1.2.2018

Kaikki vihreä ei ole myrkkyä


Kun vitamiinien puute iskee, voi suunnistaa kaupan hedelmäosastolle. Mutta mitä tehdä kun silmät ovat jatkuvan talvisen harmauden uuvuttamat? Mun ratkaisu on käyttää kirkkaita ja iloisia meikkivärejä, ne saa hyvälle tuulelle ja antaa vähän potkua päivään.
Tässä meikissä aloitin rajaamalla silmät sinisellä rajauskunällä MUS Blue Pigment. Kynä on kaksipuolinen ja käytin lähinnä sen vaaleampaa ja kirkkaampaa puolta, ei sitä hillittyä navy-sävyä. Hahmottelin kynällä myös itse meikin yläluomelle ja häivytin.Sitten levittelin sinisen kynän päälle vihreää luomiväriä, käytin mattaa kirkkaanvihreää Sleekin mattapaletista. Vaaleaa kulmaluulleja highlighteria sisäkulmaan. Sekä kultaa liikuvan luomen keskelle.


Tykkäsin tästä itse, se oli tavallaan räväkkä mutta tavallaan myös jotenkin sellainen riisuttu ja selkeä.


Sitten leikin meikeillä vähän lisää ja levitin koko luomelle vielä turkoosia kimalletta. Why not?


Tässä meikissä kävin äänestämässä.
Huulilla kynä MUS Sauvage ja kiilto Buxom Celeste. Poskilla NARS Unfiltered II ja siitä vaalea beige hohtava sävy Hot Sand. Rakastan tätä poskipunasävyä! Se ei huuda väriä mutta antaa sellaisen levänneen, terveennäköisen lookin, niin kuin hyvän loman jälkeen.

Kävitkö äänestämässä pressavaaleissa?

6 kommenttia:

 1. Ihana värimeikki tähän valkeaan talveen :) tyylikäs kokonaisuus, värikäs meikki ei aina tarvitse vahvoja rajauksia tai huulia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Mä oon viime aikoina todella tykästynyt sellaiseen rauhallisempaan meikkityyliin että jos on väriä niin vain yhdessä osassa kasvoja ja loput neutraalia :) Tulee se värikäs osa jotenkin paremmin esille imho.

   Poista
 2. Hyvännäköinen meikki ja katse jotenkin kirkastuu noiden sävyjen kautta.
  Upea kaulakoru myös!
  Ja kävin äänestämässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Sari! Minusta on tärkeää äänestää.

   Ja kiitos :) Koru on Glitterin, ihailin sitä normihintaisena mutta en raaskinut ostaa. Seuraavalla kerralla bongasinkin sen -70% alessa eikä tarvinnut pitkään miettiä :)

   Poista
 3. Oikein hyvännäköinen silmämeikki, samalla näyttävä mutta sitten toisaalta taas hyvin raikas! :)

  VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!