20.3.2018

L'Oreal Colorista Washout Peach


Liian pitkäksi venyneen blogitauon jälkeen taas täällä!
Olen aloittanut uudessa työpaikassa ja alkuaikojen työkiire & itselleni epätavallinen työaikataulu aamuvuoroineen on vienyt minusta kaikki mehut... Mutta pikkuhiljaa tilanne normalisoituu. Yritän palata takaisin bloggaamiseen, onkin kertynyt niin paljon kaikkea, mistä pitäisi kirjoittaa!

First things first! Mulla on uusi tukka!

Mulla on jo suhteellisen pitkään ollut erilaisia blondisävyjä hiuksissa. Halusin edelleen pysytellä vaaleana mutta ehkäpä saada hiuksiin jotain uutta ilmettä. Niinpä päätin palata pastelliseen hiusväriin.

Olen viime aikoina tutkinut paljon vuoden 2018 hiusväritrendejä ja törmäsin hauskalta vaikuttavaan trendiin nimeltä Rainbow Roots. Eli tyvi sävytetään hauskalla värillä (tummempia sävyjä tummatukkaisille ja pastellisia vivahteita vaaleille) ja annetaan sen sulautua omaan luonnolliseen hiussävyyn. Netistä löytyvien kuvien perusteella homma näytti minusta hauskemmalta kuin koko pää samaa sävyä (kuulemma tämän vuoden trendejä sekin!) joten halusin kokeilla.

Sitten mietin sävyä. Tiesin heti etten viihtyisi viileissä ja ah-niin-trendikkäissä harmaan ja kylmän violetin sävyissä. Mutta en ole (vielä?) kyllin rohkea kokeilemaan kirkasta keltaistakaan... haaveilen siitä kyllä, mutta en vaan uskalla!! Vaaleanpunainen tukka on mulla jo ollut kahdesti. Entäs persikka? Persikka vaikutti kivalta ratkaisulta. Erilainen muttei kuitenkaan liian erikoinen.


Ja sopiva hiusväripurkkikin löytyi helposti ihan Prismasta. L'Oreal Colorista Washout on suoraväri eli se sävyttää hiukset ilman hapetetta. Sävy näkyy paremmin vaaleassa tukassa, mitä tummemmat hiukset, sitä hennompi vivahde. Ruskeissa ja sitä tummemmissa hiuksissa tämä persikkainen sävy ei näy ollenkan eli pohjan pitää olla aika vaalea jotta tästä saisi mitään iloa irti.

Blondasin tyven ja samassa hötäkässä myös kulmakarvat (omalla vastuulla naamalleen saa tehdä mitä haluaa ja olen jo pitkään vaalentanut itse kulmakarvojani silloin tällöin!).

Sitten levitin hiuksiin suoraväriä.
Itse asiassa kun vilkaisin Colorista Peach-sävyä, huomasin että se on aika ärhäkän värinen, melkeinpä neon-kirkas. Vähän jänistin! Sekoitin joukkoon hieman KC Color Maskia sävyssä Vanilla ja hieman hennon vaaleanpunaista suoraväriä taittamaan liian kirkasta persikkaista vivahdetta. Ilman laimennusta sävy olisi ollut oranssisempi. Ja oranssi tukka mulla oli jo... Levitin väriä ensin tyveen ja annoin vaikuttaa n. vartin ajan. Sitten laimensin loput väriaineet hoitoaineella ja levitin latvoihin ihan vain hetkeksi. Mun latvat on niin huokoiset että niihin jumahtaa suoravärit helposti vähän liiankin hyvin!

Tällainen siitä tuli:Kun hiukset kampaa jakaukselle, näkee että tyvi on värikkäämpi ja latva vain kevyesti sävytetty pastelliblondi. Jos hiukset pörröttää, tummempi tyvi menee piiloon ja kokonaisuus on paljon vaaleamman ja pastellisen näköinen:


Itse tykkään tästä sävystä tosi paljon! Jotenkin ihan "mun" sävy :) Ja jännästi persikkainen hiusväri toimii melkein kuin meikki, iho näyttää sen kanssa terveemmältä ja jotenkin ruusuisemmalta, ei niin kalvakalta. Olenkin nyt meikannut aika kevyellä kädellä.

Harmi vaan kun suoravärit lähtee niin äkkiä pesussa pois! Toisaalta ne on myös tosi helppo tapa värjätä hiuksia ja vaihdella sävyjä. Alle puoli tuntia häseltämistä ja on uusi ilme hiuksissa :)

Tekeekö sinun mieli tehdä jotain muutoksia hiuksillesi nyt keväällä? Ja jos vastaat "joo", niin millaista muutosta olet ajatellut?

4 kommenttia:

 1. Vitsit toi persikan sävy näyttää kivalta tyvessä sulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itselleni tämä oli juuri sopiva annos väriä :)

   Poista
 2. Apua miten ihanat <3 kun luin tekstiä, aloin itsekin jännäämään tämän persikkasävyn kanssa että onko se liian oranssi ja jos laitan sitä, pilaanko tämän tukan...mutta ei kai se mene pilalle kun poispestävä on...ehkä mä nyt uskallan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Onneksi sitä voi tarvittaessa lantrata hoitsikalla tai taittaa muulla suoravärillä :) Mulla oli tyvi jäänyt kellertäväksi niin senkin takia sekoitin viileämpää sävyä sekaan.

   Pesussa tämä lähtee kyllä aika äkkiä pois :(

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!