26.4.2018

Minun lemppari voidemainen luomiväri - Bare Minerals 5 in 1


Voidemaiset luomivärit. Toiset tykkää niistä, toiset - kuten minä vielä vähän aikaa sitten - eivät oikein luota voidemaisten tekstuurien pysyvyyteen. Minulla on rasvoittuvat luomet ja olen pitkään ajatellut että voidemaiset luomivärit eivät ole minua varten.

Mutta minulla on nykyään kokonainen pieni kokoelma voidemaisia luomivärejä! Ja kaikki samaa laatua. Löysin itselleni sen täydellisen voidemaisen luomivärin. Valitettavasti yhteinen onnemme ei jää pysyväksi koska tietääkseni tämä tuote on lopetettu ja tilalle on tulossa ensi kesän aikana uusi. Voi itku! Onkohan mahdollista että tämä uusi versio olisi yhtä hyvä kuin vanha? Aika näyttää. Mutta nyt näytän teille minun pienen kokoelman ehkäpä maailman parhaita voidemaisia luomivärejä (rasvoittuville luomille):


Bare Minerals 5 in 1 BB advanced performance cream eyeshadow SPF 15 on aikamoinen tehopakkaus! Se on todellakin 5 in 1 :DTodellakin pysyy aamusta iltaan.
Eivärt korosta luomen kuivuutta ja pieniä juonteita.
Tasoittavat luomen sävyvirheitä joten kaikki mahdolliset verisuonet, tummuudet ja pisamat katoavat.
Näitä voi käyttää pohjustajina puuterimaisille luomiväreille.
SPF 15! Minusta tämä on iso plussa!
Ja tietenkin tosi kivoja sävyjä jotka tuovat silmät esiin.


Tykkään käyttää näitä voidemaisia luomivärejä joko ihan sellaisenaan tai värillisenä pohjustajana puuterimaisille luomiväreille. Levitän luomivärin puhtaalle luomelle, tietenkin silmänympärysvoiteen jälkeen. Alussa levitin suoraan pakkauksen applikaattorilla mutta näin luomiväriä saattaa jäädä iholle liian paljon, se ei näytä hyvältä. Enemmän tykkään taputella sen luomelle sormenpäällä, näin luomiväriä tulee ohut nätti kerros. Tarvittaessa häivyttelen reunat pullealla keinokuitusiveltimellä mutta yleensä siihen ei ole tarvettä - nämä luomivärit blendautuvat kuin itsestään. (Ehkä tummempi Smoky Espresso on tässä suhteessa hiukan vaativampi tapaus.) Asettuvat luomelle aika nopeasti joten levityksessä ei kannata viivytellä!


Minulla on sävyt Blushing Pink, Sweet Spice, Elegant taupe, Exotic Lilac ja Smoky Espresso:


Minun suosikkeja ovat Sweet Spice ja Elegant Taupe. Itse asiassa olen käyttänyt näitä kahta sävyä lähes non-stop viimeisten viikkojen ajan.


Nämä sopivat tosi hyvin sellaiseen rentoon, vähäeleiseen nudehkoon meikkityyliin johon olen viime aikoina kovasti tykästynyt. Vähän highlighteria kulmaluulle ja ripsiväriä ja on valmista!


Tässä toisessa meikissä taitaa olla pohjalla Sweet Spice ja sen päällä liikkuvalla luomella ja sisäkulmassa Urban Decay Space Cowboy antamassa kimallusta. Rajaukseen käytin uudehkoa Shiseidon geelimäistä rajausväriä jota olen viime aikoina testaillut. Nopea, parissa minuutissa valmis meikki. Kiireisen (tai laiskan) tytön unelma :D

Kuten jo sanoin, Bare Minerals 5 in 1 BB advanced performance cream eyeshadow on tietääkseni jäämässä meikkien eläkkeelle. Sitä saattaa tosin löytyä vielä myynnissä sieltä täältä. Ainakin Selfridges myy näitä voidemaisia luomivärejä edelleen.

Käytätkö mieluummin voidemaisia vai puuterimaisia luomivärejä? Onko sinulla suosikkeja voidemaisista? Entä pettymyksiä?
 

6 kommenttia:

 1. En ole itse uskaltanut käyttää voidemaisia luomivärejä, koska aavistelen, että ne menevät ruttuluomieni poimuihin ja jämähtävät sinne viiruiksi;) Tietysti hyvällä pohjustamisella ja tekniikalla niin ei todennäköisesti kävisi, mutta en ole laiskana tyttönä viitsinyt ruveta ottamaan selvää;)
  Nuo BareMineralsin luomivärien sävyt ovat todella kauniit ja mukavan hillityt. Erityisesti Exotic Lilac pisti heti silmään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ihan samoja luuloja - että voidemainen luomiväri kerääntyy oitis luomivakoon eikä pysy. Mutta nämäpä pysyy! :) Nyt niitä saattaa alesta löytyä hyvinkin edullisesti ;)

   Poista
 2. Mähän elän Armanin Eye Tinteilla, jotka kait voi lukea voidemaisiin, koska ovat samanlaisessa muodossa kuin nää bareMineralsin. Käytän nykyään enää harvemmin arkena puuterimaisia luomivärejä, koska noilla saa sellainen pikameikin tehtyä nopsempaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole Armanin meikkejä myynnissä enkä uskalla sokkona ostaa. Näitä moni kehuu, tekee kyllä mieli kokeilla! Pitääpä testata kun olen seuraavan kerran Armanin tiskin lähettyvillä :)

   Poista
 3. Hyvännäköisiä sävyjä! Käytän joka päivä voidemaista luomiväriä luomivärinpohjustajan päällä. Mulla on niitä Goshin ikivanhoja puikkoja ( :D ), MAC Paint potteja ja Avonin puikkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla nämä BM-luomivärit pysyy paremmin kuin Paint Potit. Näitä mainitsemiasi puikkomaisia en ole testannut.

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!