26.3.2018

Smashbox Photo Finish Primerizer Primer + Moisturizer in 1


Smashboxilla on maine meikkipohjustajien merkkinä. Löytyy mitä erilaisimpia pohjustajia eri ihotyypeille, kasvoille ja luomille ja jopa silmänalusille oma (mun lemppareita, siitä on postaus tässä). Niinpä minua toki kiinnosti testata, millainen on tämä kehuttu kosteuttava Smashbox Primerizer.

Primerin koko nimi on Photo Finish Primerizer Primer + Moisturizer in 1. Eli tämä olisi valmistajan mukaan sellainen pohjustaja joka sisältää itsessään jo kosteusvoiteen.


Primerizer on suunnattu niille jotka kaipaavat kosteutusta meikin alle. Minun pintakuivalla iholla tämä tuote on toiminut hyvin kosteusvoiteen korvikkeena (seerumin päällä) kun ulkona ei ole liian kylmä. Kovat pakkaset kuivattavat ihoa entisestään ja silloin olen laittanut pohjustajan alle vielä erikseen kasvovoiteen.

Primerizer esittää pakkauksessaan aika kovia väitteitä! En mene takuuseen siitä, kuinka monta prosenttia kostutetumman tuntuinen ihoni on tämän tuotteen käytön jälkeen, mutta muuten olen suurin piirtein samaa mieltä väitteiden kanssa.

Koostumus on kevyt voide, oikeastaan fluidi. Imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta iholle. Mulla tämä ei ole aiheuttanut huokosten tukkeutumista ja finnejä, vaikka ihoni on sekaiho ja sellaiseen taipuvainen. Kaksi pumpun painallusta on ihan tarpeeksi.

Primerizer tekee ihosta heti pehmeän ja jotenkin hoidetun näköisen - sellaisen raikkaan ja kostutetun näköisen. Se on hyvä myös pienten hilseilyjen taltuttamisessa, mikäli sellaisia on ihon pinnassa. Lisäksi se mulla rauhoittaa ihoa jos kasvot vaikka punoittaa vielä suihkun jälkeen kun alan tekemään aamumeikkiä. Koostumuksessa on paljon tunnettuja ihoa hoitavia aineita - hyaluronihappo, niacinamide, urea, kofeiini.
Meikki levittyy tämän pohjustajan päälle varsin helposti ja meikkivoide asettuu kasvoille nätisti. Toistaiseksi en ole löytänyt meikkivoidetta, jonka kanssa tämä primer ei toimisi. Olen uteliaisuuttani kokeillut kaikenlaisia comboja ja hyvin pelaa. Tämä oli hyvä hankinta siinäkin mielessä, että lähes kaikki meikkiasiakkaat tarvitsevat kosteutusta iholleen meikin alle, ainakin näin talvella. Valehtelematta jokainen viime aikana meikkamani nainen on meikkituoliin istahdettuaan ekaksi valitellut ihon kuivuutta - ja tämä pohjustaja on toiminut joka kerta! Iho näyttää sen kanssa heti paremmalta :)


Toki sellaisen huomion haluan tehdä että koska tämä on nimenomaan kosteuttava primer, ei mattaava, niin ei ole mikään yllätys että rasvoittuva T-alueeni alkaa jossakin vaiheessa kiiltää tämän kanssa. Kiilto ei ollut liian häiritsevää ja usein olen vain painellut kasvoja kiiltoa imevällä paperilla ja ongelma hoidettu. Minusta itse asiassa kevyt ihon kiilto on usein nätimmän näköistä kuin umpimattaiseksi meikattu iho. Jotenkin luonnollisemman ja nuorekkaamman näköistä.

Eli: minusta tämä on erittäin kiva ja toimiva tuote meikin alle erityisesti normaalille, kosteusköyhälle, pintakuivalle ja kuivalle iholle. Nuoremmilla ja heillä, joilla on suht. normaali iho, voi riittää samalla myös kosteusvoiteen korvikkeena. Kuivemmalle iholle ehkä kuitenkin parempi voiteen päällä. kannattaa kokeilla, kumpi tapa toimii omassa käytössä paremmin.

Ostin omani Kicksistä, siellä tätä myydään hintaan 38,50€.
Oletko jo kokeillut? Tai oletko testannut Smashboxin muita pohjustajia?
 

8 kommenttia:

 1. Kiinnostava tuote ja sopisi varmaan erittäin hyvin mun kuivalle iholle, etenkin Insane Hydration ja +127 % kuulostavat aikas upealta. Vaihteeksi fluidi voisikin olla mukava muutenkin. Tykkäisin varmasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kysyä näytettä ja kokeilla! Minusta tämä on tosi miellyttävä tuote, toimii juuri niin kuin on luvattu :)

   Poista
 2. Toimiikohan tämä myös puuteri- tai mineraalimeikkivoiteen kanssa? Pitää ehkä kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mineraalimeikkipohjan kanssa en ole testannut koska ne toimii mulla parhaiten silloin kun iho ei ole kuiva. Ja nyt talvella mentiin rasvoittuvasta reippaasti kuivan puolelle :(

   Poista
 3. En ole kokeillut, mutta tää kiinnostaa kovasti, vaikuttaa tuotteelta, josta mä pitäisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä! Saatat hyvinkin tykätä :)

   Poista
 4. Mä luulen, että tykkäisin tästä! Olenkin viime aikoina käyttänyt vallan kosteuttavia pohjustajia, ne ovat aamu-uniselle mahtavia tuotteita ja esim. Hynt Beautyn tuotteessa on vielä aurinkosuojakin mukana ^_^ Suojakerroin on vaan 30 mutta on ehdottomasti yksi miellyttävimmistä tuotteista tällä saralla, mitä olen kokeillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä primer jossa on myös oikeasti kelvollinen ja miel. fysikaalinen UV-suoja olisi ihan mahtava kosmetiikkalöytö!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!