20.2.2018

Shiseido Wet Force Sports BB 50+


Talviaurinko jo silloin tällöin näyttäytyy joten tammikuussa ostamani Shiseido Wet Force Sports BB SPF 50+ on tullut tarpeeseen. Ja jopa vähän yllättäen, tästä tuotteesta tuli mun lemppari!


Kyseessä on BB-voide joka on tarkoitettu ensisijaisesti suojaamaan ihoa auringolta ja tasoittamaan ihon sävyä. Voiteen koostumus aktivoituu veden vaikutuksesta joten, poikkeuksena monista muista BB-voiteista ja aurinkovoiteista, tämän BB-tuotteen teho ei heikkene hikoillessa ja uidessa. Kätevä esim. ulkona urheileville, tai vaikkapa aurinkoisessa säässä kuuman ulkomaan nähtävyyksiä ihaileville!

Itse hankin tämän BB-tuotteen ihan perusulkoiluun kevättalven iloisessa auringonvalossa.


Tuote on pakattu nätisti ja käytännöllisesti. Muovinen 30 ml pakkaus on kevyt, litteä, mahtuu pieneen tilaan ja on varustettu kätevällä kaatonokalla. Voiteen koostumus on melko juoksevaa joten kapeasta nokasta sitä on helpompaa annostella. Korkki sulkeutuu tiiviisti eikä pullo vuoda laukussa. Pakkaus on jotenkin söötti - kuin pieni sileä rantakivi, tuntuu hyvältä kädessä.

Tämä ei ole kuitenkaan ensisijaisesti aurinkovoide vaan sellainen "lisävarusteilla" höystetty meikkituote, imho. BB-voiteen peittävyys on on hyvä jopa meikkivoiteeksi! Itse odotin sellaista heikosti peittävää ainetta mutta ei, tämähän peittää lähes kaiken. Jos tätä levittää iholle, kasvoille, samalla tavalla ja samat määrät, mitä on suositus aurinkovoiteen suhteen, tuloksena olisi melkoinen pakkeli. Mutta kostealla Beautyblenderilla levitettynä tällä saa iholle ohuen, kauniin ja tasaisen pinnan. Iho näyttää iholta mutta on kuitenkin siloteltu ja huoliteltu, tasaisen sävyinen ja mukavan matta. Aurinkosuojateho silloin toki laskee alle luvatun 50+ mutta on silti ihan riittävä mulle.

Tämä on ihan loistava tuote silloin kun ei ole kiinnostusta meikata pitkän kaavan mukaan vaan haluaa jotakin nopeaa. Silloin levitän tämän Wet Force Sports BB-voiteen, lisään hiukan voidemaista poskipunaa ja ehkä ripsiväriä - ja se on siinä! Alle levitän kosteusvoiteen. Päälle en laita oikeastaan mitään - tällä tulee luonnollisen mattainen pohja jota ei tarvitse puuteroida. Mikä parasta, se kestää iholla hievahtamatta koko päivän. Joten jos laiten tätä kiireessä aamulla, meikki näyttää hyvältä edelleen myöhään illalla, kestää jopa päikkärit siinä välissä! Tämä siis ilman puuteria ja korjailuja - aikamoinen suoritus mun rasvoittuvalla iholla!

Itse olen mieltynyt tähän tuotteeseen juurikin sen suorastaan ilmiömäisen kestävyyden tähden. Toisaalta superkestävyydessä piilee myös vaara - nimittäin tämän tuotteen kanssa on oltava erityisen tarkkana, että pesee sen huolellisesti pois. Se on suunniteltu kestämään vettä! Joten vesipesu ei riitä, eikä myöskään pesu kevyellä vesiliukoisella pesuaineella. Öljypohjainen putsari toimii mulla parhaiten.

Mulla on kaksi, oikeastaan kolme asiaa, joihin en ole tämän tuotteen kohdalla tyytyväinen. Yksi on rajallinen sävyvalikoima: on Light, Medium ja Dark. Mulla on sävy Light ja se on vähän liian tumma, mutta toimii tähän aikaan vuodesta - naamasta näkyy oikeastaan vain kasvot ja loput on kaulahuivien ja pipojen peitossa. Kuvista näkyy, miltä Light näyttää käden iholla suoraan pullosta levitettynä ja häivytettynä. Hapettuu vielä iholla hieman tummemmaksi.

Toinen seikka ei ole mulle henkilökohtaisesti niin iso juttu mutta voi olla jollekin ongelma. Tuotteessa on aika voimakas tuoksu. Joten jos nenä ei kestä hajusteita, silloin tämä tuote ei ehkä ole se paras vaihtoehto.

Kolmas on hinta. Itse ostin tämän Sokoksen varastontyhjennysalesta puoleen hintaan, muistaakseni päälle 21€. Normaalihintaisena siis tuplasti kalliimpi.


Tässä vielä tuotteen raaka-aineluettelo:


 

2 kommenttia:

  1. Tää on oikeasti huippu ja nyt kun kirjoitit tästä, mietin, etten miksi en itse koskaan ole maininnut tästä omassa blogissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kuin tehty suomalaiseen makuun - tosi moni etsii helppokäyttöistä meikkiä joka peittää, pysyy ja sopii talvella hangille ja toimii kesälläkin! Ja näköjään sopii eri ihotyypeillekin hyvin :)

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!