelmaa.

   Poista
 7. No Wau!! Tätä on kyllä pakko kokeilla. Mulla on toisessa silmässä silmäpussi mitä inhoan yli kaiken 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hurjan näköinen ero ennen ja jälkeen vai mitä! Minusta se vaikuttaa ihan kelpo sy-voiteelta muutenkin joten kokeiluun vaan :)

   Poista
 8. No OHHOH!! Pakko myöntää, että minäkin yllätyin tämän taikatuotteen olevan luonnonkosmetiikkaa! Aika mieletön löytö, hyvä sinä ja mies :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! :) Mies on kyllä sankari kun suostui mukisematta malliksi - sen pusseilla onkin hyvä havainnollistaa, mistä on kysymys :D

   Poista
 9. Vou, onpa huikeat tulokset tällä ihmeaineella! Nyt on kyllä pakko hankkia kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toimii sullakin yhtä tehokkaasti! :)

   Poista
 10. Olen käyttänyt ko. voidetta nyt vajaan viikon, mutta valitettavasti en ole saanut noin nopeita tuloksia. Annan silti sille vielä mahdollisuuden. Jospa pandakerhon puheenjohtajuudesta pääsisi vielä luopumaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on toki hyvin yksilöllistä, niin kuin kosmetiikan suhteen yleensäkin. Varmaan riippuu myös siitä silmäpussista, minkä verran siihen voi voiteella vaikuttaa. Onko de nestekertymää, ihonalaista rasvaa vai löysää ihoa...

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!