24.2.2018

Violetti meikki strasseilla


Halusin kertoa mun violettisävyisistä luomiväreistä, suosikeista ja inhokeista, mutta päätin ensin esitellä teille tämän violetinsävyisen meikin.

Meikkiin käytin mun uusimpia luomivärihankintoja: mattasävyjen palettia It Cosmetics Naturally Pretty, MAC solo-nappeja Beautiful Iris ja Parfait Amour sekä kimalleluomiväriä Urban Decay Moondust Glitter Rock.

 

Meikistä tuli aika perinteinen ja hillitty loppujen lopuksi. Sellainen jopa ladylike :) Liimailin toisen silmän ulkokulmaan vielä askartelustrasseja kun sattui löytymään sopivansävyisiä (Prismasta!).


Liikkuvalla luomella MAC Beautiful Iris, varjistukset, kulmaluu ja sisäkulma It Cosmetics Naturally Pretty, alaluomella MAC Parfait Amour, koko yläluomen päälle UD Glitter Rock.


Tämän silmämeikin taustaksi tein hillityn kasvomeikin ja valitsin huulille persikkaista vaaleaa nudea. Kunpa vielä muistaisin, mikä huulipuna se oli! Veikkaan että MUS Sparkling Lipstick Veil, se on ollut mun suosikki jo pitkään.Mukavaa viikonloppua! Minä alan valmistautumaan henkisesti huomisiin häämeikkiharjoituksiin :)
 

2 kommenttia:

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!