11.5.2018

Uutuusmerkki Bronx Colors ja muutama hurjan nätti luomiväriOletko huomannut, Emotioneihin ja Sokoksiin on ilmestynyt uusi meikkisarja? Bronx Colors.

Tutkailin sen telinettä yksi päivä. Edullinen hintataso, paljon kivaa värikästä pikkurahalla. Ostin testimielessä muutaman Single Click Shadow luomivärinapin (tarjolla oli myös valmiita luomiväripaletteja). Tykkäsin siitä, että nappeja sai ostaa yksittäin varsin edullisesti - yhden napin hinta vain 3,90€ - ja yhdistellä niitä sitten tyhjiin paletteihin (muistaakseni sellainen oli alle 6€!) oman mielensä mukaan. Itse ajattelin siirtää ne magneettipalettiin.Tässä valitsemani sävyt.
Blue Lavender:


Atomic Tangerine:


Avocado:


 Android Green:


Merkki on muuten Cruelty Free!


 Pahvikotelosta paljastuu muovinen läpinäkyvä suojakotelo:


Luomivärit ovat ihan sairaan pigmenttisiä! Katsokaa näitä swatcheja!
Swatchasin kuivalle iholle sormin, en käyttänyt pohjustajaa.
Luonnonvalossa:
 

Ja sähkövalossa:
 

Pigmenttiä löytyy! Mattaiset koostumukset Blue Lavender ja Atomic Tangerine ovat sormituntumaltaan kuivempia ja pölyävät hieman mutta helmiäinen Android Green ja satiininen Avocado tosi smootheja, ihania!
Blue Lavender on juuri sellainen tumma, intensiivinen matta violetti sävy, mitä olen pitkään jo metsästänyt. Oranssinpunainen matta Atomic Tangerine on yksinkertaisesti hurjan kaunis. Vihreät sävyt ovat minusta tosi mielenkiintoisia, syviä ja vivahteikkaita.
 

Oletko jo ehtinyt tutustua tähän sarjaan? Kolahtaako Bronx Colors?

6 kommenttia:

 1. Onpas hyvästi pigmenttiä. Olen pyörinyt Bronx-telineen ympärillä, mutta mitään en ole vielä ostanut. Omassa lähi-Emotionissa teline on aika pieni, eikä sieltä osunut silmään mitään sellaista, joka olisi pakko saada ihan heti tässä ja nyt. Pitää varmaan hilata itsensä vähän isompien Bronx-ständien äärelle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ehkä vähän ennakkoluuloinen merkin meikkipohjatuotteiden suhteen, niitä ei tee mieli testata :D Mutta luomivärit ovat hyvinkin houkuttelevia! Sinkkunapeissa oli vielä muutama kiinnostava, mitä pitäisi palata hiplaamaan, samoin voidemaisissa luomiväreissä.

   Poista
 2. Pitäis kyllä käydä tsekkaamassa ne luomivärit, hyviltä vaikuttavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon hintaan aivan älyttömän hyvää pigmenttisyyttä :) Kannattaa käydä katsomassa!

   Poista
 3. Oho! Näissähän on ihan potentiaalia :O Kunhan joskus keskustaan tulee eksyttyä, niin pitää käydä kurkkaamassa, samalla MAC hyllykin :D

  Samanlainen pakkaustyyli kuin Colourpopillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihan yllätyin, en todellakaan odottanut mitään ihmeempää ja sitten pudum-tsihh! Kauppaan jäi vielä muutama tosi mielenkiintoinen sinkkunappi ja sitten ne voidemaiset luomivärit oli kans huikeita :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!