29.1.2018

Meikki vanhalla paletilla. Vieläkö UD Naked 2 kolahtaa?


Urban Decay on takonut kultavuoret suosituilla Naked -paleteillaan. Mun Naked 2 on ollut hallussani jo 6-7 vuotta. Muistan että silloin kun se oli vasta saapunut luokseni, se oli minusta pitkään maailman ihanin paletti! Vieläkö olen samaa mieltä?

Täytyy tunnustaa, en ole kauheasti käyttänyt naku-palettiani viimeisten vuosien aikana. Mun meikkimieltymykset muuttui, uusia paletteja on tullut niin valtavan paljon markkinoille. Ja niin myös mun kasvot, iho ja luomet muuttui, pakko se on myöntää, halusinpa sitä tai en. Kaivoin paletin kaapista ja tein sillä pari meikkiä. Yritin käyttää vain paletin omia sävyjä ja lisäksi rajauskyniä ja ripsaria tietysti. Yritin päättää, tykkäänkö tästä enää.

Kuten kuvista huomaa, mun Naked 2 on saanut elämän kolhuja pintaansa.Mun suurin ongelma tän paletin kanssa nykyään on se, että siinä on vain 3 mattasävyä. Reunimmainen vaalea matta Foxy on lähes loppu, taupesävy Tease on sekin hyvin kulunut. Mattamusta Blackout ei näytä niin kuluneelta, osittain siksi että se on hyvin pigmenttinen ja siksi sitä ei paljoa tarvita näkyäkseen luomella. Muut paletin sävyt ovat enemmän ja hiukan vähemmän hohtavia mikä on mun raskailla luomilla ongelmallista. Tarvitsen meikkiini mattaisia keskitummia varjostussävyjä!! Ja tässä paletissa on vain yksi, Tease. Se jo rajoittaa käyttöä aika paljon.

Myös ulkokulman varjostukseen otan nykyään mielelläni tumman/keskitumman mattaisen luomivärin. Ja tässä paletissa sellaisia on vain yksi, tuo musta Blackout. Siksi mun Naked 2 -meikkivaihtoehdot kallistuvat aika tummanpuhuvan puolelle, aika kaukana ollaan siitä "nakumeikki" eli nudemeikki-ideasta.

Lisäksi paletissa ei ole nykyistä makuani vastaavaa vaaleaa sävyä kulmaluulle. Haluan siihen jonkun vaalean, satiinisen tai mattaisen sävyn joka on hiukan vaaleampi kuin ihoni. Tai edes samaa tummuusastetta. Ja ei mitään liian hohtavaa, se saa luomen näyttämään vielä raskaammalta. Foxy on matta mutta hieman liian tumma ja Bootycall (jota olen näköjään aikoinaan käyttänyt paljonkin) tuntuu nyt liian hohtavalta ja jotenkin... yksinkertaiselta ja hieman tylsältä.
Tässä ekassa yritelmässä on Verve sisäkulmassa, Tease varjostuksena ja Blackout reippaasti luomivaossa, ulkokulmassa ja taitaa olla hiukan alaluomellakin. Lisäksi käytin tummaa sävyä Busted ja liikkuvalla luomella on Suspect.Toinen meikki on vähän kevyempi, kaukana nakusta sekin tosin on.Sisäkulmassa Bootycall + hiukan Verve. Varjostuksena taas Tease ja ulkokulmassa taas Blackout. Liikkuvalla luomella Chopper joka karisi armottomasti myös alaluomelle - mä ihan unohdin että tän sävyn kanssa pitää olla varovainen! Tosi nätti sävy se silti on pannussa.
Tässä vielä kokonassukuvat:Minusta tuntuu että aika on ajanut mun vanhan suosikin ohi. Tai muotoilen sillä tavalla, että jos olisin nyt ostamassa luomiväripalettia, Naked 2 ei päätyisi mun ostoskoriin. Se on ihan kiva ja siinä on tosi kauniita luomivärejä mutta mun henkilökohtaisessa käytössä tämä on vähän hankala setti. Ei kovin monipuolinen raskaille luomilleni. Periaatteessa teen tällä aina vaan saman meikin: Bootycall/Verve sisäkulmaan, Tease "lurpan" varjostamiseen ja Blackout ulkokulmaan. Perusrakenne on aina sama :(

Taidan siirtää paletin pois käyttöpalettien kaapista mun "museokaappiin" muitten eläkeläismeikkien sekaan. En raaski heittää tätä pois mutta käyttöpaleteiksi valitsen mieluummin monipuolisempia settejä, sellaisia joissa on enemmän mattaisia sävyjä ja enemmän vaihtoehtoja nimenomaan varjostussävyissä. Ja nyt on tarjolla niin paljon kiehtovia vaihtoehtoja! Myös markkinoilla olevien luomivärien laatu on muutamassa vuodessa kehittynyt huimasti, UD on saanut paljon kilpailijoita ja jotkut ovat päässeet ohikin.

Itse asiassa ensi viikolla pitäisi saapua luokseni yksi paletti joka on (ainakin kuvauksen perusteella) lurppaluomisen aikuisen naisen unelma - pelkkiä mattasävyjä ja anti-age (siis luomiväreissä!) koostumus. Sitä innolla odottelen :D Varmaan instassa maittaly näkyy heti kun olen saanut paletin käsiini!

Onko sulla Naked 2 tai joku muu Naked -paletti? Kuuluuko se sinun suosikkien joukkoon?

8 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen postaus mutta niin se on, aiemmat vanhat suosikit ei välttämättä enää toimi kun tulee ikää. Mutta mä jään mielenkiinnolla odottamaan, mikä se anti-age paletti on 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sellaista se on, valitettavasti. Harkitsen yläluomileikkausta, tai siis olen varma että menen sellaiseen, kunhan saan aikaiseksi :)

   Paletti on vielä matkalla, toivottavasti saan sen tänään!

   Poista
 2. Mielenkiintoinen postaus. Mulla ei ole Naked-paleteista kuin ykkönen ja Ultimate ja tykkään niistä molemmista tosi paljon. En oikeastaan muista miksi en tullut tätä kakkosta koskaan hankkineeksi, ehkä ne oli nuo sävyt jotka ei kolahtaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ykkönen taitaa olla liian lämmin sävyiltään. Alunperin ihastuin juuri kakkosen viileähköön sävymaailmaan :) Pitäis ehkä hankkia joku niistä Naked Basics paleteista missä on vain mattaisia sävyjä eikä kaikki ole tummia, voisin ehkä tykätä sellaisesta. Mutta odotan ensin että tämä anti-age -tapaus saapuu :)

   Poista
 3. Mäkin odotan mikä se anti-age paletti on :)

  Hmm, mulla on kolmonen ja smoky. Molemmat kivoja paletteja, mutta uups, ei ole tullut käytettyä aikoihin! Smokyssa on myös mattasävyjä 4 muistaakseni, mikä ei ole tietty kuin yksi enemmän, mutta silti.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron lisää anti-age paletista heti kun sen saan :) Toimitus näköjään myöhässä. Alunperin laskin että olisi jo viime perjantaina täällä.

   Mä haaveilin aikoinaan kolmosesta mutta se jostain syystä jäi ostamatta.

   Poista
 4. Minäkin odotan mikä se uusi paletti on :D mulla on sama tapa käyttää Naked 2:sta. Varjostussävyjähän siinä saisi olla enemmän, juurikin mattaisina. Ne hyvät sävyt sit loppuu aiemmin. Sama juttu Naked 3:sen kanssa, siinäkin saisi olla enemmän mattaa. Mutta molemmista tykkään, samaten Heatista. En raaskisi luopua.

  Upeita ja inspiroivia meikkejä, etenkin ensimmäinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Charming! <3

   Ei niistä pidäkään luopua! Kauniita paletteja! Ja sopii sulle niin hyvin ne upeat punertavat sävyt. Ja toki niitä mattaisia varjostussävyjä voi yhdistellä muista paleteistaja solo-napeista tarvittaessa.

   Anti-age -paletti on vielä kuriirin hallussa, en malta odottaa!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!